stream jelzése telefonon

Indította GelaFAGYI, 2013-09-08, 19:09:03

Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet megcsinálni hogy a telefonom jelezzen(van rajta internet) amikor bekapcsol egy adott stream, twitchről?

Gmail-es szinkronizálás?

Nem tudom mire gondolsz, vagyis sejtem de nem tudom hogy kéne kivitelezni^^ mert van egy stream amit mindig szívesen nézek, és ha a teló szólna mikor onliná vállt elég jó lenne ^^

Nos akkor elmondom mit kell tenned.

Csinálsz 1 gmail-t és erre az email címre állítod a twitch fiókodat. (ha nincs regisztrálsz egyet gmaillel)
A kívánt csatornán csinálsz egy olyat hogy Follow/Követés gomb. Ezekután automatikusan kapsz egy emailt, ha a csatorna elérhető.
A telefonodon beállítod ugyanazt a google fiókot, beállítod a szinkronizálást( ha kell hozzá ) és ha elérhető, kapod is az emailt, amit a telefon egyből jelezni fog.

Legalábbis nálam így megy :)

Majd megpróbálom, köszönöm:)  ha nálad megy nálam is mennie kell :D

Műkódik, a telefonon is kapom az e mailt csak nem mindig írja ki.. Az hogy állítsam be hogy magától frissítse a gmailemet?

Ezért kell a szinkronizáció. És akkor szinte egyből mutatja a telefon is. (Internet kapcsolat sebességétől függ)

Nos, a mostani telefonoknál már az állapotsor menüjébe és be lehet kapcsolni. 2 nyilat keress, amik kör alakba egymás végébe mutatnak. Ha ott nem találod meg beállítások -> fiókok és szinkronizálás (nálam így van) -> bepipálod az automatikus szinkronizálást.
Ennyi lenne :)

Eddig nem voltam gépnél most ültem ide de igen működik mindig küldte az e mailt ha onlinra váltott valamelyik stream :) köszi szépen, a + ment!