WTR + ATR - Editor probléma (K)

Indította whiteworld, 2012-06-14, 06:09:12

2012-06-14, 06:09:12 Utolsó szerkesztés: 2012-06-14, 18:21:12 Szerző: [MOD]Wolfy
Sziasztok.
Az a gondom hogy az editorral kék map 1 Várost szépen akadály mentessé tudtam tenni , de sárga és piros várost már fekete képnek tölti be , egyszerűen nem lehet vele csinálni semmit sem, vagy 5 db B1 és A1 eix-epk bontottam ki és mindegyik fekete kép de a C1 azt simán szerkeszti , ha valaki tud megoldást rá nagyon megköszönném , mielőtt a Photosopot javasolnátok próbáltam , nekem cs3 van és nem tölti be az atr fájlokat:( válaszokat előre is köszönöm

Töröld ki első 6 byte-ot és írd át rawra.

(abence jött rá erre, és működik is.)

Az igazság az én ehhez lüke vagyok nem szégyellem bevallani , ezért ha valakinek van olyan WTR + ATR -Editora ami működik mind a 3 Birodalom városával az legyen szíves adjon egy linket , előre is köszönöm .

Ha a photoshoppod be tudja tölteni a rawot akkor töröld ki hex editorral az 1. 6 byteot és töltsd be rawként. Utána old meg hogy lásd az 1 átnyalatni különbséget is és színezd át járhatóra amit akarsz(teljesen fekete rgbben 0,0,0). Utána mentsd el és írd vissza azt a 6 byteot a fájl elejére.

Köszönöm a segítséget de közben EPVP n találtam működő ATR Editort amivel sikerült Sárga és Piri Várost is akadály mentesíteni , ide linkelem esetleg ha valakit érdekel.
http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/955716-c-release-client-atr-editor.html
Zázom is a témát , köszönöm a segítséget.