Kidob kérdőjelekkel (K)

Indította Shade, 2013-10-11, 22:05:02

2013-10-11, 22:05:02 Utolsó szerkesztés: 2013-10-14, 17:38:49 Szerző: [MOD]Aegist
Üdv,hamachis a szerverem és engem nem mindíg szokott,de akik feljönnek playerek teleportálásnál kidobja őket kérdőjelekkel,esetleg ezt hogy lehetne orvosolni?

Hamachis szerver esetén indító sura fejes ablakot nem szabad bezárni különben a kapcsolat megszakad vagy nem tudom az okát, de bezáródhat teleportálásnál, futás közben.

Idézetet írta: Levente98 Dátum 2013-10-11, 22:22:34
Hamachis szerver esetén indító sura fejes ablakot nem szabad bezárni különben a kapcsolat megszakad vagy nem tudom az okát, de bezáródhat teleportálásnál, futás közben.

Akkor válaszolok rá.
Azért záródik be a kliens, ha valami "folyamatot végzel" mert az MC egy kényszerített indítást végez, ha bezárod az MC indítót megszakad ez a művelet.

Esetleg más ötlet? Az mc-t sosem zárom be,mástól lehet ez vagy én vagyok figyelmetlen? Köszöntem szépen az eddigi válaszokat :)

Mások figyelmetlenek. Vagy épp nem tudják ezt a dolgot. Ha iylen szervert üzemeltesz mindig közöld valamilyen módon hogy a kis ablakot nem szabad bezárni.