mobil telefon vétel help

Indította csillagharcos13, 2013-09-05, 19:59:13

Fölösleges veszekedni azon ,hogy kinek milyen telefonja van legyen az igaz/hazug állítás . Inkább azzal foglalkozzatok ,hogy minél nagyobb sikereket érjetek el az életben .

2013-09-07, 15:56:46 #21 Utolsó szerkesztés: 2013-09-07, 15:58:23 Szerző: vazze001
tess 1 kép dreenlolz

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_9_7_jeu7fktdx7.jpg

de ha gondolod tudok telón screenshotot is csinálni ;)

csak 1 szavadba kerül az egész :D

és akkor én vagyok a fake meg a hazug?
ugyan hagyjuk már :D

Idézetet írta: vazze001 Dátum 2013-09-07, 15:56:46
tess 1 kép dreenlolz

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_9_7_jeu7fktdx7.jpg

de ha gondolod tudok telón screenshotot is csinálni ;)

csak 1 szavadba kerül az egész :D
akkor azt a "fake"-t vedd hülyeségnek... hogy egy S3-at lecserélsz S4-re.. XD

"MielÅ'tt meghalok tuti szívok egy kis zöldet, behunyom a szememet és elhagyom a földet! "

megmarad s3 még 1 darabig ameddig össze nem jön pénzem s4-re

amúgy printscreen mobilon...

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_9_7_iu6oir0nxp.png

2013-09-07, 16:51:51 #24 Utolsó szerkesztés: 2013-09-07, 16:57:58 Szerző: [MOD]Aegist

Ezt igennek veszem, akkor segítek
3 nap múlva ugyan itt.

Én Samsung galaxy mini-t vettem 2 éve (40 ezerért), azóta is kitart, de jelentkezett rajta egy szoftverhiba ami által eltűntek az adataim nagyrésze....ennyit az okos telefonokról, és ha már noname márkákat említünk, akkor a samsung nem tartozik ám oda, és mégis megesnek a hibák...  :-X

Gyári beállítás visszaállítás műveletet hajtottam végre, így nagyjából működőképes....

Bánom már, hogy 40 ezer forintot kiadtam érte azidőben, mivel nem tud többet mint 1 P2-es PC processzora.

600MhZ proci
392MB RAM
200MB tárhely

Amiket te most venni akarsz az P3-as gépkonfiggal vetekszik...és csak arra használod, hogy telefonálj, meg játsz rajta gondolom...facebook stb.  ;)

Karácsonyi akciót várd meg...hátha lesz valami jó telefon...ha nem akkor még mindig ott a lehetőség, hogy megvedd amelyik jobban tetszik.  ;D

Motorola Defy + van nekem nagyon jó telefon :)

Gyári rendszerrel megy tökéletesen és nagyon jó a hangzása hangos telefon :D
+ lehet venni hozzá 2,6A aksit is amivel akár 2 napon keresztül 3G netezhetsz is :D

tesztelve ><

Idézetet írta: Pierc Dátum 2013-09-06, 21:09:07
Ő tudja de, akkor se vennék noname szarokat, vagy keresnék rá még 1 kis pénz vagy megvárnám karácsonyt

attól hogy nincs valami a t-mobile vagy a tescoba még nem feltétlenül rosz,és nem hiszen ,hogy a ThL vagy a Jiyau noname lenne:D

ne hogy azt hidd,hogy nem kínai a mobiltelefon boltok polcain lévő telefonok alkatrészei közül 10ből 11 db:)

kereslet-kínálat-ár ez a kulcsa a telefonnak.

Kereslet megvan,hisz a samsung (pl) az s3 exynos processzorát nagytételben veszi a gyártótól ,mert a telefont folyamatosan készíti,kínálat van ,mivel kínában ,japánban (egyéb helyeken...) akkora a nép sűrűség ,hogy a dollárjuk náluk (saját valutában) 150-et is ér:) ,és mivel olcsó ,jó munka erő van ,ezért a beszerezési ár is alacson.

Ne hogy azthidd ,hogy a 130,000ft-os 16gb-s S4-et a t-mobile 110,000ft-ból készíti el,és 20,000ft haszonnal adja tovább.

Ők is maximum 40-50,000ft-ból szerzik be az ,,alapanyagokat",a fentmaradó 80-85.000ft,abból bő 40,000 a különböző összeszerelési díjak(gépek ára stb...) ,szállítási költségek,import költségek,importőr cég,egyéb állami díjak,gyárban dolgozók bére, a gyár díjai (áram stb...),aztán kiszállítás x országba x helyre x távolságra,ott a beviteli díjak (exportőr) ,az állam díjai (pl magyarország 7%vám ,27%áfa) ,ugyebár központilag eljuttatni boltokba,bolt díjai (áram,helységben felmerülő költségek),dolgozók bére,esetleges hibás készülékek /kiegészítők kicserélése esetére ez a plusz,és persze a PROFIT .Szóval nem azért annyi mert hú de csini,és jó ,meg a 60,000ft-os 2gb ramos quad core "kína fon" gagyi,hanem mert túlsok a költség nekik ,mire eladnak egyet-egyet.

Azért is enyi egyrészt ,mert a kiakarnak tűnni ezek a gyártók a "KÍNAI" közül,mert azok nem tesznek rá minden féle díjakat,ezért kell a papíron erősebb,tetszetősebb jobb készülék.

Pedig ThL is egy olyan cég amely  biztosít ; színvonal,jó megbízható készülék ,GYÁRTÓI GARANCIA (Express futár,garantált áfamentesség visszaküldéskor,garantált költségtérítés) 2 évre,folyamatos frissítések.

Szóval nem azért jó az S4 mert jó,hanem mert a Samsung is tudja ,ha nem különcködnek 3x annyi vételárral,parasztvakítás procival ,akkor minek venné az ember +80,000ft-ért azt amit 70,000ért is megtud venni?azért fizessek 3x annyit mert nekik 20 millió  költség van rajtuk ,és ők mindenáron 30 valahány ország üzleteiben akarnak árulni,míg a kínai cégnek jó a netes eladás is?

THL w9 van nekem:) Kinézetre ugyanaz mint a note2 csak fele annyiba került... nagyon jó telefon.. én 60ezerért vettem kínából pár hete... nagyon jó gép... tesóm s4se gyorsabb.. csak ugye antutun több pontot kap...