Miböl lehet megélni manapság??? ( m )

Indította varangy, 2012-07-21, 23:10:38

2012-07-21, 23:10:38 Utolsó szerkesztés: 2012-08-12, 10:19:41 Szerző: [MOD]Niix
Hy all
Ezt a témát azért nyitottam mert nemtudom manapság miböl lehet megélni játékba sokmindent kiprobáltam de igazán egyik se vált be remélem ti tudtok jo ötleteket mert én kifogytam.Brámit mondhatok a farmot kivéve mert azt már meguntam.
Tehát amiböl sok pénz folyik be azt irjátok le léci
DDmt2 re gondolok
"Soha ne add fel érd el az álmaid
a kudarcok ne törjék a szárnyaid
gyerünk állj fel próbáld meg még egyszer
nem létezik olyan mit nem érhetsz el"

Itemshop - optcsere? Vagy GF? Én ott sokszor csináltam, hogy csak map1-en álltam és folyton néztem a boltokat. Volt, hogy naponta több mill hasznom is lett.

HEllo
veszel olcsó cuccokat és drágábban eladod ENNYI!

Ha GF-re gondoltál, akkor amit Disco írt, hogy legyen nálad sok pénz, és ha nyitnak boltot, akkor megnézed, hogy van-e olyan, amit olcsóbban ad, te pedig tuti, h drágábban tudod eladni.
De a másik megoldás az a sima farm. 35-ös kari, warlóval, erősítő cuccokkal (pl nagy ák-s rib,fms esetleg ébenfa füles, stb.)
Ha ezt csinálod sokáig, akkor hamar bejön kk-kből sok pénz + eshet Tp-s cucc is...

DDMT2-n esetleg ércek, optcsere, növények.

ddmt2 re gondoltam növéyneknél melyik ér sokat??

Szinte mind, ami értelmes + bónuszt ad. : D
Ércezni se olyan nehéz, csak rohangálnod kell, meg kavicsokat ütni... ><

2012-07-21, 23:52:29 #6 Utolsó szerkesztés: 2012-07-21, 23:54:38 Szerző: varangy
érceket milyen árba lehet eladni??jah és holvann a legtöbb érc?

Én nem tudom, nem játszok a szerveren, csak követem az eseményeket. : DD

jah értem

Ércek szinte mindenhol vannak. De szerintem map1-en a legegyszerűbb találni, meg hegyen érdemes kutakodni esetleg map3. Hogy mennyibe azt nem tudom. :) Kikohózva ébenfa és mennyei könny meg a gyémánt ér szerintem többet. Legalábbis azokat jobban keresik.

Én map1 , hwang templomban ércezek
Ébenfa , gyémánt és mennyei könnyet ütök csak..
Egy kis szintű karival map1en ütöd a metineket esik +1eskő.
Kiolvasztod az érceket , elmész kékekhez kirakod 90-100millába és elviszik..

Nekem volt olyan hogy kiraktam 10db gyémántot 2-3perc alatt mindet elvitték..

Unalmas a farmolás, de hasznos.
Ha farmolsz akkor nem kell külön eladni pld. érceket hanem fixen ott lesz nálad a pénz és ezt azért mondom, mert volt olyan kék fegyverzetnél, hogy kiraktam 80ba az ébenfákat (ki is írtam hogy 80) és 5 órán át szenvedtem vele.
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

farmal aza  baj hogy midnenki aztcsinálja és ninbcs szabad hely sd2 be pl

Havi 1x 25m sé. Bőven el vagyok vele:DDDDDDDDD najó, néha farmolok mellette.
[color=limegreen]Lv.105[/color][color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]HardyPetikee[/color] Menta

Esetleg nagykarid van, és az elérte a 95öt akkor fogod, és ütsz homokot... A homokból befolyt pénzből veszel tolvaj kesztyűt+ (ha van séd) itemshoposat, és tádáá...

6-7 opt rakó cserélőt veszel séből, azokat el tudod adni :) Vagy el mész ütsz metin köveket egy 80-as karakterrel és kész. Metin kő általába dob tünde kardot, csatakardot :)

Remélem segítettem:) +karmát lécci :D

valaki válaszolna hónan lehet letőlteni a klins-t ?
;D ;D ;D ;D ;D

szia.
én most kezdtem el egy módszert eddig nagyon jó.:D
felhúztam egy karit 50-ig közbe ütöttem metineket jöttek a szellemkövek. 50-en fms-el és kinggel elmentem templomba,sohan-hegyre,sivibe fejlesztőket farmolni. azokat eladtam boltba közbe meg ütöttem metineket jöttek a szellemkövek. elindultam ércezni templomba és kb fél nap alatt eddig összejött 73misi a fejlesztőkből (egyszeri boltozás) és a kohókat még nem adtam el... egyiket se.:D eddig ami összejött kohó: 2db ébenfa golyó,1db mennyei könny, 1db réz,1db kristály,1db gyémánt. nem olyan gyorsan és annyi mint sd2-ben farmolás de így izgalmasabb.:P

Indokot is ha lehet ,hogy mért éri meg jobban mint a többi.(nap/yang)

Ha valaki többet is nyomat ezzek közül az arra szavazon amiből 1nap alatt több yang jön!
;)

En a farmolas sd2-ben-re szavaztam 1 nap alatt csinalsz meg akar tobb mint 1 mrd-t is, ha a cuccaid jok de ajanlott a testi vagy kard sura, de en testi-vel szoktam mivel gyorsan ut.Az a fo, hogy legyen full eldobasi yang eselyed en pl 60 %-al szoktam tolni :)