mob csoport berakása üres map-ra (K)

Indította Signe, 2013-05-24, 16:46:23

2013-05-24, 16:46:23 Utolsó szerkesztés: 2013-05-25, 10:53:56 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok.
Nekem lenne 1 olyan gondom hogy beraktam 1 farm mapot és szeretnék rá mobokat-csoportokat berakni.
De a csoport sehogyan nem megy.
Mit és hogyan kell nekem és hova beírni ahoz hogy nekem ne keljen eggyesével beirogatni a map koordinátákra?
Légyszi egy kicsit alapos leírás kellene hogy ne keljen mindig mindent töbször megkérdeznem.
Köszi előre is Vanda.

Tessék , itt megtalálod amit keresel , regent is csinál group.txt group_group.txt , npc.txt , vagyis mindent ami neked kel.

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/1022559-tool-metin2-map-pointer.html

Köszönöm a válaszodat :)
Már csak arra lennék kiváncsi hogy hogyan kell használni.

Röviden , felrakod a mob pointert a c vinyóra , megnyitod , legyen benne a mob_proto.xml led , és legyen benne 2 txt fájl , az egyik group.txt a másik group_group.txt , ezután amelyik mapra szeretnél rakni mobot vagy npc vagy boss annak a kliens részét ráteszed a c vinyóra , elinditod a Metin2 Map Pointer.exe fájlt , be ad egy kis ablakot ott betallózod azt a mappot ahova  szeretnéd a mobokat ( kliens map kel a szerver map résszel nem működik ) aztán már lényegében látod mit kel csinálnod kiválasztod mit szeretnél regen.txt vagy group.txt aztán kiválasztod melyik mobot akarod lerakni és ez egérrel klikelsz a mappon és szépen rakod őket lefelé , kicsit így bonyolultnak hangzik de max 30 perc és hamar ki ismered a programot , nagyon gyorsan lehet vele nagy mappokra is rakni mobokat , jó szórakozást hozzá.

Köszönöm a választ :D
És ment a +