Segítség el vesztettem a felhasználó nevem... (Metin2)

Indította superdog, 2012-10-31, 00:52:42

Sziasztok!
Mint ahogy a téma is szól....
Hát igen 4 éve nem metineztem... (sima Metin2)és el felejtettem felhasználó nevemet... és vagy 20-22 emailem van de egyiken sem találom a felhasználómat...régen azt hittem hogy örökre ott hagyom ezért nem írtam le sehova.... azért nyitok ide témát mert metin2 forúm-án semmit sem írnak stb... írtam supportuk-ra az azt írtam hogy regeljek be az összes felhasználómmal a gameforge oldalára ott meg tudom nézni ha azon az email címen van Mt2-ös felhasználó... de nem tudom hogy ott hol tudnám megnézni... van 1 másik accom az bent volt a klánomba ugyan úgy ezért emlékszem a régi felhasználóm 1-ik karakter nevére...
De nekem nagyon kellene az a felhasználó mert benne van fontos cucc a leltárájában :SSSS
Kérem csak olyan írjon aki tud valamit javasolni! off-ot mellőzzük! :d

Köszönöm előre is

Regisztrálsz egy tetszőleges emaillel gameforge.com-on.

Aztán: http://hu.gameforge.com/user/search

Beírod a neved, kiválasztod hogy játék metin2 Magyarország
keresés...

Ha megtalál, felajánlja, hogy meghívhatod a játékost a gameforge.com-ra (vagy valamelyik játékba). Ekkor a regelt mailra kapni fogsz egy meghívót, így egyből tudni fogod, melyik címmel kell (ismét) regelned.
Az új regeddel meg minden szükséges infóhoz hozzá fogsz férni.

Bocsi ATAG de nem értem... hogyan tudom megtudni hogy melyik volt a felhasználó nevem mondjuk az Xy nevű karakteremhez?  :S mert sajnos nem tudom hogy annak a felhasználónak mi a neve vagy melyik mailon van... végig néztem az összeset de nem találtam egyikben sem regisztrációt metin2-re ... pedig elég sok accom van ott a boltozás miatt stb

EDIT:

Mert annak a karinak ez volt a neve: TOMMMMMMIIII azaz Draco szerón...  26-os kari... GTA4 klánba... de a weboldal nem találja ezt a nevű karit... pedig biztos ez volt az... hiszen enyém volt és nem töröltem le az biztos....!! hiszen teli volt jó cuccokkal csak meg untam akkor... de gondoltam fel nézek stb újra kezdtem volna vele játszani de az accom nincs meg :S

2012-10-31, 02:42:48 #4 Utolsó szerkesztés: 2012-10-31, 02:44:25 Szerző: superdog
igen az a neve... céhemből néztem meg az elöbb :S de tuti nem töröltem le azt a karit.... lehet fel törték és ki pakolták volna aztán törölték? O.o xd

EDIT:

és a metin2 rang lista sem találja ...?! O.o

A rang listában nem jelennek meg az inaktív karik. Ha törölve lenne a karakter, akkor szeritnem nem láthatnád a céhtagok között.