Menta vs Testi?:DD

Indította Titan9667, 2013-02-24, 19:58:12

Tudom ,hogy ez azon is múlik melyiket használom jobban melyiket szeretem jobban ,de 3 évig warriztam felváltva ,mind2höz értek. :) Főkép a pvp-s rész érdekel meg 8-8d be minden kaszt ellen. Na szóval várom a jó kis indokokat ki melyiket és miért szereti jobban!? :))
Előre is köszi!!

Menta. Hiába írják majd, hogyha tudsz pvpzni akkor testivel szarrá szeded blablabla...., akkor is ha 1 olyan menta ellen mész testivel pvp-t aki tudja, hogyan kell copatni a testit, akkor semmi esélyed sincs. Az ilyen lov menta warikat akik nem tudnak testi ellen pvpzni azokat viszont ellehet verni.

Menta jobb warik ellen.de minden más kaszt ellen jobb a testi:D

hat azert ez nem teljesen igaz :)
menta wari, nehezebben kezelheto, de sokkal jobban megeri /szerintem/
testi wari - testi wari ellen eros, mentaval sose birtam a testiket elverni szaguldas miatt :SS
de mondjuk egy testi wari eleg nehezen fog elverni egy ijasz ninjat, menta warinak tobb eselye van ellene.
menta jo: ijasz ninja, samanok, wp, bm sura ellen.
testi jo: testi, tor ninja ellen.
na es itt van a problema. a szerver fele testi harcos, es tor ninja...
lakatos fiftiszent :DDddd
van sajat stilusom, ertem? :/
swagger boy..
igen egy nagykepu, kis b*zi aki jatsza a rajgyereket :))

Te észnél vagy?:D
Menta a nehezebben kezelhető?xD az igen...:D
jobb sámik meg táv ellen a menta?:D hol láttál ilyet?:D

Én úgy látom ,hogy:
Menta:warrik ellen jó,sárkány sámi ellen mivel úgy e testit gyengíti az áldás(ütéseit),wp ellen is jobb
Testi:táv ninja ellen mert jó gyors:) ,gyógy sámi ellen úgyan az ,bm ellen az átható miatt és tőr ninja ellen megint csak a gyorsasága miatt:)

Személy szerint a mentát jobban bírom szebb skillek és az a minimmum ,hogy midenki  a sajátkasztja ellen lesz erős és a menta veri  a testit..

Üdv. :)
Minden kasztal játszottam szerveren persze mindegyiken 8d. De koncentráljunk a 2 warira
Nos ugye pvp versenyre menta kell mivel ha tudsz pvpzni akkor a testi wari kb meg se tud mozdulni.
Warik ellen tuti h. Menta jobb.!
Többi kaszt ellen én személy szerint testit használok mert szerintem a sok áthatóval meg gyors ütésekkel jobban be lehet csapni :D
Ennyi volt :)
DessertEagle ^^
Nerf me.. :|

Sura,sámi ellen testi   Wari,ninja ellen menta szerintem:D

Nekem a tisti mindigis jobban feküdt!

Mondjuk akkor még alig volt 2-3 8 duplás menta.....

Menta, nem ismerek olyan warit aki annyira kirázza a kisujjából a testi wari szakmát hogy pvp ben a menta 1x szer se lökje el.
Menta WP Sura és Warik ellen jó csak a többi kaszt ellen szinte esélytelenül indul.
[COLOR=red]http://www.youtube.com/watch?v=PtrLjjTdF9A (QuicklyFrost PvP Movie)

[COLOR=red]Katt a kép-re

Menta: Törninja, WP sura, Testi wari (közelharcos kasztok) ellen erős
Testi: Ijjász, BM Sura, (menta ellen esélytelen szerintem) sámi ellen erős
Nerf me.. :|

2013-03-23, 17:38:03 #11 Utolsó szerkesztés: 2013-03-23, 22:15:35 Szerző: Fatalys
Testi-nek sok esélye van, még Menta ellen is csak érteni kell hozzá. Meg persze ugyan úgy kell Profi 8D.Wari mint a Mentának de a Menta csak zűrös helyzetekben jó.. Amikkor balhé van pl.. Meg WP ellen a Testi minden ellen jó, kivéve WP

Egyforma cuccokkal, megfelelő tudással szerintem a testi harcos erősebb.
Szép idÅ'k voltak...

Végig nyomod a 3 támadót és halott vagy.
A testihez kell mindig a legtöbb tapasztalat és még esetleg a tőr ninjához bár a ninják manapság már elég gyérek.
Testinél pedig sokszor az van hogyha nem értesz a warihoz akkor igen csak mellé fog menni majdnem minden skilled, a mentát aki tudja használni testi ellen az tenni fog róla hogy mozdulni ne tudjon pvp ben.
Ha valóban sámis vagy akkor te is tudod hogy egészen más műfaj, sámánhoz elég csak a kúrálást és a skilleket nyomni, ott csakis a nyers erő nyer de warinál nem feltétlen van ez így.
[COLOR=red]http://www.youtube.com/watch?v=PtrLjjTdF9A (QuicklyFrost PvP Movie)

[COLOR=red]Katt a kép-re

a testi warit a legkönnyebb használni (a bm sura mellett)
abba egyet érték hogy a tőr ninjához kell még nagyon érteni de nem a testi warival van egy súlycsoportba
szóval bármit írtok akkor is a menta fényévekkel jobb a testinél :D

Üzenet összefésülés: 2013-03-24, 07:57:48

Ez nem igaz!

Ha valaki ert a testihez a menta megse tud mozulni!
a menta csak azért tűnik erősebbnek mert kevés a testi és nem agyon harmatozva nyomják!

A testi is olyan mint a wp,harmatokkal/potikkal benyomva nem igazán lehet befogni!

A tőr meg tényleg a legnehezzebben kezelhető kaszt!

Ezért álltam átt warira! :P

Üdv! Könyörgöm aki nem wari (warizott) az ne akarja már megmagyarázni a butaságot! Mentális harcos egyértelműen az erősebb, de viszont a testi gyorsabb és kezelhetőbb. Pl.: Egy futkosó gyógy sámi ellen mentálissal eléggé kicsik az esélyeid hogy kellemetlen helyzetbe hozod, gondolok itt az állandó átható ütésekre stb., emelet a pontatlanság is benne van (persze tudni kell kezelni). Viszont egy testivel olyan nyomás alatt lehet tartani egy BM-t egy sámit egy ninját hogy az esélytelen legyen, gondolok itt megint az átható találatok stb. A következő szempont a menta vs testi küzdelem, na már most a mentális erősebb és hatékonyabb a saját kasztja ellen, tekintve az erős testet ami lehetővé teszi azt hogy az ellenfele ne tudja hatás alatt tartani. Összefoglalva a mentális elég hatástalan tud lenni a többi kaszt ellen, azonban a testi warikat megeszi. Testi viszont gyors hatékony... de egy profi menta ellen csekélyek az esélyei :/ de ezt profi vs profi szinten mondom, ha egy komolytalan ellenféllel van az embernek dolga könnyen megváltoznak az esélyek! :) Szóval inkább testit ajánlom, saját tapasztalat alapján mondhatom.
YOUTUBE CSATORNA http://www.youtube.co/user/nemfelejt?feature=mhee

Név:    [color=red]Markiway[/color]

Lv:      [color=red]99[/color]

Kaszt: [color=red]Testi[/color]

Rang:  [color=white]Kegyetlen[/color]

[color=blue]GAME OVER [TUDOM FÁJ][/color]

Megfelelő tapasztalattal, és Toppos cuccokkal vagy, egyformán jó cuccokal Testit ajánlom
Simán kikerüli a Menta 2 ,,Legerősebb" skilljét. De aki nem Warizott az szerintem ne szóljon bele.. Testihez nagy tudás kell... Mentával azért én könnyebben boldogultam mint Testivel, ahhoz sokkal többet kellet értenem ezért is ajánlom! De aki nem tudja hogyan kell használni, az tanuljon inkább.

xD

Mentát nehezebb kezelni a kikerülhető skiljei miatt!

Ott pontosan kell nyomni skilleket!

Testinek is kilehet keülni 1-2 skiljét,de nem olyan egyszerű!

2013-03-24, 22:06:04 #19 Utolsó szerkesztés: 2013-03-24, 22:11:52 Szerző: [MOD]Niix

a kérdező azt írta ért mind a 2 höz és ha valaki nagyon ért a menta warihoz akkor a skilleit is nehéz lesz kikerülni, ja és 8d vs 8d be meg szerintem nem olyan egyértelmű hogy a testi nyer, épp ellenkezőleg szerintem a menta a nyerő:)