Windows 8 (m)

Indította next2, 2012-08-19, 20:24:18

Nekem ilyen Subscriber kódot kér... -.-''

Hol tudom le tölteni a Windows 8 rendes változatát? :)

Na megvettem a Windows 8-at, most raktam fel. Nagyon ott van... :D

küldj már pár képet kérlek

érdekel, hogy néz ki

Idézetet írta: [VIP]Disco Dátum 2012-10-26, 18:20:20
Na megvettem a Windows 8-at, most raktam fel. Nagyon ott van... :D
Lett a végére valami komoly változtatás vagy maradt olyan mint amit augusztusban kiadtak?
Megvenném én is, de minek ha pár héten belül fent lesz minden második torrent oldalon.

Elvíleg egy store frissítés van csak benne, minden más maradt úgy.

Most tettem fel , nagyon jó (torrentes) , gyors és szép :D szóval lehet hogy megveszem ;) Ajánlom sokaknak mert nem olyan sok a rendszerigénye.

Azért kíváncsi vagyok mikor lesz ez is tökéletes! (Win 7 sem az)
(95-98, Me-Xp, Vista-Win 7, Win 8

Én úgy vagyok a Win8 al, hogy megvárom az SP1et :D Aki tudja mit írtam az érteni is fogja!

Nyilván, mert tényleg nehéz eljutni odáig, hogy jól használható legyen. Úgy februárig várok vele szerintem én is.  Csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert nézegettem dolgokat.

Sziasztok!

Windows XP-ről szeretném átalakítani win8-ra a rendszert,és ehhez ti milyen verziót javasoltok?(pro stb..)
Javasoljátok-e asztali gépre?
A metin2 kompatibilis-e vele?(RUN-TIME mentesen fut a kliensünk 7-en)
2G DDR 400 Mhz, INTEL CORE DUO E7400, NVIDIA GEFORCE 9600 GT 512mb,ez elég lenne e hozzá?(továbbá videokártya kompatibilis-e)

A válaszokat,előre is köszönöm.

1-2 giga ramot vegyél akkor biztosan menni fog.
1-2 metin2 klienst nem szeret de nagyjából fut rajta minden.
és ha verzióról beszélünk akkor mindenképpen a Pro-t szerezd meg.

2012-12-16, 17:23:50 #31 Utolsó szerkesztés: 2012-12-16, 17:30:19 Szerző: next2
Azon gondolkoztam, hogy ha eljön a váltás ideje melyik Windows 8 változatot kéne megvásároljam. Csak a MS oldalán nem sikerült közös nevezőre jutnom.
Volt itt egy összehasonlítás, de csak annyiban különbözik a sima Win 8 és a Pro, hogy nincs benne bit locker védelem amit Win 7 alatt sem használtam soha. Nem is tudom, hogy ha későbbiekben lesznek olyan adataim vagy munkáim, amit meg kell védeni, akkor hosszú távra melyiket lenne érdemes megvenni. Biztos, hogy van még a BitLockerhez hasonló alkalmazás ami ingyenes. 
Tippeket várok, de szerintem mást is foglalkoztat ez a kérdés.

Itt az összehasonlítás:
http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows/compare

Szerk: Most néztem meg, hogy ez a Bitlocker csak az adott partíciókat, meghajtókat titkosítja. Mondjuk erősen féltett jelszavak sosem voltak a gépemen, csak néhány alkotásom, de ezeket a felhőben és egy pen drive-on tárolom. Szóval nem tudok most olyan körülményt elképzelni, hogy szükségem lenne rá bármikor. Valaki kifejthetné, hogy mikor érdemes a Bit Locker szolgáltatását használni.

Köszi. Ezek szerint a Pro és a sima között nincsen sok különbség. Te amúgy melyik Win 8-at vetted meg?

Gondolom a 9 ezer forintos lehetőséggel. Egyébként elégedett vagy vele x hét használat után ?

Igen, nekem eredeti Windows 7-es volt szóval frissítettem. Szerintem teljesen használható, 7-re már biztos nem mennék vissza. Minden jóval gyorsabb, kb 12mp alatt bootol nekem most a rendszer. Egy rossz dolog, hogy nem fut rajta a metin csak kompatibilitási módba és amelyik szervernek az indítója nem írható át exe-re akkor arra nem lehet felmenni.

Akkor karácsonykor én is meglepem magam egy Win 8-al.

Amúgy elgondolkoztam azon, hogy mi lett volna, ha ezzel a rendszerrel élek a frissítési lehetőséggel. Letiltana? Szerencsére nem vagyok annyira hülye, hogy így próbálkozzak vele, de amúgy a neten sem írtak erről semmilyen tapasztalatot.

Ugyanaz lenne mintha KMS-es aktiválnád, nem lesz jogtiszta.

Akkor maradok az OEM változatnál, legalább lesz még egy szép doboz a többi mellé. ;D