War kaszt?

Indította EomerR, 2013-07-21, 04:18:39

Melyik a leginkább alkalmasabb warra?(többi lent)

Tőr ninja
1 (2.3%)
Wp sura
13 (30.2%)
Gyogy sámi
8 (18.6%)
Táv ninja
3 (7%)
Menta warri
6 (14%)
Testi warri
0 (0%)
Bm sura
8 (18.6%)
Sárkány sámi
4 (9.3%)

Összes szavazó: 40

Na Hello!Tudom ,hogy már unott téma ez war szett ,war kaszt dolog de azért én is segítséget kérek!:)
És ,hogy milyen felszerelés ,mibe milyen opt menjen a szerintetek legjobb warros kasztnak..
Olyan war-ról lenne szó:
-minimum 20v20 (mind a 4kasztból vegyesen)
-item shop,harmat,tükör,stb..
-hasonló war szettes ellefelek

Előre is köszi a segítséget! :)))

EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

2013-07-21, 10:44:17 #1 Utolsó szerkesztés: 2013-07-21, 10:45:59 Szerző: elzahar
az ellenfelek száma nem mind1,de 20vs20 esetén gyanítom hogy nem dd-röl van szó,na figyu egy mentális harcos kétkezessel a legbrutálisabb tömbegben(a legerősseb skillek a játékban) azután a távninja a nyíl védekezés ritkasága miatt(sok varázsseb kell neki)azt mondanám a BM surát csak az a bibi hogy 30% mágia deffel minimálisra csökkenthető a skill sebzése szóval nem gond,inkább a wp lenne a 3. legerősebb:)aztán pedig a gyógy sámi illetve a sárkány ezek a legjobbak és ez a sorrend is,aki mást mond az nem ért hozzá,illetve nem próbálta, köszönöm :p <3

UI: cuccok 6-7 optolásához nem értek,nem igazán vágesz mi lenne előnyös
alap optok nyilván tp meg a defek:/
Nagyon sok kemény ember van, és én még is laza vagyok! <3

"mar elvertem mindenkit pvp-ben akkor en vok a top1 nem?!" ~pls (s)írj hogy nem igaz <3

Ő sem jacccccik már

DD-ről lenne  szó:)
EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

ez igaz DD-re is:D
Nagyon sok kemény ember van, és én még is laza vagyok! <3

"mar elvertem mindenkit pvp-ben akkor en vok a top1 nem?!" ~pls (s)írj hogy nem igaz <3

Ő sem jacccccik már

Várom a további szavazatokat/indoklásokat!:)
EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

Véleményem szerint a sárkány a legjobb, vagyis én azt használnám. Nincs olyan, hogy legjobb. Mert ugye ez csapat játék, és egyedül 4 kaszt ellen mindenhogy macerás lesz.
Wp nagyon jó, mert kioltja a buffokat, sárkány meg ugye pont a buff miatt, és a sok távolsági skill miatt. Mármint nagy a hatóköre. A wari, a gyógy, és a bm szerintem hülyeség, már bocsi.:) Gyógy sámit simán leszed.
Szóval véleményem szerint Wp, és sárkány. Íjász sem annyira rossz de lassúak a skillek s ha feldöntik akkor halott ügy.

Várom a továbbit
EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

Én személy szerint így szoktam optolni:
cipő:kard tőr nyíl krit tp+egy másik ami kard kétkezes krit tp
vért:kard tőr nyíl kétkezes tp
nyaki(ez ami nagyon macerás:S)kard tőr nyíl tp krit+kard kétkezes krit tp
füles:kard tőr nyíl kétkezes félember
sapka:tp-reg mágia méreg félember
karkötő:tp átható félember mágia(+veszteségek tp...)
fegyver:ebből legyen kettő is,egyik pl ninja kő,wari kő,varázssebesség kő,a másik meg sura,sámi varisebi.
optolása: stat ami neked kell,krit(wpnek átható),félember,ájulás(mentának átható)+valami finomság pl varisebi.

Nem állítom,hogy ezt DDMT2-őn össze lehet rakni,sőt azt se,hogy ez a legjobb.
Csak akkor keress PÜ-ben,ha assembly programozó vagy.

Szerintem a mágiás kasztokat ellehet felejteni egy ilyen waron ... ha  be van tolva 20%mágia akkor már a gyogy sámi skiljeit 1potival vissza tolod a bm mega  sárkány sámit szintén ha már mdienféle képen mágiás kazst kell akkor sárkánysámi a legjpbb mert tűz +krit Ha meg fizikai kasztokról van szó akkor menta kétkezessel a sok tömeg sebző skill miatt ,Wp a kioltás és a sok áthatós ütés miatt ,Tőr gyors erős nehéz lacsapni Táv deff-et nem tolnak ellene de sajnos ha elkapja egy gyors kaszt(tőr,testi,wp) akkor esélytelen :SSS  a testit nema jánlom megölik akkor no aura no mámor ugy meg semmit nem ér!

1.Wp
2.Menta
3.Tőr
4.Sárkány
5.Táv
.. a többi nem jó:D
;)

Véleményem szerint:
1. Menta wari
2. WP Sura

1 -> A menta warinak kétkezessel tényleg erős sebzése van, ráadásul a megfelelő helyezkedéssel ha beleskillez egyet a tömegbe és abban a tömegben kevés ember van wari ellen deffelve akkor nagy előnyt tud szerezni, pláne ha olyan cuccok vannak rajta, hogy max a mágia karik tudnak rá vinni valamennyit ( amit ugye megfog a mágia harmat ) viszont neméppen csapatjátékot igénylő kaszt.
2 -> Ennek annyi az előnye, hogy csoportosan ki tud oltani embereket és ezáltal könnyen kiszedhetővé teszi őket a csapatnak, ebből adódóan csapatjátékot igénylő kaszt, a hátránya, hogy kevés sebzést képes bevinni mert kard ellen a farmosok is fel vannak már szerelkeszve manapság...