[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Üdv! nem tudok fel menni és egy jó pár játékos ismerősöm se!

ugyan az mindannyiunknak a hiba!

Idézetet írta: AGRESSOR Dátum 2015-10-15, 19:45:06
Üdv! nem tudok fel menni és egy jó pár játékos ismerősöm se!

ugyan az mindannyiunknak a hiba!

Hát ez 5 napos off után nem csoda.

azért kemény, hogy egy napja írtad és még senki sem mondott olyasmit, hogy "oké rajta vagyunk a megoldásán" :D

2015-10-16, 17:58:22 #14543 Utolsó szerkesztés: 2015-10-16, 18:01:39 Szerző: - Chevrolet -
Idézetet írta: Davider93 Dátum 2015-10-16, 17:44:23
azért kemény, hogy egy napja írtad és még senki sem mondott olyasmit, hogy "oké rajta vagyunk a megoldásán" :D

Kommunizmus van.

Nem mi voltunk, ott se voltunk, nem tudtunk róla, nem történt semmi.

2015-10-16, 18:59:56 #14544 Utolsó szerkesztés: 2015-10-16, 19:05:26 Szerző: [MOD]Step
,,Oké rajta vagyunk a megoldáson!"
Éltél te egyáltalán kommunizmusba -Chevrolet-? Nem kell válaszolnod ha nem akarsz, nem bántásnak szánom vagy kiokításnak, csak érdekel.

Semmi gond, én csak a levét iszom.

Miért kell a kijelentő mondataid kilencven százalékának felkiáltójellel végződnie?

Csak érdekel.

Jó kérdés, nekem már fel sem tűnik egyszerű megszokás. Esetlegesen, hogy a "nyelvtan nácik" tudjanak valamit csemegézni!  ;D

Ezek a nácik..  :-\

Hmm.. Témánál vagyunk! ;D
Nem tudom miért ezt a nevet kapta az a közösség, de akkor legyen helyesírás kommandó.

2015-10-16, 21:31:02 #14549 Utolsó szerkesztés: 2015-10-16, 21:33:54 Szerző: Deph
Pacsi all!

Fel akarnék nézni, de gondolom még mindig tiltva vagyok verseny előtti "átnézés" miatt, írni is akartam jegyet, de valamiért nem működik az oldal, ötletek? a hibaüzenet "Website is offline" :s

Üzenet összefésülés: 2015-10-16, 21:33:36

Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

tudtommal már mindenkinek megszűnt az utóbbi problémája, szóval köszönjük :D

Jegyrendszerben szeretnék új jegyet írni, mire kiadja ismét ,hogy "Website is offline" , beszéljünk már kicsit korrekten, mondjatok már egy dátumot mire össze tudjátok logisztikázni ezt a szervert, mert kb napról napra vagy jó vagy nem, és most jöhetnek a kommentek, hogy "csinálj jobbat" "nem az ő hibájuk" , de azért ez egy olyan szerver ahová pénzt tolnak az emberek [ egyesek nem keveset ] cserébe az ember nem azt várja ,hogy minden nap event legyen meg ilyesmi , csak , hogy működőképes legyen, de úgylátom mára ez is lehetetlen küldetés kategória a ddmt2-nek :).

Üdv!

Figyelj ha átlátnád a dolgokat akkor megértenéd, persze nem vagy ebben a cipőben így nem értheted!

Hibák jönnek fel egymás után és van h nem egyforma, de ugyan úgy szerver off-ot okozhat!

Eddig nem nagyon volt ilyen hibája ennek a  szervernek ilyen komoly szinten!

Most az egyszer van ilyen, de ez is meg fog oldódni előbb vagy utóbb ahogyan a többi is megoldódott, hisz ez át meneti míg tökéletesen meg nem javul ezen része!

A másik nem látsz a dolgok mögé, nem látod mennyi fejfájást él át ATAG , de aki egy kicsit is elgondolkozik, meg vissza olvasva a fórumot az elmult esztendőkben összesíted a dolgokat , rájössz hogy keményen dolgozik, és hatalmas változásokon ment keresztűl a szever!

Az egykori szerverhez képest most egy fenomenális szerver van előtted, sokkalta jobb, akkoriban rengeteg hibával indult, és még kevesebb tapasztalata volt atagnak a szerver készítéssel kapcsolatban!

Hidd el rengeteget fejlődött, és még van neki mit, ehhez képest hihetetlenül jól teljesít h egyedül csinálja!

Meg kéne érteni egyszer már hogy azzal nem segítünk neki hogy állandóan sanyargatjuk sok panasszal, miközben ő nagyon is dolgozik az ügyön!

Nem vesztegeti az idejét arra hogy mindent meg magyarázzon nektek szájba rágósan, nektek kell meg tanulnotok át látni a dolgokon, ha sikerül akkor úgy mond a fejlődés irányába tartotok tik is afelé hogy igazán emberré váljatok!

Példaképpen meg említeném hogy volt amikor a cucc eltűnés volt, és sokan kibuktak, és elvesztették a reményüket, de én mondtam már akkor is hogy meg fog oldódni ez is, mert szintén átmeneti dolog!

Ahogyan ez is, ezt azért is tudom mert mindig így volt az elmúlt évek során!

Semmi se tart örökké, egy bizonyos hiba se tarthat örökké!

Teljesen felesleges olyan dolgokon kiakadni ami amúgy is meg fog oldódni!

További szép napokat!

elég nyálas már szerintem agressor, nemkell tovább csinálni:) egyébként nem azonnali megoldást és hibamentes szervert kértem, csupán azt, hogy akkor ne azt mondják már napi jelleggel mostmár "on" , hanem mondják azt h. bizonytalan ideig nem megy a szerver, de csinálják folyamatosan, ne hagyják hülyén a játékosokat, de mondjuk te okos vagy, hisz ennyi nyalás után már gondolom joggal látsz a dolgok mögé :)

Üzenet összefésülés: 2015-10-23, 15:33:31

ja és az idézeted nagyon leírja a jellemed, gratula az idézet választáshoz! :D

Idézetet írta: Deph Dátum 2015-10-23, 15:32:43
elég nyálas már szerintem agressor, nemkell tovább csinálni:) egyébként nem azonnali megoldást és hibamentes szervert kértem, csupán azt, hogy akkor ne azt mondják már napi jelleggel mostmár "on" , hanem mondják azt h. bizonytalan ideig nem megy a szerver, de csinálják folyamatosan, ne hagyják hülyén a játékosokat, de mondjuk te okos vagy, hisz ennyi nyalás után már gondolom joggal látsz a dolgok mögé :)

Üzenet összefésülés: 2015-10-23, 15:33:31

ja és az idézeted nagyon leírja a jellemed, gratula az idézet választáshoz! :D

A te válaszaid is le ír téged!

1. Primitívség!
2. Érthetetlenség
3. kulturálatlan
4. másokról való rossz alkotás, felfedezés!

Nem tudom megérteni azt hogy hogy jön ide a "nyálas" szó!
Mért nyálazás ez? Egyébként ha nem tetszik vmi minek játszol?
Minek sírsz utána valaki próbálja megértetni veled a TÉNYT és te meg egyből jössz a sok pistike általi dumával "nyálas"!
Nem vagy vmi eszes ha így gondolkozol, se érett agyilag!
Hány éves vagy? 12 vagy már? :S

Ne haragudj , de amíg így tudsz vissza reagálni , csak buta kölyökként fogok rád tekinteni!
Majd ha felnősz, és vitára képességgel rendelkezel kulturált kereteken belül akkor másképpen fogok rád tekinteni, de addig ne is számíts rá!

Abszolút leszarom mit gondolsz rólam, annyira bölcs vagy ismered a mondást, azt kell nézni ki mondja :D . Nem akarok én annyira játszani, csak ismerettségi körömben sajnos még akad aki akar, és azért nem tudtam kommentár nélkül nézni már ezt a semmi információközlést a team részéről :). De te ha "felnőtt" létedre itt pörgeted a "kulturált" szád, akkor inkább én nézhetnélek le téged :).

Egyik játék sincs korhoz kötve!
Sőt sok olyan játék van ami 18 év alatt nem játszhatnak csak hogy tudd, nem a taknyosoké a világ hanem a felnőttekké!
Mondtam nincs elég intelligenciád!
Tévhitekben élsz! :S

Ha valaki Írórszágból akar SÉ-t tölteni ddmt2-re annak léphet fel bármi akadály/ráfizetés?  :o

Idézetet írta: AGRESSOR Dátum 2015-10-23, 21:09:51
Sőt sok olyan játék van ami 18 év alatt nem játszhatnak csak hogy tudd, nem a taknyosoké a világ hanem a felnőttekké!
7 évesen a Blood-al játszottam. Érezhetem magam gengszternek?
"MielÅ'tt meghalok tuti szívok egy kis zöldet, behunyom a szememet és elhagyom a földet! "

2015-10-31, 21:10:27 #14559 Utolsó szerkesztés: 2015-10-31, 21:17:15 Szerző: AGRESSOR
Idézetet írta: dreenw Dátum 2015-10-30, 18:50:06
7 évesen a Blood-al játszottam. Érezhetem magam gengszternek?

Szia nem ilyesmire gondoltam, de hagyjuk!

A tök dropja milyen?