PvP Verseny

Indította ProfXLegend, 2013-04-08, 02:16:19

2013-04-08, 02:16:19 Utolsó szerkesztés: 2013-04-08, 04:56:30 Szerző: ProfXLegend
Tiszteletem!

Nos, mint tudjunk már egy jó ideje (több, mint 1 éve) nem került sor PvP Bajnokságra. Rengeteg játékos várja már türelmetlenül, csak várja, várja és várja. Nagyon sok vita folyik manapság játékosok között a PvP-k közben és a vége mindig ez: "majd a PvP versenyen meglátjuk". Épp ezért kérem a Team-ot, hogy rendezzék meg a 4. Versenyt (játékosok 90%-át is képviselem most). Esetleg egy időpontot, ha kaphatnánk, hogy krörülbelül mikor kerül megrendezésre, megköszönném(mások nevében is).

Üdv.:                             --ProfX--
Az ember csak addig él, amíg meg nem hal."

Számomra az is megefelelő ha azt írjátok hogy 9honap és 15nap. Csak írjatok valamit légszives
Ez nem vicces de igaz! parapara paaaaaa I'm love in it

Régen írták hogy csevegőbe hogy amikor benn lesz már minden újjitás akkor lesz megrendezve de lehet én tévedek...xd

Annak megint semmi értelme, versenyzők 95%-a készen áll a versenyre, mind cuccal, mind itemekkel. Sokak 1 éve várnak erre és van aki erre a lapra tett fel mindent. Ennek értelmét nem látom:D
Az ember csak addig él, amíg meg nem hal."

Már bocsánat, de mostmár nem lenne értelme pvp versenynek, hisz már a játékosok egy részének csak a szerencsén múlik a pvp győzelem, szóval nem lenne tisztességes, én azt gondolom..

Név:SutiVokTsaaa
Kaszt:TestiWari
Lvl.:99          
Céh:SutiAKiraj
Rang:Lovagias

Idézetet írta: SutiVatyokCs Dátum 2013-08-21, 16:21:35
Már bocsánat, de mostmár nem lenne értelme pvp versenynek, hisz már a játékosok egy részének csak a szerencsén múlik a pvp győzelem, szóval nem lenne tisztességes, én azt gondolom..

És akkor mivan?? legalább egy kis buli...lesz

igy van.. ez a kihivas :D... akarki be makolhat :), de mar enis varom a "pvp eventet"

A hétvégére tervezem a pvp event tesztelését, ha minden rendben vele, akkor élesben is megrendezésre kerül.

Idézetet írta: ATAG Dátum 2013-10-18, 19:31:48
A hétvégére tervezem a pvp event tesztelését, ha minden rendben vele, akkor élesben is megrendezésre kerül.
Hétvégén kerül élesbe??Vagy azt majd egy kitűzött időponthoz rakjátok?

Milyen jó,hogy felhoztam,ha nem hozom fel meg se tudjuk!!:ĐĐ

Idézetet írta: Sum41 Dátum 2013-10-18, 19:35:00
Idézetet írta: ATAG Dátum 2013-10-18, 19:31:48
Hétvégén kerül élesbe??Vagy azt majd egy kitűzött időponthoz rakjátok?

Tesztelés lesz hétvégén..

ATAG! S2 -őn is mehetne élesbe?:)

A képért köszönönet HaWk -nak:)

Ne éljétek bele magatokat mert sok ember nem fog tudni viselkedni és akkor már nem is lesz!(persze,ha ATAG a tesztelést igy érti)

Egy automata rendszer tesztelésére gondoltam. Ha nem működik, akkor keresni kell egy olyan időpontot, amikor kb minden team tag gépnél tud lenni... és akkor a "szokott" módon kerül lebonyolításra.

És ez a rendszertesztelés... S2 -őn is ki lehetne próbálni?

A képért köszönönet HaWk -nak:)

Ott lenne a legcélszerűbb :D

Akkor nem az arénás változat lesz megrendezve? Mert régebben azt hiszem ez volt írva.

Szóval akkor szombaton lesz a teszt? És S1-en vagy S2-őn?

Nem biztos hogy szombaton, de biztos hogy S2-n.