Wp vagy Tőr ninja?

Indította Wexox, 2013-01-23, 14:15:54

Ha van pénzed rengeteg harmartra akkor wp.. ha nincs ninja.
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

Igazából tökm1 mivel ez olyan hülyeség,hogy a wp skillje az 2k maximum!Átható ütései is max 1,5 körüliek!
Valamiért Harmatozva is 2,5 körül van a wp skillje!

Ninjának fellehet tolni a skiljeit 3,5-4 köré! +ott vannak a átható ütései!

Üresben és harmatozva is csak tőrninja!

Mondjuk ha azt nézzük ,  a lélekbe powerkedő potizó embereket is könyebb ninjával megölni..:D

Üdv! Szerintem egy WP sura harmattal dupla csontal és persze profi duplákkal, esélyesebb pvp-re. Tőr ninja sem rossz, de szerintem WP hatékonyabb, én legalábbis ezt vettem észre.
YOUTUBE CSATORNA http://www.youtube.co/user/nemfelejt?feature=mhee

Név:    [color=red]Markiway[/color]

Lv:      [color=red]99[/color]

Kaszt: [color=red]Testi[/color]

Rang:  [color=white]Kegyetlen[/color]

[color=blue]GAME OVER [TUDOM FÁJ][/color]

A wp jóval erősebb!!

2013-01-25, 13:40:41 #7 Utolsó szerkesztés: 2013-01-25, 16:49:19 Szerző: [MOD]Niix
Hát ez fogós :D
Wp könnyebben megveri a:
Testit aura/mámor off akkor puszi neki:D 
Sárkány sámi áldás/segítség off ,fekszik:)
Bm védelem off ,szintén alszik

Tőr ninja könnyebben megveri a:
Menta túl lassú hozzá :$
Gyógy sámi gyorsasága miatt a tőr könnyedén veri  harmat nélkül is!! :D
Táv ninja amire ellövi a 4skiljét a ninja már 2x rátolta  askill sorozatát

Szerintem elégé kiegyenlített 3-3 ,de egymás ellen a tőr ninja az erősebb így 4-3..
Javítsatok ki ha tévedek!
Ui: nem azt mondom ,h pl. a testit  nem tudja megölni a tőr csak szerintem a mentát könnyebben fekteti meg.. :)

2013-01-27, 18:06:19 #8 Utolsó szerkesztés: 2013-01-27, 18:09:16 Szerző: [MOD]Niix
Attól függ milyen metinről van szó, ahol 10% felettiek a defek pl. kard stb. ott érdemes ninját inkább... WP-t  az olyan pvp szervereken érdemes ahol rohadt nagy bonusok vannak pl Int +500 vagy hasonló DDMT2-őn ninjáztam de ott pvp -re ink BM sura, Sima metinen egyértelműen ninja.  ;D ;D ;D nem tudom h segítettem -e ezek az én tapasztalataim...

Igaz Igaz..
De én a BM résszel nem értek egyet:)
[color=red]Replacement
KAPUFORNIA'112

Egy jól optolt BMet kizárt hogy wp harmat nélkül kiüssön.. viszont 30% mágiával,+csonttal 98%  az esély hogy wp viszi

2013-01-27, 19:15:12 #11 Utolsó szerkesztés: 2013-01-27, 21:03:47 Szerző: [MOD]Niix
Tőr ninja nem veri a gyógy sámit, ha nem harmatozik, csak harmattal+egyéb cuccokkal:D

De amúgy úgy írtok ide mindent le hogy "WP ha harmatozik és csontozik akkor húú de erős" de ha wp ellen harmatoznak akkor máris újra "egyenlő" az esély, és amúgy wp szerintem a leggyengébb kaszt, főleg tisztán mert lassan üt, és alapból kevés a skillje (8d vs 8dnél 2k a kardcsapás vagymiazxd)

Szerintem tőr ninja jobb.

redox +1

Szerintem sem erős a WP.

TriEDGE-el pvpztem éppen reggel.
2.3k volt a kardcsapása :)
[color=red]Replacement
KAPUFORNIA'112

redoksz
De BM/sámi hiába nyom be 30% mágiát wp ellen, sz.rt nem ér vele
a Bm nek 1k köve, akkor az 2k skill wpnek,+áthatósütés,méreg Már nem is olyan kevés nem? + csontozik,200as támadóharmat.. ezek bmnek/sáminak szintén nem sokatérnek
Ígymár nem is gyenge a wp , nem ?:)
Harmat nélkül tényleg leggyengébb de harmattal majdnemhogy legerősebb annyi "segédeszköze " van

2013-01-27, 19:50:24 #14 Utolsó szerkesztés: 2013-01-27, 19:52:23 Szerző: redox
Ennyiből íjász ninja is top kari mert az ellen se lehet mágiázni + sés mozgás seb.-el utolérni nem nagyon fogják, és ha az is csont+támadó értékes harmatozik, annak is van azért skillje..:d
(talán tőr ninja veri ha télleg tud játszani az a tőr)

Amúgy ez már "eltért a témától" szóval csako

2013-01-27, 20:35:06 #15 Utolsó szerkesztés: 2013-01-27, 21:04:03 Szerző: [MOD]Niix

nekem is ez lenne a velemenyem de hany ijasz ninja pvp-zik a szerveren?
van testi 100, bm me'g 200 sarkany sami meg me'g 50

mentabol van 50 (na jo 100) ijasz ninjabol 2 (watdofak?xd) gyogysamibol meg tegyuk fel 100...

sokkal ertelmesebb olyan kaszt(ok) ellen epiteni, amibol sok van.
sokan azert nem csinaltak regebben d.samis szettet mert volt 2 eros sami, a tobbi 50-et meg elverted alap vagy waros cuccba.
ma is hany ember epit ijasz ninja ellen? 1-2?
aztan mikor erre rajon a sok okos mondjuk samik ellen nem fognak epiteni...
vagy amikor elkezdodott hogy a ninjak kardal is pvp-ztek.
rogton mindenki a gep ellot: a mocskos budosuristenit! (Kalman ba' :$$) optoljuk csak azokat a sz*rokat.

nekem ez a velemenyem
ekezetert bocs de nincs mivel felragasztanom /xd/
szijasztok
lakatos fiftiszent :DDddd
van sajat stilusom, ertem? :/
swagger boy..
igen egy nagykepu, kis b*zi aki jatsza a rajgyereket :))

Igen háth én A wpre szavaztam de most ide figyeljetek megmondom én a tutit, hogy wp-e vagy tőr. 2szóval
Mindegy milyen kari a lényeg:OPT +KEZELÉS és elkezdhet mindenki hadobánli minden hülyeségről...de így van.
Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel.Ha nyersz, nyersz!

Ne vitatkozz hülyékkel,mert lehúznak a saját szint

Tőr!

Több skil gyorsabb ütések......

Én ennek öszéntén döntetlent adok mert ha úgynézzük ittis ottis ful harmat +csont akkor az győz ameik kaszt hamarabb idő allat fekteti a földre az ellenfelet ha a ninja leteriti a wp-t a földre akkor annak a WP-nek 100%hogy annyi viszont ellenkező esetben is igy van a wp-nél is.

Egyértelműen a tőr:D a tőr a legjobb wp ellen,ha kioltja is nem gond..:D
gyorsabban üt,jobban mérgez.. kell még valami?:d