Dif,elixir.. probléma (K)

Indította lewwi159, 2013-09-28, 17:02:03

2013-09-28, 17:02:03 Utolsó szerkesztés: 2013-10-14, 17:27:44 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok :)

Olyan kérdésem lenne hogy:

1.a difeket gamefiléba beleraktam (indító bin filéba is bele kell rakni)?
2.Elixir(nap,hold) beraktam kliensbe szerverbe,de ez még csak egy használhatatlan item,hogyan tudom beállítani hogy felvegye és potizzon magától?(mint GF-en)
3.Tárgy átadhatóságát hogyan tudom beállítani hogy pl item shopos tárgyakat át tudjam adni másnak?
4.Linkelnétek fegyver és vért linkeket amibe benne vannak a kellő dolgok kliens szerver rész(Teljesen!)
(ha lehetne PM-be írjátok)nem kötelező:)
És megy a Thank + a You

1, DIF forrásokban látsz általában ilyen sort:  rSZÁM
Nos az "rSZÁM" annyit jelent hogy milyen revíziójú az adott game fájl.... pl.: game_r2089M_32
Minden game fájlnak van verziója (revíziója), és ehhez készültek a dif-ek....feljebb említet módon tudod megnézni, hogy a DIF forrás hozzáillőe a te game fájlodhoz.

Ha olyat írnak, hogy "metin2client_r36469u.exe", akkor az indítót diffeled.
Mount ütéshez szokott kelleni, hogy indítót is diffelj...általában minden dif a game fájlokhoz készül....

2, Autopoti-nak hívják, és ha nem metin2hu GF klienst használsz alapként....hanem pl.: DDMT2 kliens, akkor ez a leírás segít:    http://metin2hungary.net/index.php/topic,154197.msg837157.html#msg837157
Ez csak átmeneti verziójú....nem official (hivatalos), tehát eredetit csak a GF kliensből tudsz szerezni.

3, Item_proto-ban (szerver és kliens oldalt) Antiflag értéke szokta tiltani, azt, hogy kereskedhetővé, eldobhatóvá, használható legyen egy tárgy....

Antiflag="SZÁM"     ehhez kell hozzáadni ennyit:   8192
SZÁM+8192