Hogyan szerezz pénzt a farmolás mellett :D

Indította NewLewooo, 2013-05-28, 17:14:16

2013-05-28, 17:14:16 Utolsó szerkesztés: 2013-05-29, 13:47:07 Szerző: NewLewooo
 Üdvözlet!

Ebben a topicban leírom,hogy a farmoláson kívül,mellett,hogyan lehet még pénzt szerezni!

Először is ugyebár ismerjük a szokásos sztorit,felcuccozuk a karit,opt,minden,és elmegyünk farmolni vörösbe/sd2-be,vagy ki ahova szokott.
Nos,hogyha jobban belenézünk a játékba,akkor rájövünk,hogy szinte mindenből lehet yangot csinálni.
Fel is sorolnám ezeket:

Például minden ch-n leütöd a boss-t Sohan-hegyen,Tüzföldön,Hwang templomba,és még ahol akarod :D
Csak gondoljátok el,ha jól tudom a bossok fél óránként spawnolnak,és van 4 ch,akkor napi mennyi bossládád lehet? El sem fér a leltárba.
Na ez volt az egyik.A következő pedig a bányászat.Ez egy kicsit időigényes,de ebből is jó pénz bejön,mert ugyebár mostanában sokat érnek az ércek.

A másik ilyen pénzszerzési lehetőség,hogy egy 54-es karos,vagy nyakas-ba vagy akármilyen cuccba beleforgatsz egy toppos 5-optot,ez szerencsétől is függ,mert van akinek elsőnek belerakja,és van aki több milliárdból sem,ez egy kissé kockázatos hogy lenullázod magad,de ha belerakta a jó optot,akkor jól kijössz.

A következőt olyanoknak ajánlom akik most kezdik,és nem nagyon ismerik a játékot:
A földön amilyen cuccot látsz,azt vedd fel,és add el,mert sok kicsi sokra megy!
Amit dobnak a mobok,azt vedd fel és add el,és igy 1-2 milla hamar összejön,amiből már tudsz venni potit,meg mindent ami kell a kezdéshez.

A másik pedig az átváltoztató gömb,növény,meg a fejlesztő cucc farmolás,ebből akár kezdő szinten is meglehet gazdagodni,ezeket szinte mindenhol dobnak.

Amit én ajánlani tudok,az egy nagyon jó modszer,csak figyelmesnek,és gyorsnak kell lenni!
Mikor egy boltban látsz például egy optcserélőt,mondjuk 100 millába,vagy akár 120-125-be,akkor azt vedd meg,és add el pl 140-be,és így nyertél rajta 15-40 millát,és ezt nem muszáj pont optcserélővel megcsinálni,hanem bármilyen értékes cuccot ha meglátsz olcsón,vedd még és jól jársz vele :D

Bocsánat a helyesírásért,csak siettem.
Ezeken kivül amiket felsoroltam,még rengeteg yang szerzési lehetőség van a játékban,ha tudtok még,akkor írjátok le ide :)

Ha segítettem akkor egy köszönömöt elfogadok :)

Üdv!

RooL