Újratelepítés

Indította DeathJack, 2013-08-24, 10:39:20

Sziasztok

Megvan hogy a BIOS-ban az van 1. helyen hogy cd-ről menjen  a telepítés, lementettem, ellenőriztem megmaradt-e a beállítás..

De sajnos mikor újraindítom a gépet nem adja ki azt hogy CD-ről való indításhoz nyomjon meg egy gombot.
Ha meg a sajátgépből szeretném indítani akkor meg egyáltalán nem enged arra kattintani hogy telepítés kezdése.

Mi lehet a probléma?

Biztos jól mented el?
Ha igen és elveszik a beállítás,az általában ellem hiba le van merülve.

1,
Rosszul írhattad ki a lemezt, hogy nem bootol a biosból....

a, Nem 4x-eresben írtad
b, nem helyeztél el lemezindító képfájlt/ nem csatoltad a cd írás előtt (Nero-ban). (WinXP esetében)

2,
Valószínű selejt windows telepítőről van szó...próbálj egy másikat letölteni...mert ha nem is úgy írtad ki mint fent említettem...attól a telepítő varázslóban ha rákattintasz a "Telepítés megkezdésére", akkor annak működni kell.

----
Jó tanács:  Mielőtt kiírsz Vista/Win7-et ISO-ban, érdemes deamon Tools-al leellenőrizni, hogy működik e a "Telepítés megkezdése" funkció.

A lemez az mindenféle képpen jó, mivel minden SZÁMÍTÓGÉPEN jó, csak laptopon nem. :(

Windows 8-an sok metin játék nem indul el -.- Ezért kéne XP SP3.

Mi a francért nem írja ki hogy a telepítés megkezdéséhez nyomjon meg egy gombot.   ???

na miért?:O

[VIP] Disco:
IdézMetin2 futtatása Windows 8 alatt:

Jobb klikk az indítóra: Kompatibilitási problémák megoldás > Program hibaelhárítása > Első két opció kipipálása > Windows 7 > Tovább > Program tesztelése > Tovább > Igen, mentem a program beállításait > Hibaelhárító bezárása.

Ha mégis telepítenél:

Ja, hogy te laptopra akarsz XP-t tenni, amelyiken alapból Win8 volt rajta....Ez azért vészes, mert az XP nem ismeri fel a sata3-as vinyókat...

Talán ez segít:   http://hvg.hu/tudomany/20080717_xp_telepito_sata

Ha végképp nem megy, próbálj Win7-et feltenni, azzal még megy pár dolog...és kezeli a SATA vinyókat.

Megtartottam tanácsodat Win7-et rakok fel. De viszont hogy ha berakom a lemezt, újraindítom. nem írja ki azt hogy a telepítés megkezdéséhez nyomjon meg egy gombot. Leellenőriztem hogy a BIOS-ban a cd-ről való telepítés van elsődlegesen. Ez tuti, 100%

Nos, mentettem, kiléptem, ellenőriztem hogy úgy maradt-e, de viszont akkor sem írja ki hogy a telepítés megkezdéséhez nyomjon meg egy gombot.