Warra : Megfelelő karakter

Indította Couthbert, 2013-04-06, 16:21:48

Sziasztok.

Adott egy céhháború, mondjuk 50v50 fő.

Milyen típusú karaktert lenne a legérdemesebb használni?
Szép idÅ'k voltak...

Hali !
Wp vagy Táv

Wp: a skilljei miatt szerintem.

Táv: ugye nyil deffre nem nagyon adnak, ezért érdemes.

Szerver:DDMT2
Név:KicsiBMas      KicsiMas
Kaszt: Sura           Warri
Lv:96                     98
Céh: Kiraj              Kiraj

Szerintem a sárkány sámi:D
Sok boral + mágiával verheteten:)
(tapasztalatbol mondom)

Üdv.

2 kezes menta wari ( beledurrant a tömegbe az biztos h páran halnak )
Ijjász ez meg azért mert szinte senkinek nincs nyíl deff je ezért sokat sebez.

[Red] Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem éled túl.[/Red]

És akkor mivan, hogyha :
     1., Nincs 6-7 opt a szerveren
     2., Nincs bor a szerveren
     3., Se bor, se 6-7 opt nincs a szerveren

Ilyen esetben mit ajánlanátok ?
Szép idÅ'k voltak...

Gyógy sámi
Vagy
BM sura

Bm sura deff miatt sámi meg kurálni tud

[Red] Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem éled túl.[/Red]

hát elég sok van:)
gyógy sámán ugye távolból támad a tömegbe többet egyszerre és ha közel kerülnének akkor ott a kurál a poti és a bor
táv ninja ő is távolból támad a tömegbe és ellene nem nagyon épít senki:)
WP sura a védelmei miatt strapa bíró és a támadó skillei is elég erősek:)

Hát leírom az előnyöket és a hátrányokat.

Előnyök:

Testi: viszonylag nagyokat és gyorsan üt, skilljei se rosszak 3/2 több célpontos.

Menta: Erős skillek 4/3 több célpontos 2 kezessel nagyokat sebez.

Táv Ninja: Viszonylag erős skillek, és nem sok mindenkinek van rendes nyíl deffje.

Tőr Ninja: Nem nagyon ismerem ezt a kasztot inkább pvp-ben előnyös szerintem.

Gyógy Sámi: Kurál és a távoli támadás lehetősége.

Sárkány Sámi: Szerintem erősebb skillek mint a gyógy sáminak és ugye a buffok főleg a krit nagyon jól jön az egész céh számára.

BM Sura: Védelemmel talán a legnehezebben megölhető kaszt, lélek és a sebzése se rossz.

Wp Sura : Kioltásal a Bm-et , testit, és a buffokat le tudja  szedni + Viszonylag erős skillek és nagy ütések ( 50+ ák-s poival rengeteget sebez.)

Hátrányok:

Testi Wari: 1 halál vagy 1 kioltás után szinte használhatatlanná válik, amúgy is wari ellen deffelt a legtöbb ember aura nélkül a skillje nagyon lecsökken emellett szinte mindenkinek van wari ellenije ( ahol nincs 6-7 opt ott legalább 1 kő).

Menta Wari: Ez a kaszt már alkalmasabb warokra, mert a skilljei alapból erősek, de itt is fent állnak a  testinél leírt hátrányok.

Táv Ninja: Ahoz ,hogy erősek legyenek a skilljei közel kell mennie az ellenfeléhez ezzel " védtelenebbé "teszi magát, de ez jól kiépített deffel kiküszöbölhető.

Tőr Ninja: Mint már mondtam nem ismerem annyira ezt a kasztot, de  a forgatagon kívül főleg csak 1 célpontra támad.

Gyógy Sámi: Szerintem nem elég erősek  a skilljei és ha intre rámegyünk akkor nem marad elég deff

Sárkány Sámi: A wp sura kioltása jelenthet neki gondot+ itt is szükség van sok intre.

Bm Sura: Ha kioltják Védelem nélkül nem sokra megy és 1 db több célpontos skillje van.

Wp Sura: Könnyen sebeznek rá nagyot szerintem.

Én Warokon 82es Sámival tolom most váltottam sárkány sámira még ki P-zni sem volt időm de szerintem már most erősebbek a skiljei ( 5-5 deffes cuccaim vannak és semennyi intem nincs( 107 azt hiszem) szóval a sebzésem még kicsi + warira is van war szettem ez jobban sebez de többet halok vele.

Még nem próbáltam de lehet ,hogy a wp  vagy a bm a legelőnyösebb.

^^.

Szerintem a BM Sura.
Ha ott a védelem és ott a sámán buff + a céh képesség védelem...
VERHETETLEN.
Mivel nincs OPT azon a szerón ahogy gondolom.
ezért nem igen akad ellenfele 1 olyan surának amin kb teszem fel 55% sámi védelem és a Surá é még 30%
az a 15% ami sebeznek NAGYON kevés!

BM surát ajánlom.  ;)

Ahol nincs 6-7 opt?

Ha gf re gondolsz vagy az oldmt2 re akkor csak az 5 optoktól és a cuccok fajtájától függ!(54 es ékszerek stb)

warban a sárkánysámán a leghatásosabb, mert ez az egyedüli kaszt aminek olyan skiljei vannak ami rengeteg ellenfelet megöl egyszerre a leghatékonyabban és még tűzkárt is okoz ami  nem 1 re hanem 0 ra produkálja a TP-t nem úgy mint a tőrninja mérge!

Hátrány talán a sok mana fogyasztás, de egy 99 es karakternél nem tudom mi a helyzet gf-en!
Meg persze kérdéses h a mozgási sebesség nem gond e?

A testi olyan harcos ami mozgásban nem gond gyors, de kis csoport létszámú tagok gyikolásra jó tehát eggyel rosszabb ebben szemben a sárkány sáminál!

A WP sordőntő lehet abban az esetben egy warban hogy  ha kioltja az ellenfeleket úgy hogy a másikban nuku wp akkor nyerhetnek mert ugye mit sem ér egy kioltott csapat persze ez attól is függ hogy milyen felszereléssel rendelkezik az ellenfél!
A wp annyiban jó hogy sok tűzijátékkal, vagy bármi más kábító hatással  csapkodva a népet lehet jó vele!

A BM egy táv mágikus sura karakter amihez hozzá járul egy automatikus skilező skil  már az újra feléledő ellenfelett is megtámadja erre hasonlít az íjász elv egyenként le skilezni 1 1 skilel az ellenfeleket másra nagyon nem is jó!

Végezetül gyógy sámán egy ilyen 6 7opt nélküli és még talán mozgás hiányos(szélcipő) szerveren a legjobb karakter kényelmi szemszögből ez lehet, mert add sok varázs sebességet, mozgás sebességet, és jó pvpben mert csak ki kell jelölni az ellenfelet, s skilezni gyorsan egymás után, ugyan így a warban is csak annyi különbséggel kell csinálni hogy 1-2 skilt egy játékosra, és akkor mehet a kövi a másikra , meg oda skilezünk ahol sok játékos van egymásba bújva mert így mindegyik kap a skilből és garantált a nyerés!

Megcafolhatatlan ez. Egyertelmuen a wp sura. mert tank. waron nem tudon ijasz mit csinal de egyet skillez wp mar szet utotte a bandat. kell melle 3 healer 1 menta hatalmas skillei miatt. Mikor megbenitja a wp utesekkel a bandat menta ott terem. Meg kell 1 buffer es ennyi is volt.
result/3255326547][/URL]