FELHÁBORÍTÓ:D

Indította LonelyWolf, 2013-02-19, 16:14:39

2013-02-19, 16:14:39 Utolsó szerkesztés: 2013-02-19, 19:33:49 Szerző: [BA]THymea
A mai nap folyamán nyitottam egy topicot. 2x kelett megcsinálnom mert  letörölte egy SMOD. Normálisan megkérdeztem tőle h. miért bannolna le forumrol és ez volt a válasza.. Bunkosag grat. :D

Itt egy kép is róla.

/ A kép linkjét eltávolítottam, továbbra is TILOS privát üzenet közzététele a másik fél beleegyezése nélkül!/

Azért megnézném azt is.
Hogy te milyen "BUNKÓN" válaszoltál neki :)

Szerintem ez volt az utolsó topicod ezen a fórumon  ;D
[color=red]Replacement
KAPUFORNIA'112

Szerintem egyáltalán nemvolt bunkó a kérdésem.. csak ennyi volt h. "miért is bannolnál' ...

Szia!
Szeretném megkérdezni tőled, átolvastad-e a bemutatás szabályait?
Te vagy a szerver tulajdonosa?
Válaszod várom!
Köszönöm

Nemolvastam el az is igaz.. :D
De legalább ha veszi a fáradságot h. rámír akkor már igazán megtehetné hogy azt is leirja miért törölte le.. :)

Két kérdést tettem fel!
Az egyikre nem válaszoltál!
Te vagy a szerver tulajdonos?

egy kérdést én is feltettem neki.
arra se érkezett válasz!

thymea a kerdesedre a valasz nem.
es a te kerdesedre a valasz brett szerintem nem volt bunkosag hogy 2x is megnyitottam a topicot.. ez a feladatod 'munkad'

Na  jó akkor  itt  és  most kéretik megjegyezni a következőket!

A fórum moderálásában, a fórumlakók eligazításában nem egy irodaháznyi titkárnő vesz részt.
Ha kitörlünk valamit, és nem kaptok jelzést azt is szóvá teszitek, ha jelzünk, az sem tetszik.
Tessék  már  felfogni, hogy emberek vagyunk! Szabadidőnkben végezzük ezt a tevékenységet, és értetek tesszük!

Eddigi ismereteim szerint ezt a szervert már  vagy 5-en bemutatták-feleslegesen!

UI:MEGKÉREK MINDEN FÓRUMFELHASZNÁLÓT, HOGY A FÓRUMON TEVÉKENYKEDŐKKEL ( TEAM tagokkal) KELLŐ TISZTELETTEL, ÉS MEGFELELŐ HANGNEMŰ HOZZÁSZÓLÁSOKAT, PM- EKET ÍRJANAK

A fórumról való kitiltásod [SMOD]Brett dönti el.
Bármennyire is  furcsállod amit írok de  kellő tiszteletet érdemel munkássága!

2013-02-19, 16:50:05 #9 Utolsó szerkesztés: 2013-02-19, 16:56:12 Szerző: [SMOD]Brett
kicsit tévedésbe vagy mert nem a munkám mivel nem kapok érte fizetést.
de ha már itt tartunk akkor neked pedig az a feladatod hogy bemutatás nyitása előtt elolvasod a rá vonatkozó szabályokat.
ha nem teszed és újra megnyitod nyilván megint szabálytalanul akkor sajnos TE is bunkó vagy nem csak én!
ha esetleg úgy gondolod hogy jobban tudod csinálni ezt a "munkát" akkor várjuk a jelentkezésedet.

http://metin2hungary.net/index.php/topic,13147.0.html

A fórum csapata szívét lelkét beleteszi ebbe a "munkába", mégis folyamatosan fikázva vannak. Ebből nekem már végképp elegem van!
Aki bármilyen rossz szót vagy gúnyos megjegyzést tesz a moderátorokra, örökre elbúcsúzhat ettől a fórumtól!

Néha természetesen becsúsznak apróbb hibák - mint mindenhol - de ennek megvitatás és módja egyáltalán nem ez...

További jó fórumozást a többieknek :)