IP váltás help!!

Indította raptor666, 2013-10-15, 00:14:54

Sziasztok!
Tudnátok 1 olyan programot adni amivel itt a gépen 1 gombnyomásra más lesz az ipm?
Fontos lenne!
Köszi előre is!

az ip-t a internet kiszolgáló adja meg.. nem tudod változtatni tudomásom szerint.. csak ha a szolgáltatóval nem beszélsz, hogy adjon másikat :D

2013-10-15, 00:45:08 #2 Utolsó szerkesztés: 2013-10-15, 00:50:23 Szerző: crookers123
a lószart nem lehet változtatni de próbáld meg h ki húzod a modemből v a gépedből a lankábelt vissza dugód
és lehet már más lesz az ipd ha dinamikus vagy és nem statikus ha statikus vagy akkor google 1000 program van rá.
statikus nem lehet meg változtatni
dinamikusra meg ezt tudom csak ajánlani. : http://download.chip.eu/hu/Hide-IP-Platinum_1314540.html

Jo de nekem nem proxy kell... es lassu a modem... azert kene valami ip valto program  hogy eleg egy kattintas h uj ipm legyen, pls fontos!

Ilyen megoldás nem létezik. UPC kábelnél pl úgy lehet(ett) IP-t váltani, hogy átírtam a router MAC címét, azt újra regeltem a weboldalukon és új IP címet kaptam. Kb 5 perces mutatvány volt a 2 reboottal együtt.

De lehet...csak neem tudom honnan szerezhetném meg az ip changer progit... vírus mentesen://
Egyébként meg nem fix az ipm... csak nincs kedvem kibe húzogatni...:/ mert sokáig tölt a modem -.-"

nem működött a program amit linkeltem ?

De de az proxy meg rohadt lassú...
Nekem csak ip váltás a lényeg...

Szolgáltatóhoz beszólsz, hogy legyenek szívesek...
IP CHANGER pedig, khmmm ,khmmm , az még haggyán hogy nem működik (nálam fix ip-n nem ment) de tele van vírussal.

Mondom dinamikus az IPM! NEM FIX! Csak ha modemet újra inditom sokáig tölt 2-3 percig... nekem meg max 2 percenként kéne újra indítanom...

Nekem TP-link routerbena Network-nél ha rányomom a Release-re utána a renew-ra akkor új IP-t ad (semmi reboot nem kell neki).

Technitium MAC Address Changer

http://www.technitium.com/tmac/index.html

Statikus ( Fix ) IP.-vel működik, Dinamikuson még nem próbáltam.

2013-10-15, 18:07:05 #12 Utolsó szerkesztés: 2013-10-16, 12:43:28 Szerző: raptor666
Idézetet írta: Virus Dátum 2013-10-15, 16:26:36
Technitium MAC Address Changer

http://www.technitium.com/tmac/index.html

Statikus ( Fix ) IP.-vel működik, Dinamikuson még nem próbáltam.

El magyaráznád magyarul hogy mit kell csinálni? (Nem tudok angolul)

Üzenet összefésülés: 2013-10-16, 12:43:28

kérlek!!! Jó lenne ha batch file-val is működne!
Mert nem akarom a modemet újra indítani... mert akk többi gépen sincs meg telon stb-n net://
Kérlek!
Fontos lenne!

Start menü ---> Futtatás ----> cmd ---> enter ----> ipconfig /renew ----> enter

2013-10-16, 21:53:06 #14 Utolsó szerkesztés: 2013-10-16, 21:55:04 Szerző: raptor666
Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2013-10-16, 19:16:49
Start menü ---> Futtatás ----> cmd ---> enter ----> ipconfig /renew ----> enter

Hát ez win7-en nem megy... nem kapok új ipt! De nem fix az ipm azt tudom mert modem ki-be kapcsnál vált ipt.

EDIT:
de nem ír semmit:///:( de ipt sem vált :// HELP!

Idézetet írta: Plague Dátum 2013-11-02, 16:41:47
csinálj VPN-t.
És már is szörfölhetsz Amerikából :D

Nah és hogy csinálhatok vpn-t?:D
xD

Egyszerúbb ha kihívod a szolgáltatót, és ők modemben/routerben beállítják neked, hogy osszon másik IP-t, így nem szűnik meg a net, ha más gép aktív.

Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2013-11-02, 21:25:50
Egyszerúbb ha kihívod a szolgáltatót, és ők modemben/routerben beállítják neked, hogy osszon másik IP-t, így nem szűnik meg a net, ha más gép aktív.

Nem az a baj... oszt is más ipt... csak sokáig tölt ha újra indítom... 3-4 percig is ám... és 1 rendszeremet (weboldalamat) tesztelem hogy hogy tudnám saját gépről túl terhelni úgy hogy tényleg le álljon...  nem (ddos semmi dos) csak flood (chat flood meg ilyenek) de érdekes... engem mindig ipre ki bannol... csak az a durva hogy van 1-2 olyan ip amiről 5 mp-s percentként több száz üzenet jön be... és érdekes én 1 percenként nem bírok 10 üzinél többet be írni egymás után mert akkor tilt... azért gondoltam erre hogy akkor így is megnézzem...:) meg hát másra is jó persze:D

Akkor is 2-3percig fog tölteni a modemed,hogyha "1 gombnyomásra akarnád megváltoztatni az ip címet"
de ezt is azért,mert,hogyha új ip címet kapsz..akkor újra indítódik egyértelműen a modem..