Test Harcos (by runUfool)

Indította ATAG, 2009-03-07, 16:39:18

2009-03-07, 16:39:18 Utolsó szerkesztés: 2021-02-27, 02:37:20 Szerző: ATAG
Közelharc-karakter, a játékosok nagy része ilyennel játszik. Kezdetben nagyon könnyen lép szinteket, és ezt az előnyét többé-kevésbé meg is tartja, kb lvl60-ig. Egyes raid-partykban mentalharcosok és kardsurák közt már fölöslegesnek tartják.

PvP-beli előnye lvl 30-40 fölött gyengül, illetve elvész másokkal szemben, persze jó felszereléssel és skillekkel megállhatja a helyét sok mindenkivel szemben.

Fontosabb könyvei botrányosan drágák, mivel ennyire sok body warrior van a játékban! A könyvárakat az határozza meg, mennyit hajlandók fizetni a leggazdagabbak, így lvl 40 alatt álmodni sem nagyon lehet róla, hogy pl. ne a saját magad szerezte Aura of Sword könyveket használd, de talán még azokat is jobb eladnod.

Készségei területre hatnak, de aránylag könnyen tévesztenek célt - ettől a Dash (Száguldás) bénítása menti meg őket.

Build

VIT és ERŐ szükséges a harcosnak (általában 1:2 arányban szokás, de mindig arra adjunk, amelyiket kevésnek érezzük), míg lvl 60-nál mindkettő el nem éri a 90 pontot. Lvl60 harcosnak remélem nincs szüksége további tanácsra.

Készségek

Egy pontot mindenképp érdemes adni a Dash (Száguldás), Three-Way cut (Három irányú vágás), Sword spin (Forgó kard) készségekre, így máris eldöntheted, melyik tetszik.
Az Aura of Sword (Kard Aurája) minden támadás erejét megnöveli (tehát a többi készségét is), a Berserk (Harci mámor) pedig a futást és ütést gyorsítja egy időre, de elvileg csökken a védelmed is.

(by runUfool)

Idézetet írta: Eni Dátum 2009-05-14, 08:05:17
Szia!

És a test harcosnál az Int-re és a Ügy-re nem kell pakolni,vagy csak leveset:)
Köszi:)
Pontosabban lvl60-ig nem kell rá, utána ÜGY-et (DEX) kell maxolni. Pár INT pont azért belefér (max 10), hogy párbajban ne kelljen kéket használni.

Idézetet írta: Sumaher6 Dátum 2009-06-07, 10:57:40
en erre azt mondom az INT-is nagyon fontos de az UGY semmire se jo a harcosnak!!!!!!!!!
Ne mondjunk már hülyeséget. INT-re egyetlen pontot sem érdemes rakni. Ha VIT és ERŐ tele van, akor csak ÜGY!!!

A mentális remek PvM karakter végig (bár idővel nem ő lesz a legjobb), a test harcos viszont lvl65-70 fölött a középmezőny végére csúszik minden szempontból. Olyan szörnyekkel szemben persze jó marad, amiket 1-2 skillel le tud vágni, de egyébként nem lesz nagy durranás.
Persze ha tele pakoljuk +9, bónuszos cuccokkal akkor lehet jó, de azt bármelyik karakterrel megtehetnénk és az eredmény jobb lehet végül.

Véleményem szerinte a test harcos a kemenycsavo01-eknek való, akik sosem fogják lvl60 fölé vinni a karakterüket.

Hát yang szerzésre nem sok mdszer van. Első és legfontosabb, hogy kerüldd ela kovácsot nagy ívben. Vadássz lómedálra/metinekre és les csomó yangod :)

Ezek a könyv árak teljesen normálisak, még feljebb is fog menni szerintem. Aki harcossal jétszik, annak erre készülnie kell :)

A készségeket meg jól csináltad, 1 ponttal semmit sem ér a harci mámor. Az hogy valaki legyőz, nem jelenti hogy el van rontva a karid, lehet csak jobb cuccai vannak :)

Ha szeretsz vele játszani, akkor ne kezdj újat. Jó felszereléssel nem lesz az rossz kari nagy szinten sem, de távharcos karik ellen (BM sura, íjász ninja, sámánok) nem lesz túl sok esélye párbajban. Ez persze nem azt jelenti hogy 10-ből 10x kapsz majd ki...
Mindenesetre kell majd bónuszokra költened egy kis pénzt ha jó akarsz lenni :)

Én a bónuszokra gondoltam, nem a szintre. Ha nem nyúlsz zsebbe és nem lesz mágia elleni bónuszod pl, meg sok-sok kritikus ütés, akkor semmire sem fogsz menni :) Sajnos ezek sok pénzbe kerülnek :D

Kard aura kötelező! Óriási hátrányba kerülsz, ha nem fejleszted (a kis védelem mellé kis ütőerő = gyenge karakter)

Először mindre 1 pont, aztán én így folytatnám:
1. kard aura
2. forgó kard
3. 3 i. vágás
4. száguldás
5. harci mámor

A mámort azért hagynám a végére, mert támadó skillekkel szerintem többre mész párbajban (is) mint a gyors ütésekkel/gyenge védelemmel. Ha azt korábban fejleszted, akkor lvl60-on lesz 1 M támadásod és annyi....
A száguldást azért hagynám utolsó  támadásnak, mert az 1 ponttal is jól használható a bénítás miatt, az ereje meg valószínűleg sosem lesz túl emberevő a többihez képest (bár erről nem sokat tudok). Arra is kiváló, hogy odafuss a távharcosokhoz, aztán beléjük tudsz durrantani egy nagyot egy másik skillel :)

Harci mámoros harcosoknak életbevágó, hogy a kard aura magas szinten legyen, ami persze elég drága mulatság. Ha a kard aura nem elég fejlett, a mámor nem ér semmit :)

Az int-et akkor kell fullozni ha Bm surákat meg sámikat akarsz gyilkolni :D
Ugyanis az int ad mágia védekezést és mágia támadást is.
Bár a full int-es kari nem lesz jó semmire csak surákat meg sámikat ölni

Testi=PvP Menta=Fejlődés ennyi azt hiszem leszűrhető

Hello sül a vacsora gondoltam addig irok kicsit:
tények
a test warit a legkönnyeb huzni 60 ig
a playerek 55% ezzel játszik
kardal kell menni
és ezek az izomagyak a játékban

na már most:
1. aura
2.forgó
3. 3 irányú
4. szálguldás
5. mámor (nekem is így kellett volna :( )
így pvp és pvm - re is jó lesz
skilljei azt mutatják 4-5 ezer de ez nem igaz:
9000 nél van az átlag 85 ön
ha jól építik akkor megizzasztják az íjászokat és bm-surákat is
társát 90 körül is veri ha jól van építve
ennyit erről.
és köszönöm ATAG nak az összes segitségét nélküle nem jutnék idáig és látszik hogy nagyon érti a játékot szóval thank you

Hali:)
Kell tp, félember, erő, krit, mérgezés/átható/ájulás, és kard def stb...

A Testi harcos a gyors hirtelen támadásokról hírhedt .
A Mentális harcos viszont a nagy erejű áthatoló sebzésekről.
Ennyi lenne röviden xD .

A Státuszt.: TP ,Erő,Védelem, és ha még marad és tudsz nyomni akkor az intre is pakolhatsz .
Skill.
Testi(ÉN ÍGY SZOKTAM).:Aura,Forgókard ,Harci Mámor,Száguldás,Háromirányú vágás
Menta.:Áthatolás,Erős test,Kard dobás,Dübörgés ,Heves csapás .

By.:ZackRyder

Sziasztok!
Leírom szerintem mien egy testi harcos felépítése:
    1.Skill-KardAura
    2.Skill-HarciMámor
    3.Skill-Forgókard
    4.Skill-HáromIrányúVágás
    5.Skill-Száguldás
Státusz:
    VIT.,STR.(Erő) 2:1Arányban, 60LvUtán DEX. Fullra, és utánna az INT.

Mentális Harcos:
    1.Skill-ErősTest
    2.Skill-Áthatolás
    3.Skill-HevesCsapás
    4.Dübörgés
    5.KardÜtés
Státusz:
    VIT.,STR.(Erő) 2:1Arányban, 60LvUtán DEX. Fullra, és utánna az INT.
EnnyiLenne, SZIASZTOK!

2011-01-18, 06:49:36 #15 Utolsó szerkesztés: 2011-03-02, 07:52:15 Szerző: Vilmos
Szerintem a skillek igy lennének : (persze ugy csinálja mindenki ahogy akarja)

Testi:
1.Kard Aura
2.Forgó Kard
3.Száguldás
4.Harci Mámor
5.Három Irányu vágás

Mentális:
1.Eröstest
2.áthatolás
3.Hevescsapás
4.Dübörgés
5.Kardütés
Persze ezt lehet válogatni , aki igy csinálja mint én az egy pvm/pvp karaktert csinált ami mind a 2 re jó..
Elöttem szóló elmondta a statot azt ugy kell.

Sziasztok.

Nos leírom az én tapasztalataimat a Testiről

Elsősorban : a GF metint Testivel kezdtem..

a Testim : lvl88as . Dracon van.

Igy fejlesztettem : Stat : elsőnek 1ERŐ 2VIT arány (mámor miatt mert az elrontja a Védelmed.

Skillek : 1.Aura
         2.Mámor
         3.Forgó
         4.3Iárnyú
         5.Száguldás.

A karakterem Skilljei (jelenleg) :

Aura : P
Mámor : P
Forgó : P
3Irányú : P
Száguldás : G8 (van 12lélekkövem rakiba :D)

A Standard skillek:Maxon

Lovam 21es

Felszerelések : +9 mind. (Fekavas, csatakard, 61pajzs.. és a vértben, fegyverben +4kövek.)

Nos de a lényeg az, hogy szerintem a testi nagyon sok mindenre jó.

A Mentális harcosnak az a jó, hogy elméletileg az Áthatolás a LEGERŐSEBB Skill az egész metin2-ben. (nagyon sokan mondták, és én is tudom.)

A mentáknak érdemes a statokat igy osztani : 2ERŐ 1VIT. (mert nekik mint tudjuk nincs aura :D )

Nos, ennyi lenne.

RicsiKatona

2011-03-30, 08:37:02 #17 Utolsó szerkesztés: 2011-04-06, 08:15:00 Szerző: SlimShadey
Mar bocsanat az ellotem szolo emberkenek:D ugy beszel mintha ertene hozza:) pedig nem:)a mamor sokkal fontosabb mint a szaguldas:) pl es 9000 atlag skil:D? el vagy szalva haver 8D warim van 99 testi vagyok es a amikor duplasokal harcolok atlag skil 2.5,tol 4k ig:Derol enyit:)

Skills:

Aura
Forgo
3 iranyu
Mamor
Szagi

Stat:

Ero/Vit
Ugyesseg

Bonuszok:

10%demi(max a ddben)
12Ero
2k hp dupla deffel(kard,2kezes)
10%Athato(ha Crit is van megjob)de athato a fo
8%mergezes
20%testi kiteres:)
Immunis pajzs(kimaradt XD)

megnéztem 12 erő kb 100 támadóértéket ad a skillhez vagy talán többet 120 erő= +1000 támadóérték a skillekhez úgyhogy nagyon fontos:D  és még azt szeretném kérdezni hogy 10% harcosok elleni erő hány támaóértéket ad harcosok ellen?:D

Sziasztok! Az nagy hátrány, hogy DDMT2-őn van egy LVL 95-ös TestiWarim és Lélekrabó +9-e van 17 erő 45 wari 10 krites. De mivel testi és kétkezese van ez nagy hátrány? Mert elég jól PVP-zek vle de komolyan ez hátrány?