[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Boldog karit srácok :)

Sziasztok!
Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves fórumozónak, és családtagjának :)
"Az életed inkább folytatódjon egy vesszővel, mint hogy véget érjen egy ponttal."

Idézetet írta: [BA]THymea Dátum 2015-12-25, 05:36:13
Sziasztok!
Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves fórumozónak, és családtagjának :)

Kellemes unnepeket THymea :)

Áldott Karácsonyt mindenkinek! :)
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Kedves ATAG lennél szíves betenni  ide is hó esés, stb  ki lehessen kapcsolni?
Tudod egyes embernek ez inkább szenvedés és bosszúságot okozz mint kellemes karácsonyt!
A hó esés nagyon segít laggok okozni mert túl sok minden adatot fel le nem bír se a gép se a net, és ezzel sztem sokan mások is így vannak!
Köszöntem a figyelmed!

Minimum elégségesekben, csinos hölgyekben, olcsó alkoholokban, jó bulikban, magas droppokban, sikeres ládanyitásokban gazdag évet kívánok mindenkinek!

Na szóval a lényeg, van már valami infó S3(?) újraindításáról? ;D ::)
Szép idÅ'k voltak...

2016-01-05, 21:30:14 #14606 Utolsó szerkesztés: 2016-01-17, 12:27:06 Szerző: Suramester1
Sziasztok, az egyik haverom nem tud jönni a szerverre mert egy ilyen hibát kap, vírusírtója nincs, tűzfal offolva, de  mindig nem jó.

Lehet tudni egy körülbelüli számot, hogy mennyien játszanak a szerveren?
"Inkább hÅ's egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át!"

Üdv!

Most jöttem fel, így nem tudok semmit!

Mikor lesz érc event meg tartva?

Mert látom most sokszor van resi!

Ha valami bekerül, és emiatt van resi, kaphatnánk 1 kis tájékoztatást!?
Üdv!

Idézetet írta: ariston86 Dátum 2016-02-03, 21:15:51
Lehet tudni egy körülbelüli számot, hogy mennyien játszanak a szerveren?

Piszok kevesen.

sziasztok nekem egy kérdésem lenne.
SD2 farmolok , és 2 percenként dobál ki engem a játék. nem tudjátok miért?

me' csalsz 8)
[spoiler]De most komolyan más játékosok mégis honnan a túróból tudnák azt hogy téged miért dobál ki...?[/spoiler]

Szerintem az lenne a célja, hogy közzéteszi a problémáját, és ha olvassa valaki aki már szintén találkozott ezzel a hibával és tudja rá a megoldást akkor tud neki segíteni. ::)
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

p3ng3r, normálisan kérdeztem nem? akkor nem értem miért nem tudsz normálisan válaszolni.

Idézetet írta: Rin the Exorcist Dátum 2016-03-27, 14:33:45
Szerintem az lenne a célja, hogy közzéteszi a problémáját, és ha olvassa valaki aki már szintén találkozott ezzel a hibával és tudja rá a megoldást akkor tud neki segíteni. ::)

igen pontosan

1. A syserr/syslog.txt tartalmát nézd majd meg1x és ha van neki valamije oszd meg itt (lehetőleg a ledobás után szedd elő a kliens mappájából,mert más esetben nem kapunk képet a dologról )
2. Milyen játékopciókkal fut a kliens,találatiinfókat mutatja v takarja és mobok nevét mutatja v takarja?
3. Milyen farmkarid van WP v testi?o.O
nincs megosztható adat

Sziasztok!

Van 1 dilemám!

Most tegyek amobos kingvértembe tábizásra def követ vagy ne?

Kitérés kő ok, tp kő ok!

3. nak sietség vagy def kő?

Dilema tényleg többet áthatóznak  ara a kőre?

Van két vértem nem bírom megkülönböztetni, és eldönteni!

Magyar metinen régen olvastam hogy mentának ha benyomta a testet akkor nagyobbat áthatoztak rá amobok ezért ez a dilema!

Az átható hozzáadja a sebzéshez az ellenfél védelmét

Boldog anyák napját minden édesanyának!  :-*

2016-07-15, 20:47:58 #14618 Utolsó szerkesztés: 2016-07-15, 20:49:59 Szerző: AGRESSOR
Kedves ATAG!

Lennél oly szíves megszüntetni örökre lv15 alatti pvp védelmet?
Mostanában egyre többen jönnek kék mapon lv 15 alatti karival az ellenséges birodalomra!
Se boltolni, se harcolni nem lehet, különben legalább mindenki körben boltolna azok se lennének útban!

Köszönöm a türelmed és a figyelmed!
További szép napokat!