dds mentés(k)

Indította djmester, 2013-10-14, 01:20:09

2013-10-14, 01:20:09 Utolsó szerkesztés: 2013-10-20, 14:12:16 Szerző: [TMOD]Aceagan
Sziasztok

Ezt a http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2900074-login-interface-ridekay2.html

login-t szerkesztem ps ben.. de nem tudom miben mentesem el mert sehogyan sem jó :@

ha valaki tudna segíteni megköszönném :/

Elmented .png-be (PS-en belül), aztán DDS Converter 2.1-el átmented .dds-be

Én DXT3-ba szoktam és a legtöbbször sikerül, csak néha át kell mentsem cs6-tal ha cs5-tel mentem, nem tom' miért.
Alternatív lehetőség: PS-pal elmented PNG-be aztán Paint.NET-tel dds-be, az autómatikusan készít rá megfelelő alpha csatornát.

igazából a hiba üzenetet ki felejtette a téma meg nyitója mivel a mentés során kapunk 1 ilyet
"Image widht and height must be multiple of four" én arra tippelek h a méretekkel van baja de akármilyen méretet álítottam neki akkor is ki dobta az ütenetet :/

Tudna valaki linkelni egy dds konvertert? mert én bármivel próbálom nem sikerült.. mindig ott marad a fekete rész..

Google: ha jpgből: jpg to dds converter
Helyettesítsd be ami kell... Ha pl iconból akarsz képet: tga to png converter

nem értem.. semmivel sem megy.. sehogyse jóó :@

el küldöd meg nézem én is hátha segíthetek :)

Már minden hogy probáltam. :/

nekem nem volt hiba üzi a png-t tettem át dds-be vagy lehet nem ezt kellet volna?

Ő én mindig is úgy csináltam DDS-t a metinbe, hogy egyszerűen átírtam a már átlátszó hátterű jpg-nek a kiterjesztését. Tudom, így jpg marad tulajdonképpen, de nem gond a kliensnek mert betud olvasni jpg-t is.

(Gimp2 vel szerkesztem a jpg-t, nem tudom számít e ez valamit)

hát beraktam.. de ezen is ott a fekete.. sztem hagyom.. :/

képet küldesz? Hogy néz ki erre most én is kiváncsi vagyok