mob halála után füst (K)

Indította Zaitsev, 2013-07-14, 20:34:17

2013-07-14, 20:34:17 Utolsó szerkesztés: 2013-07-15, 05:59:24 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok.

Betettem egy új füstölést. 22-es ID-re tettem, nem volt még foglalt. Egy alap zöld füstölésről van szó. Működik is, de ha megölök egy mobot akkor a halála után ott is megjelenik egy zöld füst.

Miért okozza ezt? másik id-re kellene tennem? (pedig nem foglalt)

(Az ID-t úgy értem hogy amit a palyersettingsmodule.py-ba írok)
“IdÅ'nként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok!”

Rossz lehet a dds és nem csak playerhez adja. Javítsd ki

De ő... hogy lenne rossz a dds? Az csak 1 képfájl és a többi is azt használja.

"nem csak playerhez adja."
Nem mondod? :) De hogy javítsam ki, amikor nem adtam semmilyen mobhoz hozzá.

“IdÅ'nként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok!”

Notepad++-al nyisd meg és ott látsz mindent

Idézetet írta: voiceman Dátum 2013-07-14, 20:39:24
Notepad++-al nyisd meg és ott látsz mindent

Ez fájt... Kép fájlt nyisson meg szövegszerkesztővel? Mit fog benne látni?

Zaitsev keresővel találtam pár kapcsolódó témát, nézd át, lehet valamit elírtál. Talán segítenek.

http://metin2hungary.net/index.php/topic,134333.msg741202.html#msg741202
http://metin2hungary.net/index.php/topic,145120.msg796597.html#msg796597

Nem írtam el semmit, máskor is tettem már be füstöt és ez is látszik csak ugye mob halála után a mob is füstöl vagyis a helye.

Nzio™-től kértem segítséget püben, mondta hogy ez akkor fordul előha a effect ID kb 20-30 között van. Én pl rátettem 37es ID-re, és már nincs bugg, szóval próbálgatni kell az ID-ket addig amíg nem lesz bugg.
A 37-es biztos buggmentes.