Emelt díjas sms és ingyen tárhely szolgálat

Indította jocijooci1, 2013-10-12, 20:46:27

Emelt díjas sms , tárhely szolgáltatás

Sziasztok

Emelt díjas sms szolgáltatást szeretnék.

Azt szeretném hogy segítsetek benne, mi kell hozzá , és hogy pontosan hogy müködik.
Egy lassan készülő játék szerverhez szeretném.

• Azt szeretném hogy elküldjétek hogy melyik oldalról és hogy hogyan csináljak egy ilyen számot.
    Ehhez kell cég vagy nem kötelező és kell hozzá egy olyan aki ezt el könyveli vagy nem kötelező?
    És hogy kell fizetni hetente , havonta ? Vagy ezeket le veszik a be folyó összegből amit a játék során vásároltak?

Tudnátok mondani egy olyan tárhelyet ami ingyenes és reklám mentes (500mb)is elég lenne...
    [/font]
    Az esetleg elő forduló helyes írási problémák miatt elnézést kérek.
    A segítséget előre is köszönöm üdv (Grassy)

Szia. Az emelt díjas SMS szolgáltatásról olvashatsz a szerverem.hu-nál. Azt hiszem minden infót megtalálsz, amire szükséged van. DE! Ahhoz, hogy kifizessenek téged, egy ÁFA-s számlát kell kiállítanod nekik, amit 18 év alatt sehogy nem tehetsz meg. Illetve, ha betöltötted a 18-at, akkor is kell hozzá (azt hiszem) vállalkozói ....

Ha emelt díjas sms-t akarsz, akkor miért kell ingyen tárhely? Azért egy pici kezdő befektetés igazán nem ártana szerintem, pár hambi áráról van szó.

Igen az a baj hogy nem vagyok 18 17 vagyok.
    Az a baj hogy keressnem kéne egy embert akiezekett
    el könyveli.Azal mondjuk nem lenne nagy baj.
    Szerintem egyszerübb lenne reklámokat el helyezzni nem? Vleményt kérek.xd

figyelj!
    Reklámot sem (google ads) reklámokat nem fizetnek ki tudtom szerint számla nélkül...

ingyen hely akkor megoldodott
    SMS rendszert pedig eszedbe ne jusson otthon szervezni :) nem csak azert mert nehez ,hanem azert mert jogi akadalyai is vannak

Idézetet írta: NeXu$ Dátum 2013-10-14, 21:48:43
    ingyen hely akkor megoldodott
    SMS rendszert pedig eszedbe ne jusson otthon szervezni :) nem csak azert mert nehez ,hanem azert mert jogi akadalyai is vannak

Hát igen:)

saját generátor +adózással meg oldható.

mind1 :D de azért kösz akkor hagyom inkább az sms rendszert.
    Aki meg írta nekem a tárhelyet köszönöm nagyon jó:)
    legalább nem kell item-shopot csinálni :)
    Alig várom már hogy meg legyen a szerver:)

Idézsaját generátor +adózással meg oldható.

Hóhóho, ha ilyen egyszerű lenne. :)

jocijooci1 , Sok szerencsét és kitartást ! :)

pedig elméletileg ilyen egyszerű mester is így csinálja (csak hallottam) nem 100%