Windows 8 (m)

Indította next2, 2012-08-19, 20:24:18

Sziasztok,azt valaki nem tudja,hogy XP-hez van-e windows 8 pro átalakító cd?
És ha van,hol tudnám megvenni?

Itt töltsd le az Upgrade alkalmazást, majd menj végig a lépéseken és vedd meg. Miután megvetted letölti és majd ki is írja neked DVD-re vagy pendrive-ra, ha szeretnéd. http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_Hero_ShopHP_FPP_Null

Ha szeretnél DVD másolatot róla akkor +15 euróért azt is kaphatsz, ha kipipálod vásárlásnál.

Magyarországon pedig VUP DVD néven árulják, itt a legolcsóbb: http://www.edigital.hu/Windows_operacios_rendszer/Microsoft_Windows_Pro_8_32-bit/64-bit_Hungarian_VUP_DVD_(3UR-00024)-p339800.html

Vbox nem engedi a hardware virtualizációt.:S
Biosban ezt hol tudom beállítani?
Intel core proci.

Advanced > Virtualization Technology > Enabled

2012-12-24, 13:32:58 #44 Utolsó szerkesztés: 2012-12-24, 13:52:23 Szerző: [MOD]Niix

Nem jó,nincs ilyen menü...

A napokban dobtak ki a Windows Blue elso tesztverziojat.
Egyenlore csak 32 bites letezik.
Tovabbi: http://www.dippyforum.com/index.php?topic=4013.0
idegolo vadallat, aki nem ert semmihez.
DE!
van csaladja, baratai, baratnoje ES ELETE!

Miért nem megy nekem egy pár szerver win8-on?:S Net.framework 4.5-öm van :S

Sir3long,azért nem megy,mert nem minden kliens kompatibilis vele.

Nem régiben feltettem én is a Windows 8-at,és hát kellemesen kellett csalódnom.Eleinte mikor még nem volt csak Win7 a gépemen,akkor azt mondtam,hogy hülyeség meg hozzá csúnya is.Ez mára változott,mert szerintem egy elég jó kis rendszer dobott ki a Microsoft,és szerintem a kezelését hamar meglehet szokni.

Ami negatívként írt engem,mégpedig,hogy lassan tölt be a Win7-nél,mivel itt ugye bejelentkezik,betölti a csempéket és utána még az Asztalt is be kell töltenie.Ennek ellenére sem mennék vissza Win7-re,mert szerintem pazar lett. :D
Fairy Tail & Naruto Shippuuden :3

Szerintem win7-nél jobb lett,először csak egy torrenteset tettem fel,majd rá 2 napra megvásároltam.

Az,hogy baloldalt alapból nincs start menü,elég furcsa volt,de le lehet tölteni hozzá,és is úgy használom.
De szerintem van sok előnye,áruházban skype stb...
Kb 12 mp alatt feláll a rendszer ssd-vel.

Én csak ajánlani tudom.

A betöltése kicsit lassú (csak indításkor), de nekem nagyon tetszik, még kijöhetne rá pár progi  és akkor tökéletes( a legtöbb más win-re való programot lehet futtatni jobb klik -> kompatibilitási problémák megoldása, és ott ki kell választani a win 7 módot a legtöbb dolog így működik (sajna nem minden)). A start gomb nem igazán zavar, minden megvan és le lehet tölteni hozzá ha szükséged van rá. Ajánlom mindenkinek.
^^.

Tudna vki linkelni nekem egy Magyar Windows8-at aminek a frissitései mostanába jöttek ki? :) mert lehet hogy leváltom a Win7 em Win8 ra és azért kellene a legfrissebb Win8 amit letölthetek magyarul :D elöre is kösz a linket :)

Most jutottam el odáig, hogy feltelepítsem a Windows 8.1-es operációs rendszert. Előtte Windows7-et használtam, és sokkal jobban megragadott a felülete annak, mert hasonlított a Windows XP elrendezésére. Sok évig használtam Windows XP, így hát megszoktam.

Windows 8.1-re visszatérve, nekem nagyon tetszik a dizájna. 4-5 napja telepítettem fel, és egyetlen egy hiba sem lépett fel. Kicsit át kell szokni Windows 7-ről de fejlődni kell a korral. :)