[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Szep jo estet mindenkinek, helyzet veletek ?  ;D

2016-09-18, 20:44:14 #14623 Utolsó szerkesztés: 2016-11-24, 06:18:59 Szerző: AGRESSOR
Üdv!
1 Team Tag intézkedjen legyen szíves  Bot farmba ütköztem!

Ez nem farmbot, ugyanis reagált arra, amikor odamentem hozzá.

http://prntscr.com/cjjch6

Ez olyan farm bot, hogy válaszol egy komplett MI. ;D
Bár belegondolva nem is lenne kivitelezhetetlen a dolog... Jaaa semmi semmi halott ötlet. ::)

Igaz is, fölös ilyesmin gondolkodni. Szólj, ha jutott valamire ez a halott ötlet.
Sok időt spórolnék vele, ha újrakezdeném.

A céltalan, értelmetlen kíváncsiskodóknak én se válaszoltam soha, főleg az ilyen "hy biozol?" kérdésekre meg pláne nem :D

[spoiler]Noha anno "valaki" írt egy olyan botot, ami pm érkezéskor a beérkező üzit kiküldte aaaaaa cleverbotnak és az válaszolt vissza ;D[/spoiler]

Csak bennem fordult meg annak a lehetősége, hogy tényleg bot, és pont akkor nézte meg, hogy hogy halad a farmolása, amikor Ethical írt neki? >:D
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

2016-09-19, 11:43:55 #14629 Utolsó szerkesztés: 2016-09-19, 11:47:26 Szerző: AGRESSOR
Srácok az a baj hogy többször is  leöltem kioltottam semmi reakció, és ugye tudjuk hogy ilyenkor jön az anyázás meg hozom a nagy karim duma stb!  Na  akkor megy a bunyó, és az a vicc hogy semmi ilyesmi, sőt ahogy legelején rá írtam 1 pmet rögtön ledobta tipikus hackre utaló jelek mint anno a peca hack! :)

A  dmgről ne is beszéljünk melletted áll nem üt, nem skilez, de sebez! :)

Ja és még vmi  olyat is csináltam hogy megöltem, nem engedtem fel kelni akkor se anyázott pedig az ilyesmi már mindenkit ki hoz a sodrából főleg ha 20x-or bejátszottam! :)

Miért hiszed azt, hogy minden játékos egyforma? No nem azt mondom, hogy biztosan nem farm bot, mert amúgy teljes mértékben hidegen hagy.

Nem hiszem csak az okoskodást nem szeretem!
Meg nem ez az első h bottal találkoztam lásd régebben sd2! :)

SD2?Nem tudok róla, hogy GM lennél/lettél volna. Ezáltal szerintem a külső programok felismerése sem a szakterületed.

Az meg, hogy nem minden játékos idegbeteg... inkább isteni szerencse. Az anyázás és társai amúgy is gyerekes gondolkodású emberek szokása (szerintem).

Vagy csak CB-je volt és nem tudott írni... :-X

jelszó emlékeztetőt hogy tudok igényelni? Rendszer hibát ír.

Próbáld többször egymás után :)

Hiába... Rendszerhiba miatt nem változtatható meg a jelszó.

Írj egy karakter nevet és egy mail címet PÜ-ben (értelemszerűen ahhoz az acchoz, amihez jelszót akarsz kérni)

De kivan halva a fórum :o
"MielÅ'tt meghalok tuti szívok egy kis zöldet, behunyom a szememet és elhagyom a földet! "

A magyar metines fórumok egyébként sem arról híresek, hogy tombol rajtuk az élet.. :-X