GM beszélgetések xd

Indította badaboy27, 2012-10-10, 08:25:46

Sziasztok.szeretném megkérdezni,hogy érvényben van e a játékszabályzat?Egy bizonyos napon pirossak vertek folyamatosan hosszu perceken át ezzel ellehetetlenítve a játékomat.Gondoltam ráírok 1 GM re és megkérdezem nem e tenne ez ügybe valamit mivel a szabályzat kimondja hogy játék zavarása ellehetetlenítése TILOS!!!Fel is tettem a kérdésemet de válasz nem érkezett.Következő kérdésem az volt,hogy minek vagy te GM ha nem válaszolsz?Jött a válasz:értelmetlen kérdésekre nem felel!Mert a GM szerint nincs olyan szabály,hogy játék zavarás!!Megnéztem elolvastam bizony van ilyen szabály!!Ha valóba van akkor nem ártana kitanítani a GM eket ha pedig nincs akkor frissíteni a szabályokat!!

2012-10-10, 09:12:39 #1 Utolsó szerkesztés: 2012-10-10, 09:14:54 Szerző: ATAG
Gondolom, akkor ezt a részt is olvastad, nem csak az elejét:

IdézHa nem vagy elégedett a GM döntésével, lépj kapcsolatba a SGM-el vagy a (S)GA-val. A szabályok megszegéséért vagy támadásáért a szerverről való kirúgás járhat, ismételt esetekben a felhasználói fiók végleges tiltása eszközölhető.

Akinek nem tetszik, hogy megölik a játékban, annak nem való semmilyen MMORPG, helyette valami virággyűjtős/lepkevadászós szerepjátékot javasolnék.