Ninja szakértők ide!:D

Indította oroszadam88, 2013-03-17, 17:34:52

2013-03-17, 17:34:52 Utolsó szerkesztés: 2013-03-18, 22:39:06 Szerző: oroszadam88
sziasztok. olyan kérdésem lenne hogy a ninjának az ügyesség több támadót ad mint védelmet? és akkor ennek függvényében 10ninja 5dex vagy 5ninja 5dex jobb ninja ellen? olyan kérdésem lenne még hogy a d.ninjánál körülbelül mennyivel rosszabb a 10/5 ninja 5dexes cucc?:D előre is köszi a válaszokat.
“Ha életedben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig az, hogy befogod a szád.” (Albeirt Einstein)

: 10 ninja 5 dex : kb fújsz 8duplásra 4k-t max 5k-t ...(mivel full+5dex) ,de mivel nincs deffed 6-7 optban ő 15-20 körül fúj rád minimum!
5Ninja 5dex: az oké,hogy full védelem,de ugyebár 0% elleni 6-7 optban...Az 5 dex közelse annyit ad mint 10% ninja elleni,de: a skilljeid közel akkorák mint a 8 duplásé (pl ő méregfelhője.:3,6k alap addig a tied 2,9-3k...)  Ez mind szép és jó ,de mivel 0% ellenid van és az 5 dex az csak a skilt tolja fel ezért nem nyerhetsz mivel ütni nem fogsz tudni mert 0% ninja ellenivel 0 és miss lessz az ütésed!

a dupla ninja után a legjobb a ninjának : 5 ninja 50 TÁMADÓ miért pont 50támadó?egyrészt a támadó a skilt és a szimpla ütést!Több lesz a skilled mint 5 dexxel ,és lesz bőven nagy ütésed!

Ez ugyan az mint a wari.: elvileg 5 erő kéne 6-7 optba de az 5 erő még is feleannyit sem ad mint 50 támadó :)

De a ninjának az ÜGY az támadót is meg védelmet is ad nem?
“Ha életedben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig az, hogy befogod a szád.” (Albeirt Einstein)

Tudtommal nem védelmet, hanem kitérési esélyt. Bár, javítsatok ki, ha tévednék.
5ninja 50 támadóval többet érsz.
Szép idÅ'k voltak...

Idézetet írta: oroszadam88 Dátum 2013-03-17, 19:06:44
De a ninjának az ÜGY az támadót is meg védelmet is ad nem?
támadó értéket+skillek erejét is növeli+kitérési esélyt ad nagy mértékben.
90stattal azt hiszem 30 kitérésed van. ha mindenbe def+ügyet pakolsz akkor 45kitérésed lessz kb.de ez nem olyan kitérés hogy ütések ellen,hanem skillek erejét gyengíti.

Szia!
Mindenféle képen, 5Ninja5Dex-et vegyél.
Mindig a védelem a fontos a Dex (Ügyesség) növeli a Skill erejét.
10Ninja5Dex-et általában, Krit Moviek-hoz készítenek. De ez nem lényeg!
Szóval 5Ninja5Dex kell..
De ezt tapasztalatból mondom, régen nekem is mikkor kezdő voltam 10Ninja5Dex-em volt
De aztán abból lett 8Db 5Ninja5Dex majd abból 8D.Ninja.:)

2013-03-18, 22:34:36 #6 Utolsó szerkesztés: 2013-03-18, 22:37:05 Szerző: oroszadam88
na pont ez itt a bibi.. hogy van aki ezt mond van aki meg azt:/ nem jo ez így..akkor most melyik?

Üzenet összefésülés: 2013-03-18, 22:37:05

nekem duplás epikem van meg duplás tőröm.. csak a felszerelésen dilemmázok hogy miket vegyek..:/

támadókat... sehol nincs 5dex 50 támadóhoz:D pl ha más  szerveren megnézed ahol lehet 6-7be 13dexet vagy 51 támadót tenni,még ugyis a támadót teszik. és nem véletlen:D sokkal többet ér.. én magam is teszteltem már:)

Én is bedobok egy kérdést:

D Ninjás ninja kingbe Varázssebesség (20%) vagy támadás (50) kell?
Igen tudom h mindkettő jó lenne, de melyik a fontosabb?
Mert azért 5/4 re nem futja :D
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

Én a 20%warázst ajánllanám (tapasztalat szerint) nekem amikor 2ktp 50tám 15tőr volt a  kingembe mindenki elvert mert lassan töltött a skill amég nekem ujra töltöt pl lesi ők már rámmtoltak 3 skilt és már feküdtem is :D szval a warázst ajánlom v mind2 őt:D

2013-03-27, 08:21:34 #10 Utolsó szerkesztés: 2013-05-31, 01:45:30 Szerző: CaptainSkull
Idézetet írta: Couthbert Dátum 2013-03-17, 19:09:32
Tudtommal nem védelmet, hanem kitérési esélyt. Bár, javítsatok ki, ha tévednék.
5ninja 50 támadóval többet érsz.

Így van kitérést ad de részlet kérdés hogy mire vagy mi ellen akarja használni.
De viszont 5% kaszt deffet soha ne hanyagold mert akkor olyat rád csapnak hogy esélyed sem lesz.
Szerintem a 10% elleni magában csak krit rekordokhoz és ilyenekre van.
[COLOR=red]http://www.youtube.com/watch?v=PtrLjjTdF9A (QuicklyFrost PvP Movie)

[COLOR=red]Katt a kép-re

2013-03-30, 07:06:15 #11 Utolsó szerkesztés: 2014-08-02, 23:44:07 Szerző: adosremus
Idézetet írta: Tejkaramella Dátum 2013-03-24, 13:04:45
Én is bedobok egy kérdést:

D Ninjás ninja kingbe Varázssebesség (20%) vagy támadás (50) kell?
Igen tudom h mindkettő jó lenne, de melyik a fontosabb?
Mert azért 5/4 re nem futja :D

20%Varázs mindenképp.
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Legyen 8D ninjád ninjára az a biztos :D
[color=white]Karaktereim:[/color]
[color=blue]- UnThinkAble LvL 95 TÅ'r Ninja
[/color][color=green]- Stack LvL 93 Testi Wari[/color]
[color=red]- Avicii LvL 90 WP Sura[/color]

Nem akarok hülyeséget írni, de én mindig, ha pvp ninját csinálok, akkor
az ügy helyet erőt raknék, mivel az ügy az csak a méreg skillt erősíti, viszont, az erő az mindegyik skilleket erősíti! nem csak a méreg felhőt.

De mondom ha nem értesz egyet akkor vállazd amit jónak látsz.

Ja és sokat teszteltem és a ninja ellen jó még a villám ellenállás , tűz ellenállás

villám a villám szúrás ra.
tűz meg a tűz nyíl.
4-5 opt ba (Ez csak védelem) ^^

Tűz ellenállás:A Sárkány Sámán okozta tartós tűz sebzésének mértékét csökkenti. Működése vitatott.
Villűm ellenállás:Villámsámán támadóképességei ellen védene, de nem működő bónusz.

Az erő a ninjánál csak a leshelyre van hatással,inkább ügyet kell rakni: http://www.metin2wiki.info/index.php?title=%C3%9CGY
Az első h.sz.-re meg csak annyi,vagy 5 ninja 5 dex,vagy dupla ninja,de inkább d.ninja :)