Tp elszívás & Harci mámor :)

Indította BioTech, 2012-09-29, 14:39:23

Sziasztok.

Az a kérdésem lenne, hogy % veszteség eltűnik a tp-ből (tp lopás, elszívás kinek, hogy tetszik) az hat játékosokra is? Illetve a harci mámor itt is gyengíti a védelmet? :) Válaszokat előre is köszönöm.

Elméletileg a mámor már nem gyengít.

Azt,hogy hat e játékosok ellen nem tudom.
Én igazából nem tapasztaltam még.
Csak akkor keress PÜ-ben,ha assembly programozó vagy.

Veszteségek a TP-ből eltűnnek bónusz, az csak PvE-re jó, vagyis mobozásra.
PvP-ben nincs hatása, csak dísz opt a PvP cuccodba.
Mámor G1 felett elvileg gyengít.

Köszönöm szépen mind2-öknek a válaszokat! :)

Tp elszívás tényleg semmit nem ér, csak mobnál, viszont a mámor gyengítéssel nem kell foglalkoznod.

Pl. 8d-8d-vel szemben kb. érdektelen a különbség. Az viszont biztos, hogy a támadó sebesség testi warinál igen fontos. Már 4-8% is sokat jelenthet pvp-ben.

BAromság...A mámor világ életébe ilyen volt....Van mikor bugos,van mikor nem....Kb 10-15% -al gyengíti a védelmed,de a sebességed vagy 30%-al növeli...Az már mellékes hogy kliensen belül mit ír.....

A lényeg a sok TP Veszteség,testitámadás kikerül,és TP szívás....Zöldpia,harmatok,és vitted a pvp-t....Persze a Demi a deff és az erő és főszerepet játszik....

Na most akkor hatásos playerekre is vagy csak mobok ellen jó? :) Bocsi csak egyikőtök azt mondja, hat a másikotok pedig, hogy nem.. :D

Már kaptál választ, de leírom a véleményem. A harci mámor mint mindenki tudja, mozgási sebességet ad. Nos ez a te védelmedet nem veszi el, és még a játékosra sem hat, csak a szörnyekre.!

További szép estét, szia!

Idézetet írta: Omeegaa Dátum 2012-10-12, 18:37:29
Már kaptál választ, de leírom a véleményem. A harci mámor mint mindenki tudja, mozgási sebességet ad. Nos ez a te védelmedet nem veszi el, és még a játékosra sem hat, csak a szörnyekre.!

További szép estét, szia!
Meg lehet nézni wiki-n, esetleg ha GF-en lett volna nagyobb testid, akkor tapasztaltad volna, hogy elveszi :)

Ez így igaz már g5-ös mámor is szépen leszedni a védelmet mobok ellen...Ahogy előttem is írták ha lenne magyaron nagy szintű testid akkor tudnád, hogy lélekbe is azért kell ölni mámor nélkül mert rengeteget levesz a védelemből..Létezik zöld poti használd egézséggel.

Jó ezt a harcimámoros dolgot már vágom köszi. tp elszívást is már sikerült megtudakolnom. Köszönöm mindenkinek a segítséget. A témát zárom