Metin kövek ütéséhez milyen karaktert ajánlotok, és milyen cuccai legyenek?

Indította Juvia, 2013-04-04, 06:20:17

egy tippem van hogy milyen kaszt legyen, én a wp surára gondoltam csak azt nem tudom milyen cuccok kellenek neki:)
ja és hol keressem a köveket?

Szia , rosszul gondoltad.

Testit ajánlok , 75 lvl ( 8db 10mob 50támadó ) , ami legföképp alkalmas fegyver az HaragKard ( nagyon magas ÁK-val ) legyen sok krited , esetleg 8témadó seb csuka-sapiba  warlorol és kb. darálod a köveket.. :DD
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

ez 1 jó kérdés.. :) de most tök8 1 mobos fegyóba ilyen kövezés kell : krit átható + akkor 3.-nak berakod mobosat , mert warázs sebességgel semmire nem mész.. , testinek ütni kell .)(

rosszul tudtam...szerkesztve..

Meg amugyis 3 kö elfér benne , más hasznos kö ugysincs már.. krit áth. kell igazábol maga a kö ellen , viszont ha mobok rádmennek nemárt mobkö :)

TestiWari :) 50támadó 5erős cuccokban =)
Game Over :)

Bárkinek kérdése van PÜ :)

Aláirásképet csinálok bárkinek:DD

Hogy ha 75-80-as karival mész akkor vörösbe ajánlatos...De attól függ, hogy mit akarsz nagyon ütni...

Hát akkor picit vegyük lejjebb a lvl határt olyan 30-ra Fogj egy +9-es magas ÁK-s ribet és war lóvat vágj alá aztán menyél map2-re  ;D(gf-es tapasztalat igaz ott 35 kellett de mind1)

Testi 30ason ahogy Citrom is mondta
Ribbe mehet krit+mob kő mert a metinre a szörny elleni erő hat ::)
+optnak mindig olyat rakj ami abból a metinből jövő szörnyekre hat
és ha fontos karinak tartod próbálhatsz szerezni neki 10mob 50t cuccokat, de erre nem érdemes.