Vértezés vagy a Félelem? :o

Indította KlaussS, 2012-12-14, 23:28:01

Gf metinre akarok egy 42-es farmos wp-t:
-normál majom kazi végére
-45-ös metinre (farok+ miatt)
-dt első 3 szintjére

Tudni valók:12k tp,350deff,m7penge,45-ös metinre 750 sebzés,buff alakulóban m3segítség,m3áldás,105int

Eddig nem toltam pengén kivül másra :)  ,mert mindenki  mást mondott..
Arra lennék kíváncsi ,hogy amikre tervezem  karit melyik skillel érhetek többet..Vértezés/Félelem
Ha szavazol akkor indokold is meg ,hogy mért jobb!! (ha nincs normális indok nem jutok előrébb)
Előre is köszi!! :)

Indok nelkul: Felelem

Indokkal: Felelem.
"Csökkenti az ellenfél készségét arra, hogy megtámadjon. Ellenfél támadó értéke csökken. Nő az esélye annak, hogy az ellenfél támadása sikertelen lesz."
WÉWÉWÉPONTJUTYUB/user/S0NYxMETIN2

2012-12-15, 08:26:20 #2 Utolsó szerkesztés: 2012-12-15, 08:28:48 Szerző: ~OldGamer~
pvpbe nem csökkenti az ütések/skillek erejét,és nem is csökkent semmit.
pvmben észrevehető a külömbség.

Üzenet összefésülés: 2012-12-15, 08:28:48

Idézetet írta: KlaussS Dátum 2012-12-14, 23:28:01
Gf metinre akarok egy 42-es farmos wp-t:
-normál majom kazi végére
-45-ös metinre (farok+ miatt)
-dt első 3 szintjére

Tudni valók:12k tp,350deff,m7penge,45-ös metinre 750 sebzés,buff alakulóban m3segítség,m3áldás,105int

Eddig nem toltam pengén kivül másra :)  ,mert mindenki  mást mondott..
Arra lennék kíváncsi ,hogy amikre tervezem  karit melyik skillel érhetek többet..Vértezés/Félelem
Ha szavazol akkor indokold is meg ,hogy mért jobb!! (ha nincs normális indok nem jutok előrébb)
Előre is köszi!! :)
egyértelműen pvmbe félelem kell. 45ös metinre hasznos mert ijjász támadásait jelentősen gyengíti

Vértezés.. a Félelem semmit,jobb esetben is csak nagyon keveset csökkent:D

Vértezést told ki m-re a maradék pontot pedig félelemre. M-esen édes keveset csökken ahhoz, hogy leváltsa a vértezést.

Még mindig félelem...

Ahogy mondták; indok nélkül, és indokkal is:  Jelentősen csökkenti a rád mért ütéseket, pvp-ben megmondom őszintén, nem tudom, hogy van-e haszna. (Gondolom valamennyi csak van.) PvM-ben azonban szinte elengedhetetlennek tartom. :)
NEM csinálom meg helyetted a szerveredet.
NEM fogok teljesen alap questeket írni helyetted.

Ott a vértézés nekem volt egy wp-m annó gf-en nagyon szerettem kiment G-re a penge és másodjára a vértezést húztam.Jól is ment a fejlődés vele mert ott a def.
Majd kezdtem egy másik farmos wp-t azzal a félelmet huztam de az nem volt annyira jó mert kicsivel többet is sebeztek a mobok meg a kk is kevesebb volt belőle.Tehát...

2012-12-15, 11:15:07 #7 Utolsó szerkesztés: 2012-12-15, 11:17:42 Szerző: next2
Alacsonyabb szinten sokkal jobban megéri a vértezést húzni, mert többet ér. Kis szinten nem sebeznek akkorát a mobok, hogy a félelmet megérje húzni. Kis szinten sokkal KEVESEBBET véd! A félelemre a WP-nek kb Lv 70-től van nagyobb szüksége, nekem magyaron a 75-ös WP-m 4. Master képessége a félelem volt, és egy remek kari volt mindenhol, ahol öltem vele. [1. penge, 2. örvény 3. vértezés]

Mondjuk nagyobb szinten pont megfordul a vértezés és a félelem értéke, mert lélekbarlangba a katonáknál semmit nem ér a vértezés, kb. le is vehettem volna a vértezésről a pontokat, ha tovább vittem volna a karit. Nagy szinten csak félelemre lesz már szükséged.

És ha G1-en vesszük ? Akkor melyik?

Én védelmet mondom! (saját karakter miatt)

Ha 42es szinten (nincs vitalitás bónuszod) akkor 389védelmed lehet, +9es 41es pajzs/sisak 42es vért +4es védelem kővel! a G1vértezés 98 védelem.. 90intel
Ezen a szinten a közel 500as védelem LÉNYEGESEN többet ér mint a 400védelem 24% sebzéscsökkentéssel!

Ezzel a védelemmel, főleg ha van neki egy 20szintű ló (ügyesség miatt) egy védelmes hatással, erőteljesen tud farmolni, szinte piros ital nélkül!

Rendben köszi!! :)
Azért várok még hozzászólásokat és szavazatokat..!

About, én még hozzáfűzök a véleményedhez egy példát.
Most utána néztem, de sajnos nincsen leirva, hogy a moboknak mennyi az alap sebzése.

Tegyük fel, hogy egy veled egyszintű mobnak van egy 500-as sebzése. Nézzük meg melyik skill mennyit véd le belőle.

Alap védelem: 389

G1 Félelem 24% sebzés csökkenés [Veszteségeid][Azért *0,76 ,mert a félelem 24%-át levontam a teljes értékből]. (500-389)*0,76 = 84,36

G1 Vértezés (+98 def) [Veszteségek] = 500-(389+98) = 13

EZ a szinteden +-10 szintű moboknál megfelelő példa. De igazából téged izgat a téma, nézd meg, hogy mennyit sebezne rád ott a mob 0 deffel, ahol majd farmolni szeretnél, és végezd el a képletem szerint a számolásokat, aztán meglátod.

Hátha mást is izgat, szóval leírom, mi a helyzet nagyobb szinten.
Setaou katona sebez kb 1500-at. Most nem fogok pontos defeket számolgatni, ezért most a saját Aurigás statjaimmal írom le. (75-ös WP, +7 60 sisak, +9 61 pajzs, +9 61 vért, + 90 VIT, biosz küldik készen) 585 def
Mint tudjuk a P-s félelem 37%-os sebzés csökkenést ad, a P-s vértezés pedig 150 defet.

Mondjuk picit feleslegesen irom le, mert nagyrészt a karakter buildeknél benne van az első 4-ben a félelem és a vértezés is, bár ha tovább akarsz menni 90+-ra akkor rábeszéllek, hogy később nem lesz szükséged a vértezésre.

Csak a félelem P-s és 1500 az alap sebzése a mobnak.

(1500-585)*0,63 = 576

A félelem és a vértezés is P-s

[1500-(585+150)]*0,63 = 481

Csak a vértezés P-s.
1500-(585+150) = 765

Mindenképp az a legjobb, ha kevesebbet sebeznek, de későbbiekben nem javaslom a vértezést, az átható találatok miatt, és azért se mert nem véd annyit, amiért érdemes lenne azt választani egy jó támadó skill helyett.

De, ha csak egy kis karit szeretnél kis szintű helyen farmolni akkor mindenképp a vértezést húzd!

Szia
A Félelem : a Félelem mire is jó?!
-Mobok nem támadnak rád
-Nyíl deffre jó (Ütések ellen nem véd)
..Vértezés P-n nem fogom leírni