Operációs rendszer virtualizálva(?)

Indította LeveliS, 2013-10-05, 21:22:40

Sziasztok!

Abban szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy egy operációs rendszert, hogy lehetne virtualizálni, mivel nem szeretném csak azért újra pakolgatni a gépet, hogy megnézzem mégis az meg az milyen, hogy néz ki, stb...

Esetleg, ha valaki egy átlátható PÜ-t, vagy esetleg weboldalt ahol ennek a menetét leírják, azt megköszönném.

Ui.:Kerestem google-n, de nem sok sikerrel, bár igazából nem is tudtam, hogy miképp kellene keresnem. :)
Fairy Tail & Naruto Shippuuden :3

Na szia :)
Milyen oprendszert akarsz telepíteni?
ha gondolod segítek.
Skpye-ot küldök privibe.

Virtualbox-al ha van elég RAM-od, akkor ott bevirtualizálod a rendszert....

ISO kiterjesztést nem tudom engedi e vbox....

VBox-ra gondoltam én is, csak nem tudom a menetét, hogy is kellene elkezdeni.
Amúgy leginkább egy Mac OS-t szeretnék virtualizálni benne, hogy az mégis hogy néz ki, mit tud, mivel soha az életbe nem lesz Mac-es cuccom(túl drágák), sőt nem is preferálom annyira az Apple termékeket. :D

2013-10-06, 16:29:11 #4 Utolsó szerkesztés: 2013-10-06, 16:31:31 Szerző: Ezion
http://www.youtube.com/watch?v=Rag4LDoBUC0
amúgy ha két meghajtód van az is megoldás hogy felrakod arra amelyiken nem ez az oprendszer van ami jelenleg

Az megint csak belepiszkálás a rendszerbe, amit nem szeretnék, direkt kell a virtualizálás.
Videót köszönöm, meglesem miről is szól. :)

Az XP móddal csak XP-t lehet virtualizálni, OS X-hez nem jó. Simán vboxba csatolni kell a telepítő lemezt (hö-hö) és felrakni.... Alapból intel chipek vannak a beállításban, amit simán kezel.
Második vinyóra meg nem igazán tenném, mert ha erre nincs külön kiképezve a rendszer (pl mint a win) akkor csak simán felülírja a boot szektort és vakarózhatsz hogyan állítsd vissza az eredeti állapotot :D

Jó ATAG nem kell trollkodni.. én csak példaként linkeltem ><