[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Van valami hír arról, hogy mikor lesz jó a patcher?
Sok játékos nem tud fellépni a .bin fájl .exe kiterjesztésűvé átírt indítóval sem. (köztük én sem)

Legyen szíves a team bármelyik tagja rakjon szorzót előre is köszönöm!

úgy látom már nem divat fórumozni :D

Lassan ddmt2-zni nem divat sajnos, mielőtt megtámadnának azzal , hogy szervert járatom le, tényeket közlök, és hozzá tettem , hogy sajnos, mert régen jól el tudtam ütni az időm egy részét én is dd-vel, és sajnálom , hogy ilyen mértékben száguldozik a teljes kipusztulás felé, hozzáteszem azt is, hogy a sok játékos által emlegetett "közvéleménykutatások" nagyon feldobnák a szervert, mert akkor kerülnének be igazán olyan dolgok a szerverre ami a játékosok érdekeit képviselnék! Ez által nem azt értem h. 1 opt csere legyen 5/5 meg fél óra farm legyen 4öv full kohóval, csak reálisabb legyen, és ne pedig az legyen a játékosokat szolgáló újítás , h. 8% maximális esélyről felrakják a mérget és a tám.sebet 10%-ra mert aki nekem azt el tudja adni h. ez a játékosok nagy részének érdekeit képviseli, annak ott a helye a Parlamentben!
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

Igazából szerintem azért nem játszik senki sem aktívan amiért én sem. Ennek az oka az, hogy régebben már megszülettek azok a cuccok a könnyebb játékmenet korszakában, amiket ma már nem lehet megszerezni, mert tudod, hogy beoptolni szinte lehetetlen és a tulajdonosok biztosan nem fogják eladni neked. Lényegében: Nincs értelme elkezdened, folytatnod a játékot, mert sosem lehetsz már senki a régi játékosok között, na meg a fennmaradt kreált tárgyak is fokozzák az unfear érzést.

Ennek az egésznek akkor lenne értelme, ha S2 szimplán megszűnne vagy egyesítve lenne S1-el, így S2 megüresedik és meg lehetne hírdetni a szervert, hogy újranyílik (pl: Yee régi ddmt fíling, gyertek) (DDMT2-Reload, stb) és mivel alap hangon a ddmt már egy nagy hírnevet jelent elég sokan érdeklődnének is iránta, látnák értelmét a játék elkezdésének. Lehet jönni azzal, hogy S2 meg S3 erre lett kitalálva, de annak a kettőnek abban az időben szerintem semmi értelme nem volt, sőt szerintem nem is tudtak S3 létezéséről.

De ehhez az egészhez viszont ezek kellenek:

Csapat részről:

• Tanulni a múltbéli hibákból
  • Nagyobb figyelmet fordítani a szerver felé
  • Nagyobb figyelmet fordítani a hírdetés felé
  • Nagyobb figyelmet fordítani a közösség felé

• Közösség részéről:

• Megmutatni a csapatnak, hogy igenis lenne értelme az új szervernek
  • Megmutatni a csapatnak, hogy megérdemlitek az új szervert
  • Közösen nyitni a csapat felé, a cél érdekében

• Én személy szerint nem látom akadályát ennek az egésznek, hiszen a szerver és a kliens ugyan az, csupán előről az egészet. A Facebook oldal rengeteg like-al rendelkezik, tehát ez is óriási reklámot jelentene a szervernek. Viszont ha csak áll és nem posztol ki senki semmit, akkor jelentéktelen.

A fórumról:

A fórum is hatalmas reklám lehetne egy DDMT2 Reload-nak, de mivel már ennek sincs semmi köze a szerverhez, szerintem  óriási hiba. Semmilyen event közlés nincs, csak abban a putri facebook csoportban mennek a hírek, de igazából ott is csak a Józsi meg a Jani osztja egymást és erről szól az egész.

Szóvaj ja, Chevi voltam.

Szerinted akik anno s2-n játszottak, Chevi, ha azoknak csak úgy "megszűnne" a cucca ahogy te ezt javasoltad mennyire lenne korrekt? Lehet, hogy nem aktívak azok a játékosok, mert nincs ember a szerveren, de ők is és jó magam is annak idején, elég sok pénzt energiát fektettünk bele s2. be Persze jöhetnek a sablon szövegek, hogy ki az a gyökér aki pénzt költ meg stb, de az nem a mi hibánk, hogy a team elcseszte s2 őt. Kreálásokkal írott cuccokkal ecetera, ecetera. Mi csak próbáltunk játszani, hát ez lett. Teljes mértékben támogatom az s2-s szerver újraindulását, de nem venném jó néven én sem és a többi régi s2 es játékos is akiknek 100+ duplája van ott, hogy csak fussh elszállna minden.     

És még valami igaz nem ehhez tartozik, de volt időm visszaolvasni pár sorral feljebb Agressor és Deph "beszélgetését" Dephnek csak annyit, hogy szépen megfogalmaztad a mondanivalódat, szerintem más se tudta volna jobban leoltani Agressort. Agressornak meg csak annyit amit már egy éve egyszer elmondtam ezen a fórumon, egy világi nyomorék vagy. Szerintem ezzel mindent elmondtam :)
    MEGSZŰNT FELHASZNÁLÃ"!

1. Ott van a vagy szócska.

2. Azt a 100 duplát a medvék, vagy a kutyák ellen hasznosítod?

Crevroler egy részben egyet értek másban nem.
    Az újraindítás nemigazán oldana meg sokmindent, mivel a mostani nagykutyák megőrűlnénel :P viszont jogosnak jogos mivel van aki nem csak yangot és sét használ. A régi játékélmény azért volt élmény mivel volt értelme.
    Emlékszem mikor kitoltam az első csata +9emet hühüü :D vagy elcseszte az összes pénzem arra, hogy villámkésből lélektelent csináljak persze ez után tudtam meg, hogy sárkánykésből van :(
    A lényeg amit leírnák hogy, ha újra is indítanák a szervert mindenki a megszokott rutinban nyomná és 2 hónap múlva kopizhatnám a szöveget :p
    Egy jóidelye nem metinezek csak a fórumot nézegetem és hát elnézve (sorry team) nem lenne értelme újra indítani. Magyarul ne foltoz jukat a sülyedő hajón :D
    Terence vén róka elvtárs szerintem s2 is ugyanúgy járt mind s3 :D
    By: Siruma

Siruma! Isten hozott!

A hangsúly itt az újrakezdésen van, Régi játékosoktól akiknek megvan szinte mindenük ők is szeretnék újra kezdeni? Ez itt a kérdés, én személy szerint NEM. Jó ötlet újraindítani egy elfosott szervert, de ezt okosan is meglehet oldani, hogy a régi játékosok akik már ott sok jót, mindent elértek ne kerüljenek hátrányba. Mi lenne, ha valaki bejelentené s1 újraindul teljesen? Kitörne a metin világháború az országba, ezt ugye senki nem akarja. Na hát mi sem, hogy elvesszen a nehezen megszerzett felszerelésünk az imént említett szerveren. Jó ötlet, meg aranyos ez az indítsuk újra a szervert. Csak ezt úgy kellett volna megfogalmazni, hogy indítsuk BE! Van különbség a két megfogalmazás között. Támogatom az  ötletet, meg ezt az Oldschol megoldást, jó elképzelés. És, hogy az utolsó mondatodra válaszoljak Siruma. Se s1, se s3 soha nem fogja azt a szintet elérni amit s2 a fénykorában nyújtott. A szerkesztők által s2 az egyik legjobban megteremtett, kihasználható szerver volt. Aki nem ezt mondja az vagy nem játszott ott, vagy hazudik :) Mindenesetre én már napok óta várom, hogy valami felvilágosítást kapjunk, hogy végül is most, hol áll a szerver fejlesztése. Egy kis ízelítő mindenki számára érdekes lehet és  valami hirdető poszt is. De hát az ember mindig többet vár el. :)
    MEGSZŰNT FELHASZNÁLÃ"!

S2-n nem lesz elvéve semmi a régi játékosoktól. A szint vissza lesz állítva 99-re, és aki már 105-ös, új ékszerekkel, új vértekkel, fegyókkal, azon játékosok azokat az itemeket ugyanolyan optokkal megkapják, csak hagyományos tárgyakban. Természetesen akkor, ha igényli az illető.

Nem az a célunk, h kicsesszünk bárkivel is, bármennyire is folyton ezt gondoljátok.

Fb-n leírtam néhány alkalommal, de akkor ide is leírom (remélem csak egyszer kell), h először s1 változtatásai készülnek el, majd AZT KÖVETŐEN jön s2 alakítása. Egyelőre ez a terv még mindig.

S1-nél jelenleg a boss ládák dropjain dolgozom, és nem írom le 66 milliomodjára, h a magánéletem mellett (munka, gyereknevelés, háztartás mellett). Nem haladok vele gyorsan. Terence-t idézvén: jöhet a sablonszöveg, h 'de az csak néhány óra". Igen, lehet annyi lenne egyhuzamban, de nem tudom kivitelezni. Ez van.
    ATAG is dolgozik, tehát leginkább hétvégén tudja berakni azt, amit én előkészítek. Azt a sablonszöveget sem kérem, h vegyünk fel rá embereket...sajna a bizalom elég fontos kötelék ehhez, és ez nincs meg senki felé.

Az én sablonszövegem a végére meg csak annyi, h bármit teszünk/nem teszünk, megfelelni egyszerre mindenkinek SOSEM fogunk tudni.

2015-12-02, 13:18:53 #14570 Utolsó szerkesztés: 2015-12-02, 13:23:28 Szerző: Siruma
    Dorka a demokrácia fenállása óta nincs egy vélemény :( a fórumban a szavaknak ereje van.
    Én is csak véleményt nyilvánítok ki, de ha adhatok egy tanácsot ne törődj a negatív véleményekel, mivel mindenkinek nem tehetsz jót. Tégy amit jónak látsz\láttok és az igazi játékosok követni fognak.

Terence hidd el tudom mit gondolsz. Én s3 mon elejétől a végéig játszottam. Bár külföldi létemre egy centet sem tudtam honorálni, de a játékidőt amit belefektettem nem bánom bántam meg.
    S2 terveit támogatom és várom az eredményt.
    By: Siruma

Tiszta sor, teljes mértékben megértem, Ismerem a helyzeted Dorka nem is azért mondtam vagy nem úgy mondtam mintha te lennél a hibás. Csak nem tudtunk semmi konkrétumot mikor mi van. A lényeg most már ennyivel előrébb vagyunk. Tényleg sajnálatos, hogy nincs senki aki tudna nektek segíteni a szerver fejlesztésében, de valami oka ennek is van. Mindegy ez már egy másik beszélgetés. A lényeg, hogy egyszer valamikor kész lesz! Kimondottan örülök annak is, hogy a felszerelések cuccok is megmaradnak régi item formájában. Ment a plussz és sok sikert!
    MEGSZŰNT FELHASZNÁLÃ"!

Kérdésem az volna hogy s2 mennyire lesz retro? :) esetleg triton epic max, kiveszik-e az alkimiát vagy ilyen téren nem lesz "retrosítva" csak a szint lesz lejjebb véve és a cuccok? Én személy szerint örülnék ha végre lenne 1 "régi dd" szerver ahol 99 a max triton epic a max és max energia kristály az amit bent lenne ez csak az én véleményem.De szerintem sokan vágyunk rá.

Idézetet írta: IcyBesten Dátum 2015-12-02, 22:20:47
    Kérdésem az volna hogy s2 mennyire lesz retro? :) esetleg triton epic max, kiveszik-e az alkimiát vagy ilyen téren nem lesz "retrosítva" csak a szint lesz lejjebb véve és a cuccok? Én személy szerint örülnék ha végre lenne 1 "régi dd" szerver ahol 99 a max triton epic a max és max energia kristály az amit bent lenne ez csak az én véleményem.De szerintem sokan vágyunk rá.
    IcyBesten a legjobb a teljesen gf dizájnt. Mind ahogy volt 2010ben persze idővel fejlődhet.

Persze :) Csak a kérdésem hogy s2 ilyen lesz? :D vagy sárkánykő alkimia meg ezek úgyan úgy bent lesznek ?=/

Idézetet írta: IcyBesten Dátum 2015-12-03, 00:10:05
    Persze :) Csak a kérdésem hogy s2 ilyen lesz? :D vagy sárkánykő alkimia meg ezek úgyan úgy bent lesznek ?=/

Tudtommal teljesen letisztult szerver lesz, semmi új holmi még epik, king vért sem.  Csak feka Szíriusz kard meg ilyen apróságok :D Ami szerintem teljesen jó ötlet. Az embert visszarepíti a kezdeti időszakokba. Lehet hülyén hangzik, de én még a 6-7 optot is kivenném, na úgy már izgalmas lenne :D De ez még a jövő terve 2016 van talán elkészül a szerver addig is nem tudunk mást tenni csak várunk és reménykedünk. :)
    MEGSZŰNT FELHASZNÁLÃ"!

Hmm :D nagyon jó ötlet :) King azért szerintem bent lesz még is csak dd :D amit még nem is bánok :) hát 6-7 optal valahol még együtt is éreznék de 6-7 optal sokkal taktikusabb a játék, olyan értelemben értem ezt hogy nehezebb valakire bekasztolni és könnyebben kijátszható 1 kaszter 1 waron, vagy akár csak 1 csetepatéban :D nagyon jó ötletnek tartom az oldchool dd szervert hogy öszinte legyek az évek alatt sok emberrel beszélgettem és sokat ismertem meg akik keresték a régebbi dd-s élményt a szerverekben és mindenben , ahogy jó magam is , várom már hogy elkészüljön :) sok időt húztam le s1-en de az már nem ugyan az, így most s2-re viszont szivesen mennék :) nem bánom hogy elölről kezdek mindent de remélem a maximális cucc ami bent lesz az maximum az epic :D 6-7 opthoz hozzá tenném hogy azért 1 bm-et vagy eléggé "tankosabbá tehet" védelme miatt intel :D

Olyan lesz, mint újítások előtt.

Ha megvalósul én biztos felnézek :)
    Bár nem tudni 2008 vagy 2010 féle lesz, mondjuk sokat nem tesz.
    Én amúgy S3-on is játszottam, igaz voltunk egyszerre fent 5-en, de jó volt.

Idézetet írta: IcyBesten Dátum 2015-12-03, 17:23:26
    Hmm :D nagyon jó ötlet :) King azért szerintem bent lesz még is csak dd :D amit még nem is bánok :) hát 6-7 optal valahol még együtt is éreznék de 6-7 optal sokkal taktikusabb a játék, olyan értelemben értem ezt hogy nehezebb valakire bekasztolni és könnyebben kijátszható 1 kaszter 1 waron, vagy akár csak 1 csetepatéban :D nagyon jó ötletnek tartom az oldchool dd szervert hogy öszinte legyek az évek alatt sok emberrel beszélgettem és sokat ismertem meg akik keresték a régebbi dd-s élményt a szerverekben és mindenben , ahogy jó magam is , várom már hogy elkészüljön :) sok időt húztam le s1-en de az már nem ugyan az, így most s2-re viszont szivesen mennék :) nem bánom hogy elölről kezdek mindent de remélem a maximális cucc ami bent lesz az maximum az epic :D 6-7 opthoz hozzá tenném hogy azért 1 bm-et vagy eléggé "tankosabbá tehet" védelme miatt intel :D

Szia!

Nem akarok ünneprontó lenni de ha retro szerver lesz akkor semmiféle fejlesztés nem lesz benne!

nem lesz:

epic vért -> beran sárkány
    quilin cipő  helyette főnix cipő lesz!
    ugyan így az új sisakok se lesznek!
    semmi újítás maga a szűz metin2 lesz csak!

triton,lélektelen, démonlegyi, szentkard, kingvért, fekete vértek, 41 es sisakok,   lv99 es szint  nuku harmat, csont, stb!

Sztem így lesz de lehet hogy tévedek 1 2 dologban pl csont meg harmat!