Videót HD-ba!

Indította DeathJack, 2013-08-28, 14:48:04

Jó napot! :D

Ne, tudjátok hogy kell videót HD minőségbe konvertálni? Frapssal vettem fel egy videót, de azt hiszem csak 480-as, nem 1080P HD..

letöltöd a camtasia studio 8 at. behúzod a videód, és 1 gomb nyomásra HD ba konvertálja 5-10 perc alatt.
gyorsaságba sokkal jobb mint a vegas

2013-08-29, 18:24:46 #2 Utolsó szerkesztés: 2013-08-29, 18:49:23 Szerző: DeathJack
És 1080p-re teszi?? és leírhatnád hogy kell már a kész videót ( frapssal vettem fel ) HD-ba tenni ezzel a progival..

Ha már le van töltve a Camtasia, akkor a következőt csinálod:

Megnyitod a programot->
Import media-> itt kiválasztod azt, amit konvertálni szeretnél, megnyitod.
Megjelenik a file egy fehér mezőben, odaviszed az egeret és lehúzod a "track" részre, mintha szerkeszteni szeretnéd, amint ez megtörtént, kidob egy ablakot, ami felajánlja a mentési formátumok lehetőségét.

720 x 404 től egészen az 1280 x 720 ig, ott kiválasztod mit szeretnél.

Produce and share, ott szintné kiválasztod a HD minőséget-> és már csak le kell menteni.

"Frapssal vettem fel egy videót, de azt hiszem csak 480-as, nem 1080P HD.."

nézd meg hogy így van e beállítva a frapsod:

http://kepkezelo.com/images/go584m67w8v3xac4tat7.png

tehát én csak annyit mondanék, hogy full-size legyen bejelölve mert ha half van akkor veszi rosszabb minőségbe, és akkor nemkell konvertálgatni... bár én úgy csinálok HD videót hogy movie makerbe, bal felső sarok > film mentése > nagy felbontású megjelenítéshez (1080p) (azt nemtudom, hogyha alapból rossz minőségű a videó, akkor megcsinálja e full hdba)

és csak 1 tipp, hogy ne vegye fel a géphangokat (ami megy zene, skype stb hang) szedd ki a pipát a "Record Win7 sound" (bár ha megvan az alap angol tudásod, akkor erre rájöttél, megha a tied magyar persze)

Köszönöm szépen a rengeteg segítséget :))