Segitség és vélemény lb2-es farmoláshoz!

Indította djhuni, 2013-01-17, 17:05:51

Sziasztok, meg untam sd2, hallottam, hogy lb2 ben eléggé jócskán jövöget a yang.
Mennyi pénz kell, hogy egy 130int-es buffos sámánnal bírja egy wp sura is?
Egyenlőre egy sima szettel ami nem mobos de meg álja a helyét az alap optokkal, +9 ébenfa +9 fehérarany füles,+9 bőrcsizma nyil def miatt, king, méreg kard+9, +9es nyakas karos(mennyei).
Sd2-ben 4.teremben 10-12milla/terem, ott több azért és gondolom vagyis remélem, hogy ott is esik 75ös fegyver, 70es és 65ösök is ami még hozhat jócskán.

Ilyen buffal és ilyen wp-vel max elején bírod, ahol igazán adja a dolgokat, ott nem bírod! :/
YOUTUBE CSATORNA http://www.youtube.co/user/nemfelejt?feature=mhee

Név:    [color=red]Markiway[/color]

Lv:      [color=red]99[/color]

Kaszt: [color=red]Testi[/color]

Rang:  [color=white]Kegyetlen[/color]

[color=blue]GAME OVER [TUDOM FÁJ][/color]

Nem valami jó... nem érdemes ott! :(

Végén nem bírod!! :D

De full mobbal menne? Sima mob10 esetleg egy kettő jobbacska mellé pl.10mob 5int, ezekkel már el lehet boldogulni ottan?Az előző kérdést is igy értettem, hogy ilyenekkel csak nem irtam oda, bocsi.

kinget lb2ben el lehet felejteni, kapsz 3 áthatót és elterülsz, feka vagy epicet használj.

feka vagy epic hát nemtom ha farmolni akar akk nemhiszem hogy 90re viszia  karit hogy epicet használjon a feka meg hogyismondjam nemvalami erös védelmet ad akkor meg amiatt hal meg hogy kicsi def amugy meg az áthato végez vele(nemtudom én kingel öltem mindig fekával nemprobáltam) lb2 be  a farm nagyon necces nehéz megtalálni azt a termet amit birsz és még jolis adja a buff az jodolog erösit de sztem egy 10mob 50támados szettel avgy min 10mob 5intes szett nélkül neis akarj ott farmolni mert a jo termekbe ezek nélkül és jo optok nélkül hamar kifektetnek.Sztem maradj sd2 be az a tuti ott nemis sebeznek és a lové is jo
"Soha ne add fel érd el az álmaid
a kudarcok ne törjék a szárnyaid
gyerünk állj fel próbáld meg még egyszer
nem létezik olyan mit nem érhetsz el"

10 mob a sebzést erősíti nem?
lélek2 be nem azért halsz meg mert kicsi a sebzésed hanem azért mert rengeteget sebeznek
szerintem lélek2be
rengeteg nyíl és kard def kell, a 10 mob annyira nem fontos:)

Juvia: Kard ellenállás nincs hatással a mobokra, a nyilat jól mondtad az kell. A mob elleni azért szükséges mert nem mindegy hogy 1 skilből ölöd meg vagy 3- ból.

Tocsek: egyértelműen king kell a fő érv az a 20% ördög elleni erő.

Szerintem a legjobb Wp surával ( kioltást nem kell ki P ni)  10 mob 5 intes cuccokkal esetleg 1-2 10 mob 50 T( sárknyöléshez lb3- ban). Azért kell int mert az növeli mind a támadó és védő skilleket mind a pengét. Alap optba tp, ördög, nyíl tárgy és yang drop illetve krit átható, tp,reg