PvP Verseny ? ! :DDD

Indította CocaCola, 2013-02-09, 21:25:17

Sziasztok.
Lenne egy pár kérdésem a PvP Versenyekkel kapcsolatban..

1, Valaki tudja mikor lesz a következő
2, Lehet csontfülest használni?
3, Lehet harmatot használni?
4, Immunbugnál rew vagy megállás és folytatás?

Ha ezeket leírnátok nagyon megköszönném :PP

Üdv: Dessert^^..
Nerf me.. :|

Verseny majd egyszer..
Csontit használhatsz.
Harmatot is /bár erről hallottam olyat is h nem.. Mind1
Immunnál meg amit akarsz, ha paraszt vagy nem állsz meg..:)
[color=limegreen]Lv.105[/color][color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]HardyPetikee[/color] Menta

és ha nem állok meg GM mit szól? (én megállok mert ugy nem fer... gyökér dolog)

Semmit. Nem kell megállnod..
Szerintem senki nem lesz olyan "jófej", hogy bajnokságon megáll bugnál.

Immun ? :) igazából TP.t buggoltat vki v. fegyvert cserél akkorlehet immunbug föleg.. az ilyennel meg minek jofejnek lenni ?:) valszinüleg lehet harmat/csont/itemes cucokat nyomatni.. :) az , h. mikor lesz sztem még atagék se tudják.. remélem segitetttem :)
2013...vs Danger00 0-5 cs.

2013-02-09, 21:40:01 #5 Utolsó szerkesztés: 2013-02-09, 21:42:04 Szerző: xXDaweedXx
1.Ezt a team határozza meg ,gondolom húsvét után mivel sokaknak multkori eventről lett mindenféle bigyusza róla és így lesz fair ha mindenki beszerezheti
2.Csontot igen,azért lehet nyitni,hogy használd!
3.Harmatot eddig is lehetett!(Sámánoknál azért akarták tiltani mert 5-6 perc így 1 pvp de mivel töredék annyi sámán jelentkezik mint harcos így ugyanannyi idő a sámánok mint a harcosok!Így maradhatott!
4.Immunbug nemlétezik!Ezt illő lenne megtanulni,az "immmunítás ájulásra" az csak egy féle esély!lehet,hogy 100%-ban immunissá tesz,lehet hogy semennyire!ez a szerverben beállított érték!Ugyanúgy lehet ájulni ,immunítással is!
Seholsem kell megállni ha az ellenfeled/te ájulsz!(miért kellene az a skilled része illetve ha van ájulási esélyed és ütésből ájultatsz/ájulsz akkor sem kell!) azért van a skilledbe illetve a(z) cuccodba optgyanánt,hogy használd!DEHOGY KELL! megálhatsz de akkor az 1 pvp eventen öngyilkosság!

KIEGÉSZÍTÉS:  ami be volt tiltva a(z) olyan itemek amik TP-t regenáltatnak gondolok itt:PIROS POTI,bor stb... és a kínai tüzijátékra!

Amúgy is az immun nem ad 100%-ot, biztos nem kell megállni és szerintem harmatot is lehet használni, meg kék potit csak pirosat nem. (Meg tp-t adó halat se az is biztos.)

Köszönöm a sok segitséget!!

yameg ezaz ájulásnál valo megállás sztem azért lehet mára ennyire "alapfogalom" mert ugye ha ájultatsz vkit ugyis veszit.. igy a relog elkerülhetö idöt sporoltok.. :) kb. ennyi oka sztem.. :d
2013...vs Danger00 0-5 cs.

2013-02-09, 22:24:19 #9 Utolsó szerkesztés: 2013-02-09, 22:26:27 Szerző: Tejkaramella
IdézAmi tilos, és aki ezt megszegi automatikus kiesésre/kizárásra kerül!
- Tűzijáték használata (Az összes)
- Csoportban lenni (teljesen mindegy,hogy volt-e vagy sem kiosztva érték)
- Láthatatlanság tükör (Ez által a díszcsík is tilos)
- Tp alapú Itemshopos tárgy, Piros italok, és TP alapú halak!
- Buffok használata, tehát nem buffolhatod fel magad a sámánoddal!(sajnos ilyen kérdés is volt)

Bővebben: http://metin2hungary.net/index.php/board,63.0.html
                  http://metin2hungary.net/index.php/topic,52450.0.html
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

Csontokat lehet használni, csak Itemshop-ban vehető tárgyakat nem.
Bugg-nál nem muszáj megállni. Nem hiszem hogy valaki megállna, ha a köntösre pályázik

És mikor lesz pvp event ?:$

Majd 1x, nincs idő pont GM-ek sem tudnak..
Addig nyugodtan lehet gyúrni mindenkinek:)

Versenyen garantálom hogy senki sem fog megállni buggnál.
Nem kockáztatnák a győzelmük csak azért hogy elmondhassák magukról hogy ők rendesek voltak.
Csontot és harmatot és mindenféle más erősítő tárgyat lehet használni kiv. petárda.
Alchemist és még jó sokan akik azt hiszik hogy a pajzs nem 100%-os magyarázzátok már el akkor miért van az hogyha pajzsot fel és le veszed utána miért nem ájulsz soha?
[COLOR=red]http://www.youtube.com/watch?v=PtrLjjTdF9A (QuicklyFrost PvP Movie)

[COLOR=red]Katt a kép-re

Szerintem ha már 3. Megvagyok akkor a 2. netalántán az 1. ellen én meg fogok állni. (Táv ninja)
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került