IP cím gond. (K)

Indította Arnold, 2012-11-10, 09:41:49

2012-11-10, 09:41:49 Utolsó szerkesztés: 2013-02-04, 09:46:41 Szerző: [MOD]Aegist
Üdv!
Az IP címem olyan, hogy a szolgáltató is ezt használja. FIX IP-ről van szó, olyan ip ami minden ilyen internetet használó mint én ugyanaz az IP címe, tehát nem egyedi IP-m van hanem ami szinte mindenkinek, aki használja a netet. De emiatt hiába jól konfigolom a szerót, hiába minden...Nem enged fel csak a router ip-vel a szerver. A 94.21.6.202-ről fogalma nincs.. Most ezt hogyan lehetne kiküszöbölni, hogy induljon az ip-mről is.

2012-11-10, 10:09:27 #1 Utolsó szerkesztés: 2012-11-10, 10:11:08 Szerző: giyko
Nekem is ugyan ez a problémám :( 192.168.1.4 IP vel fel enged de csak engem. Semien IP vel nem enged fel más játékost sem :( Reggeltem dyndns-t is portok nyitva vannak tüzfal off és ha valaki fel akar lépni " Hiba a szerver kapcsolatban"
Regisztrációs oldalt be hozza nekik a dyndns- es reggel de a szerver már nem jön be vele :(

A dyndns több progit is használ valamelyik jó valamelyik megszakad és hiba szeró kapcs lesz, szóval nézd végig a progikat.

2012-11-10, 11:18:40 #3 Utolsó szerkesztés: 2012-11-10, 11:51:02 Szerző: giyko
Okés köszi a választ :D megpróbálom :D

Hát sajnos így sem jó :( nem tudom mi lehet a baj :(

próbáltál már azzal a nettel más szerót? ha igen és az sem ment akkor válts net szolgáltatót... xd

Idézetet írta: superdog Dátum 2012-11-11, 01:19:51
próbáltál már azzal a nettel más szerót? ha igen és az sem ment akkor válts net szolgáltatót... xd
Ennek mi értelme volt??? o.O

Milyen IP-re nyitottad a portokat???

A router ip-re, mindig arra nyitom mivel routerem van és fix ip-m fura helyzet ez tény :D
És az IP ugyan az mint mondjuk Pista bácsinak a sarkon xD Így semmilyen szervert nem tudok indítani, próbáltam rádió szerót, SA-MP-ot is, de kudarc. Fogalmam nincs ezzel mit lehetne tenni. A szolgáltatót már hívtam azt mondták, hogy a netet én úgy használom, hogy kinyitottak nekem egy portot bent a szolgáltatónál és azon fut a net nekem abba a routerbe amit ide beállítottak nekem, hogy fogjam a netjüket.. Emellett az is fura ha nincs net van letöltési sebességem meg tudok, COD, SA-MP meg metinezni csak netezni nem xD , de visszatérve a metinre fix ip-vel is próbáltam már csinálni portok is onok voltak meg minden, de nem enged fel a sima IP-vel.

Nem publikus az IP-d, csak akkor fog működni, ha kapsz a szolgáltatótól egy dedikált címet. Ezt nem szokták ingyen nyújtani...

Oh je, köszi.
Zárom a témát