[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Mától megtaláltok szerver2-őn (is) [SGM]Ethical néven. Akinek gondja-baja van keressen nyugodtan.

Sziasztok!
Na mi a helyzet erre? :)

Én most erősen agyalok, hogy olyan ... sok év után visszatérek, de fogalmam sincs, hogy megéri-e, mert lehet, hogy ezt a mértékű lemaradást a büdös életbe nem fogom behozni. A mindennapi munka mellett és fordítás mellett, amit egy másik játéknak pötyögök.

Azt tudom, hogy 10-én új Gamer Gépem lesz, de addig még a Laptopon kell szerencsétlenkednem, ami ráadásul Win  10-es (csak az lehet), és az nem is minden esetben bírja a Metint - vagy a Metin azt. Meg amúgy én se.

2017-04-29, 14:52:12 #14663 Utolsó szerkesztés: 2017-04-29, 15:54:10 Szerző: Sum41
Nem éri meg, röviden tömören.

Sziasztok!

Én 1 régi motoros vagyok és néha néha jó feljönni nosztalgiázni a fórumra illetve a szerverre de amikor feljövök elkap az a gondolat hogy mi is történt a szerverrel? Miért halt ki ennyire? Ki(k) tették tönkre ezt a szervert.
Ha belegondolunk 4éve ez a szerver virágzott és szinte ez volt a világ legnépesebb metin2 privát szervere.
Válaszokat örömmel elolvasom!
No Bajner, no party

2017-07-24, 14:39:06 #14665 Utolsó szerkesztés: 2017-08-06, 01:36:24 Szerző: TrueLev
Mind1

A privát szerverek nem a gf lassú fejlődésével mennek és ebből következik, hogy miután nem 0-ról kezdesz hanem egy erősen könnyített játékról, ezért hamar megunhatod és privátabb köröknél talán kb 2hétnyi játékidő alatt ki tudod vinni a játékot...vagy lehet 1hónap is, de ez nem változtat a tényen!

Minden annak köszönhető h a játék generációi lásd: kezdők - haladók - profik - veteránok, egyszerűen mindenki más más esélyekkel indul és minden "generáció" valamikor SÉ eventben részesülhet vagy valamikor esélyes volt arra hogy hamar megfejlődjön valamennyi szintet egy adott évjáratnál.
(Pl.: szal játék elején kóreai exptábla, gyorsan meg van a 70-es szint,de a cuccok kevésbé voltak ismertek /// 2010-12-ben kicsit bővített exptábla picit hosszabb időhúzásos fejlődés/// 2014-napjainkig kicsit kiegészített exptábla105-ig(?) és hát a mobok expdroppja valszeg uakkora de a fejlődéshez és farmoláshoz használható eszközök változtak, most nem céhbe dobálnak az emberek exp-t hanem antiexpgyűrűznek.)

A DDMT2 valahol a 2014-5-üs metin2-re hasonlít, ha jól emlékszem, akkor még nincs benne wolfman se szintelős pet-system, ha jól emlékszem o.O
Kérdéses hogy ha most 2017 van,akkor mi az a dolog, amitől újra népszerűvé válhatna. :)

Metin2 = Pénz, idő, szerencse

IdézKérdéses hogy ha most 2017 van,akkor mi az a dolog, amitől újra népszerűvé válhatna.

Skillshotok bevezetése, agyat igénylő játékmód felépítése

Idén még Atagtól nem várnék olyat o.O

Nem sértésnek szánom, de túl korainak tűnne! :D

Idézetet írta: Sum41 Dátum 2017-04-29, 14:52:12
Nem éri meg, röviden tömören.

Ezt mondja az, aki ki van tiltva sé bug kihasználása miatt.

Milyen érdekes...

Ilyenkor gondolkodok el azon, hogy van-e okom megbánni, hogy annyi kérés után se néztem már vissza. Pedig egész jó atmoszférája volt a Szervernek, szerintem. Most pedig ott tartok, hogy jó lenne egy tartósabb, hosszabb életűn kezdeni valamit még akkor is, ha az épp DDMT2 lenne. Ekkora a hiány.

2017-09-26, 04:11:32 #14671 Utolsó szerkesztés: 2017-09-26, 04:45:03 Szerző: fabtam11
Idézetet írta: Dani31 Dátum 2017-08-28, 20:29:41
Nagyon durva mi történt, alig van player, 1-1 másik magyar p szerón is van ennyi :'(
Nem, a mondat helyesen: Alig van player és 1-1 másik magyar p szeróból is annyi van.
kappa sad story :-/
+
Eljátszották a szerverek a kártyáikat és néhol az emberek bizalmát is.A DDMT2 még azért a retro körítésével egy jó stílusjegyet hozhat és a nosztalgikus elemek mellett igazándiból a kérdés az, hogy mi az, amivel feltámadhat és nem a gf vagy az átlagos old/middleschool szintet tolhatja, hanem afölé kerekedhet és esetlegesen újra meghódíthatja az emberek igényeit.

Elvileg mindenki, aki ezen a fórumon van az első pár p-szerós élményét innen merítette, itt láthatott először a boltokban picit p-szerósabb elemeket, jobb holmikat, itt szembesülhetett egy pár olyan dologgal, ami ugye régen még újszerűnek tűnt.
kérdezhetnénk, hogy mért írom le, de ez csak tény.

Rövid véleményem a GF/Ymir bizonyos un-update/bullshit fejlesztéséről
A sárkánytűzfoki mappok és mobok mind itt, mind a GF-en nagy fordulatot jelentenek, azaz ezt értsétek úgy, hogy mióta ezek vannak a feketevasak és a 65-ös fegyók némi ár/értékbeli esésbe kerültek, holott ugye a játékban van és volt nem kevés fel nem használt legyező, amit ugye a GF-es szerón "legendás kezdőbooster csodafegyóként" adtak ki v múlt évben v idén.Nem értem h a GF önpusztításával és a szettes baromságával a p-szeróktól vett ötletet vagy eleve úgy tervezték, hogy elrontják; de azt tudom, hogy ezzel az összes nosztalgikus v retro jellegű szerót és azok menetét szintén megkavarták és mint láthatjuk egy elem valamilyen "enyhe beszerzési" megkönnyítése máris nagy szelet kavarhat, hisz kihat több tucat játékosra, több tucat szeróra és alapvetően csak a végén jövünk rá, hogy ennek nem így kellett volna mennie.
...nya még mindig a 86+os mapról meg a droppjáról meg a témáról fogok vakerolni...
Jónak tűnt, hogy új elemek vannak, jónak tűnt, hogy egyszersmind 1 új map kövei csak úgy hópelyhekként dobálják a 65-ös fegyókat és a többi holmit, de már néhol zavaró tudni, hogy ez volt a gf 2013-mas fejlesztése és azóta se 1 hold kardot, se egy hibiszkuszt nem láthattunk a forgalmazó szerverein, a legendás fegyvereik meg kb egy arconköpés szintjén vannak, hogy "nesztek könnyített fejlődés egy hétre pfújj".2017-ben vagyunk, sőt mindjárt 2018-ban. A Privát szerverek arról szólnak, hogy könnyebben jutsz el 1 szintre, könnyebben optolsz v szerzel be bizonyos elemeket és kevesebb időt fordítasz a játékra, ebből mostmár a gf is megtalálta a maga hasznát, hisz "kompenzálta" a dolgokat a gyűrű-pet-mount-kosztüm-vállpánt-egyéb system-es dolgaival. A privát szerókon meg már szintén ez a séma van, a DDMt2 viszont valahol 2013-14 környéki formát hoz, ami előbb v utóbb kétségbeesett módon próbálja majd hozni a lemaradást a lerágott csont Metin2 formára, ami aztán előbb vagy utóbb a saját terheitől összerogy és szörnyet hal.
Jó, sötét és komor jóslat volt ez, de ha a GF megint 'utólag kiad valami ápdétet, amitől megint megborul a világ, akkor hivatalosan is a metin2 végéről beszélhetünk, aka pár hónappal később a p-szerókra is hasonló sors várhat majd előbb v utóbb.

2017-10-09, 12:55:13 #14672 Utolsó szerkesztés: 2017-10-09, 14:32:01 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok!

8 éve a mai napon indult el Magyarország első privát szervere, a DDMT2.
Remélem, és bízom benn, hogy vannak  olyan felhasználók, játékosok akik emlékeznek a  kezdetekre.

Boldog születésnapot kívánok a DDMT 2 -nek, a létrehozójának, és családjának!

Köszönöm [BA]THymea

"Az életed inkább folytatódjon egy vesszővel, mint hogy véget érjen egy ponttal."

Boldog születésnapot a DDMT2 szerverének, adminjainak, rajongóinak, és a fórumának is!  ;)
Erőt, egészséget a kitartó játékosoknak, moderátoroknak és adminoknak!  8)

Méééég sok boldog szülinapot ddmt team:)))

Sziasztok!

Nemtudom hogy észrevettétek e!?

Én hiányolom a fő oldalon a menüpontoknál a "fórum" pontot ami a második fő laphoz vezet ahol ezt látnám:

http://metin2hungary.net/index.php?action=forum

Hiányolom, mert gyorsabb volt nekem úgy bejutni a fórum bizonyos részleteibe!

Örömömre szolgálna ha vissza tennék, köszönöm! Üdv mindenkinek!

2017-10-27, 21:12:11 #14676 Utolsó szerkesztés: 2017-10-27, 21:58:49 Szerző: fabtam11
8 év...
Ácsi, 2017 van, melyik bátor és merész játékos tolja még ezt a szerót napi vagy heti szinten párszor?  :-\

:o 8) ::)

Sziasztok!

Azt  hiszem még  nem késő: Áldott Békés Ünnepeket kívánok minden fórumlakónak!
"Az életed inkább folytatódjon egy vesszővel, mint hogy véget érjen egy ponttal."

Sziasztok
Gondolkoztam rajta hogy újra kezdem a játékot de mivel dolgozok nincs annyi időm mint a lemaradás behozásához kellene ezért arra gondoltam hogy a meglévő sémet árulom ki mivel régen lehetett ugye 1m sé-t venni amit el adtál ez most is működik van is még pár db viszont ami a számlán van nem lehet ki venni azt mondták ingame hogy azért mert valami bug volt vele. Na most engem az érdekelne hogy tervben van e esetleg ennek a visszahelyezése itemshopba? mivel ha nincs nem sok értelmét látom az újra kezdésnek.
választ főként modtól vagy gm től várom de aki tud valami infót le írhatná.:D

megkönnyítem a dolgod: nem tom és fogalmam sincs.  ;D