LEVEL 1 QUEST BEÁLLÍTÁSI HIBA (K)

Indította Sunshine123, 2013-05-10, 14:31:17

2013-05-10, 14:31:17 Utolsó szerkesztés: 2013-05-12, 21:28:18 Szerző: [MOD]Aegist
Kedves fórumozók.Már megnyitottam egyszer ezt a témát,de úgylátom nem értitek,hiába azt folytatni.
Elmondom újra és rettentően hálás lennék ha segítenétek!

Egy nap csináltam egy szervert,egy Futton97 alapú szerverfájlal.
Abban ugyebár a normális main_quest_lv1.quest spanyol,mintahogy az egész szerverfájl.
Nah ezt a level 1 questet lefordítottam magyarra , szépen ( ./qc ztem és /reload q oztam) reloadoltam és rendesen már nem a spanyol,hanem az általam átírt magyar level 1 quest jött be.
Eddig OKÉ. ezután hülye fejemmel,kitöröltem a szerverfájlt , De a level 1 questet kihúztam FTP ből a képernyőre majd átváltottam egy másik sf.-ra DE nem jött be.
Ezért újra visszaraktam ezt a Fuuton97 et,felmentem oda ahol vannak a questek,és azt a questet amit kihúztam ( amit lemagyarosítottam ) felülírtam ebbe az újrarakott szerverfájlba.
1.) Szépen ./qc ztem /reload q oztam és MÉGIS csak az a spanyol megy. Megjegyzem: többször megcsináltam,reboot is adtam , stb...
2.) Ezek után a következő hülyeségem az volt,hogy szerkesztettem ezt a lemagyarosított questem a FTP-n és mindent kitöröltem belőle majd egy
Idézwhen login with pc.getqf("level1") == 0 begin
ilyen kezdésű üzenetet raktam és aktiváltam (./qc, /reload q) abba a reménybe hogy hátha evel már letudom cserélni a spanyolt.
De rontott a helyzeten mert sajnos a spanyol is megmaradt , vagyis a normális "Binevenito in a metin2" és a 0 begin-nek köszönhetően ÁLLANDÓAN minden belépéskor bejön egy ilyen Üdvözlő üzenet amibe én beraktam néhány dolgot.(csak üzenetet,meg szélcipőt,semmi mást)
Nos most úgy áll a  helyzet,hogy ezt az üdvözlő üzenet questet ( ami 0 beginnel kezdődik) én kitöröltem mindent ami benne van és visszaraktam az eredeti lemagyarosítást.

Megjegyzem: Semmilyen más fájlról nem beszélek , mindent amit beleraktam csak a level 1 questhez tartozik.
Elsőnek mikor sikerült a magyarosítás nem MAP3.questbe tettem hanem mindent a lv1 quest tartalmazott,legfeljebb a basic_weapon vagy milyen questbe vannak azok a cuccok amiket kapsz kezdéskor.

Nos az lenne a KÉRDÉSEM, hogy mit tudjak evel csinálni:
1.) Hogy ne a spanyol "Binevenito in..." hanem a magyarom jöjjön be
2.) Hogy töröltem ki ezt a DIRECT bejövő üzenetet(ha már nincs meg a quest se,mert a level 1 questbe volt)

????

Ha valaki tudna segíteni,Nagyon hálás lennék.

Köszönöm.

Van egy módja , törölj ki mindent az object mappából és ha sok időd van a quest mappábóbol is a questeket , de előtte mentsd le a quest mappát !!!!!! Aztán szépen pakold vissza azokat a questeket amiket szeretnél hogy benne legyenek , és ellenőrizd le hogy a quest_listben is legyenek benne , amikor ezzel készen vagy akkor jöhet a következő , de a questeknek ad meg a 777 jogot !!!

cd /home/game/quest

python make.py

igaz idő igényes de ezzel ki is takarítod a quest mappát és rendbe lesznek rakva   8)