Sura Sámi ellen? :D

Indította EomerR, 2013-04-28, 23:01:04

2013-04-28, 23:01:04 Utolsó szerkesztés: 2013-04-29, 08:18:00 Szerző: [MOD]Niix
Kezdem is  van a ninjum (tőr) 7d.sura 7d.sámi és 1-1 5ügy 5sur-sámis pajzsom..
A pvp-k nem rosszak sok 8d-s ellen megyek és sokszor nyerek de be kell látnom akármennyire is nem tetszik a bm ellen 8d be ha full tőr deff-es nem érek sokat:S néha még harmattal se.. A sámikból 10/8 fekszik az a 2 ami nyer fut és 3-4 skillemmellé:) sámit lehet verni harmat és csont nélkül is:)
Na de most elpaszoltam mind 2 szettem:) maradt 11-11 d ninja és warrim ninjura..és kéne 1 2. kaszt sura,sámi ellen..
Ez volt  a bevezető:)

A lényeg ,hogy akarok 1 olyan sámit vagy surit ami mind 2-2sámi és mind a 2-2 sura ellen jó.. ez a 3:Wp,Sárkány,Gyógy a bm szóba se jöhet:) Melyik a jobb a 3kaszt közül? Melyiknek van a legtöbb esélye saját kaszt és a maradék 3 ellen?:)Emellett azt is szeretném megtudni ,hogy szerintetek melyik a  legjobb warban?:) (harmat is szóba jöhet pvpnél de nem midnen 2.nál szeretnék tolni)
Mind 3 at tudom használni mind3 szeretem és 5/4-5 optos szettek meglesznek rá:)
Mindnek van hátránya előnye tudom..

A szavazatot indokold is!!!
Na előre is köszi a szavazatokat és az indokokat!!  :-*

EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

2013-04-28, 23:18:05 #1 Utolsó szerkesztés: 2013-04-28, 23:25:12 Szerző: Awesome™
Szia, szerintem egy erős WP surát egy kaszt sem ver el!:)
És, hogy miért? Egyszerű!
WP vs. -
Sárkány sámán: A sámi fel buffolja magát, te pedig szépen ki oltod, már is elverted, mivel buffok nélkül nem ér semmit.
Gyógy sámán: ugyan ez, bár ez már tölti az életét, és a skilljei is erősebbek mint a sárkány sámáné, de ha jól tudod rángatni, nem fogja tudni mit csináljon, tehát kúráljon, vagy támadjon.
Testi harcos: testi alapja az aura és a sebesség, kioltással az aurát kioltod, máris kevesebbet sebez és üt, de itt még nem nyertél, azonban több esélyed van a győzelemre mint neki.
Mentális harcos: ugye az erős testnek köszönhetően nem tudod fellökni, viszont ha kioltod, akkor már fel is lököd, vagyis tudod rángatni, és teszem hozzá elég pontatlan kaszt, úgyhogy arra is megvan az esély, hogy ki tudsz térni 1-2 támadás elől:)
Tőr nindzsa: itt nem tudok sokat mondani, itt talán már csak az erő dönti el a dolgokat :)
Íjász nindzsa: ehhez sem tudok sokat hozzá fűzni, ha nem rohangál, akkor az nyer aki erősebb és gyorsabb, mint a másik. Viszont ha rohangál, akkor megvan rá az esély, hogy elver.
Bm sura: kioltod a védelmét, és az a lényeg, h mindig találd el:D viszont ha bejön 1-2 krite, vagy csak valamivel erősebb mint te, akkor lehet elver, viszont ha jól wp-zel akkor nem igen tud elverni, csak ügyesnek kell lenni:D (és persze erősnek)
Wp sura: szerintem ha itt mind a két fél ugyan olyan erős, akkor az nyer aki hamarabb oltja ki a másikat Vagy többet áthatózik vagy kritel.

Belém lehet kötni nem érdekel, egyéni vélemény. :D
Remélem segített!:) Szia.

Köszi! Ez egy nagyon tetszetős indoklás volt!:)
EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

Sziaa:)
Wp sura harmat nélkül szinte minden kaszt ellen halott:)
Gyógysámi: Sztem elég gyenge karakter:) kis sebzésű skillek.stb hiába van kúrál bekap 2kritet fekszik:)
Sárkány sámán: emelett teszem le a voksomat:)
Gyógy vs Sárkány:
52% krit és kivédés full inttel 8duplába+ a bónuszok:
25% krit fegyóba
10% nyakiba
10% cipőbe
14% 54-es karosba
8% 54-es fülesbe
=119%krit :D
Nos egy pvp-ben minimum 1-2 skill Krit!
Orditás kb: 8k krittel
Lövés kb: 7k krittel
Talizmán kb: 7k krittel

Ha 2skill krit az minimum 13-14k sebzés
A harmadik skill ha nem krit akk is már szinte halott az ellenfél:)

Na és persze más kasztok ellen ott az +52% kivédés is:D

Alias Sárkány sámán.:)
Game Over :)

Bárkinek kérdése van PÜ :)

Aláirásképet csinálok bárkinek:DD

Szintén egy jó indoklás:) ilyeneket várok továbbra is!:)
EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

Ja és még valami:)
Tapasztalatból írtam ezeket nem holmi kitalálás képp:)
A szerveren szinte csak 8duplásokból gyógy sámán van:) kb 2hónapja próbáltam ki a sárkány sámánt és 10-ből 9  nyolc duplás gyógy sámánt megverek! Többi kaszt ellen szint úgy sztem a sárkány sámán a legerősebb:)
Próbáld ki:) hidd el megéri =DD Ja és ottvan+ba az "Esély a tartós tűz okozására" ami elég szépen szed azért a HP-ból mivel nem sokan optoltak sárkány sámán ellen:)
Game Over :)

Bárkinek kérdése van PÜ :)

Aláirásképet csinálok bárkinek:DD

2013-04-29, 15:33:51 #6 Utolsó szerkesztés: 2013-04-29, 15:59:23 Szerző: Kereskedem
Szia!

Hát ezekben nincs olyan nagy tapasztalatom, sámizni talán pár hétig|hónapig sámiztam, Wp-re Most váltottam Bm-ről de nekem már most nagyon bejön.

Indoklás:
Wp:
Még szenteim vannak ( tegnap jött az ötlet ,hogy váltok) , de már most nagyon tetszik.Eddigi tapasztalataim szerint:
Sámikat egész jól viszem tisztán is de 10-es harmattal szinte bármilyen sámit megfogok.. Surák még ugye megvernek, de  a szentek miatt  ( így is csak pár k-t hagyok ). De sok múlik azon, hogy sikerül-e elsőre kioltanom.
És azért sok surának nincs karddefje rendesen( más kasztoknak se mindig).(Még énis csak most próbálgatom nem vagyok "profi".)

Sámi:
Gyóggyal sámi ellen jól el lehet játszadozni, de van ,hogy több perces 1 pvp  , szerintem unalmas. Sárkány már izgalmasabb , de ha jön 1 Wp- és elsőre kiolt akkor nem sok esélyed van. Többi kaszt ellen szerintem ez a jobb ( sámi ellen kérdéses).
BM-et szerintem ha a Bm jól csinálja egyik sem fogja meg.

Szóval szerintem Wp.
Ez személyes vélemény.
^^.

Köszi az indoklást!:)
EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

hali:)
én e sárkány sámánt ajánlom
én sárkány sámival voltam már elég régóta és nem kell neki D elég a sok kasztos cucc és megállja a helyét
nekem volt 5x 10 sura elleni és 2x 5 sura def és a 10 ből 8 pvp t én nyertem:)
waron is kiemelkedő a buff miatt és a nagy ható távolságú sárkány lövés és ordítás miatt:)
warik és ninják ellen igazán erős bm sura ellen is aránylag a gyengéje talán a wp
a gyógy sámival aránylag egyenlő az ereje:)

Wp vagy Sárkány:) a gyogy egy 0!!
;)

Hát a szavazásban ez éppen  döntetlen de az indoklások többet érnek mint a szavazatok!! Eddig 2 wp indoklás 2sárkány indoklás és 1pü be lévő gyógy sámán indoklás...
EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

Amit már elöttem leirtak pvp ben wp a jo 1 kiskioltàs és nyertél de ugye nem árt figyelni a harmatra... egyértelmű wp
Ha segitettem pls plusz (+) karmát ..
Akik pedig ok nélkül - t adnak azoknak csak gratulálni tudok

Az indoklás nélküli gyogy sámis szavazatokkal nem megyek sokra! :) örülnék pár indoknak ha már vezet a gyogy..:)
EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

csak az szavazott a gyógy sámira akinek az van:D
ja még annyit tennék hozzá, hogy a wp nagyon erős de rengeteget kell bele fektetni hogy jó is legyen a sárkány sámival ellentétbe:)
fent már leírtam miért:)

Szerintem a wp a legjobb ezek közül!