Kosztüm rendszer (K)

Indította Zaitsev, 2013-07-10, 16:35:26

2013-07-10, 16:35:26 Utolsó szerkesztés: 2013-07-12, 22:36:31 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok.

Létezik már (így fél év után) működő, publikált kosztüm rendszer, ami felveszi a kösztüm ikont a helyére és le is veszi? És persze a kosztüm jelenjen meg a karakteren.

Ha igen, akkor valaki megdobhatna egy linkel.
“IdÅ'nként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok!”

[RELEASE] Costume System
Nem teszteltem, de hozzászólások alapján működhet.

2013-07-10, 17:22:02 #2 Utolsó szerkesztés: 2013-07-10, 17:23:56 Szerző: Zaitsev
kösz

Nekem 2089 es game fájlom van és nem 2089M ez számít valamit? (Vagy ugyanaz a kettő?)
“IdÅ'nként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok!”

Akkor nem lesz jó.
Mert más pozíciókon vannak a függvények.
Mondjuk ha értesz IDA-hoz és egy kicsit ASM-hoz akkor át tudod írni nem M-es verzióra.
Ha otthon leszek megpróbálom átírni.

Ő 2089M-et igényel a kosztüm rendszer.

Azt hittem nekem sima 2089-es van, de megnéztem a VERSION.txt-t és 2089M-et ír. Akkor mégis passzol nálam nem? (Asszem ezt használom: http://metin2hungary.net/index.php/topic,142410.msg784289.html#msg784289 )

game fájlba keress rá azért erre: VERSION.txt
Ott látni fogod a valós verzióját.

2089M

Akkor mégis passzol. Köszönöm a linket, remélem jó a rendszer.