metin2.hu egy kis érdekeség

Indította LojkaXD, 2012-06-12, 12:57:41

Hadd egyesítsük erőink a csatára!
Kedves Játékosok!

Ideje, hogy megosszunk veletek valamit, amin a Gameforge dolgozik már egy ideje. Mindannyian tudjuk, hogy egyes szerverek igencsak elcsendesedtek az utóbbi hónapokban. Ezért úgy gondoltuk, jó lenne összevonni szervereket, hogy ismét izgalmasabb legyen az élet a Metin2-n. Az elmúlt hónapokban keményen dolgoztunk azon, hogy megoldást találjunk a szerver egyesítéssel együtt járó problémákra, és most végre megoszthatunk néhány információt veletek.

Terveink szerint az egyesítéseket az UK közösségben kezdenénk az elkövetkezendő hónapok során. Ha minden jól megy abban a közösségben, hozzálátunk ehhez a többi közösségnél is. Erre kidolgozunk majd egy forgatókönyvet, és a későbbiekben ezt megosztjuk veletek.

Íme néhány általános információ-részlet a szerver egyesítésről:
Minden szükséges szervert (2 vagy 4 szervert együtt) egy új szerverre vonunk össze
Az új szerverek nevének kiválasztására a fórumon szavazást fogunk kiírni
A céhterületek törlésre fognak kerülni (tudjuk, hogy nagy munkátok, komoly erőfeszítésetek rejlik egy céhterület létrehozásában, de technikailag lehetetlen kivitelezni, hogy 4 szerver céhterületei mind megmaradjanak egyetlen szerveren)
Törölve lesz a barátlista (erre a névváltozások miatt van szükség)
Csak azok a céhek kerülnek át az új szerverre, ahol az összevonást megelőző 30 napban online volt a céhvezér és legalább 2 játékos van a céhben
Név-ütközések esetén a céhek közvetlenül át lesznek nevezve úgy, hogy a név végéhez S1 S2 S3 SX kerül hozzáadásra
Karakternevek ütközése esetén az első bejelentkezéskor megjelenik egy felugró ablak egy új névre való kérelemmel (az alacsonyabb szintű karakternek kell új nevet választania)
Abban az esetben, ha több karakteretek is van az összevonandó szervereken, egyszeri lehetőséget kaptok annak a négy karakternek a kiválasztására, amit meg kívántok tartani
Email-ben és a fórumon közzétett részletes információkkal fogunk szolgálni a felszerelési tárgyak biztonságba helyezéséről és átmozgatásáról az új szerverre
A régi szerverek Dicsőség listája mentésre kerül a Metin2 hivatalos oldalán

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy ez csak egy előrejelzés - még mindig változhat és máshogy alakulhat néhány dolog!

Reméljük, tetszik az ötlet, hogy több ember küzdhessen egymás ellen!
A Metin2 Csapat

származik: http://board.metin2.hu/board1-h%C3%ADrek/board2-h%C3%ADrek-felh%C3%ADv%C3%A1sok/27294-hadd-egyes%C3%ADts%C3%BCk-er%C5%91ink-a-csat%C3%A1ra/
http://metin2hungary.net/index.php/topic,113697.0.html

egyedül szép az élet lányok nem érdekelnek és senki nem érdekel magam vagyok :D

Érdekes hír!
Pár órája olvastam én is. Sok bonyodalom nah meg persze sok bug lesz még ebből azt hiszem, ha megvalósítják. Csak nem értem, ha ilyenekben is gondolkodtak akkor mostanában miért nyílt olyan sok új szerver. Hogy fogják ezt megoldani? Érdekes lesz minden esetre.
+ Új alkalom, hogy ismét benézzek a GF'Metin világába.
Nahh ilyenkor bánja meg az ember, hogy törölte az accountjait :D

Ichirio

2012-06-13, 00:02:59 #2 Utolsó szerkesztés: 2012-06-13, 00:05:07 Szerző: Alissa
Nincs elég pénzük a hatalmas szervergépeket fenntartani. Nem azért, mert a GF csóró lenne, hanem csak egyszerűen nem jövedelmez nekik eléggé a Metin, kezd a dolog veszteségessé válni. Bár megoldható, hogy egyetlen gépről több szervert futtassanak, minthogy azt sokáig tették is, de ennyit mégiscsak elmebetegség, és hatalmas backuptárhely kell még mindig nekik. A hackerakcióik nem jöttek be, hiába törtek fel Európában számos nagyobb szervert, alig nyertek vele játékost, így ez a következő spórolási akciójuk, mielőtt végleg becsődölne a metinbizniszük. Bele se gondoltak, hogy sokkal többet veszthetnek ezzel, mint nyerhetnek.
Hatalmas balhé lesz a céhtelkek elvételéből, a névváltoztatásokból, és hogy csak 4 karaktert lehet megtartani. Akinek van egy 9x fő karija, egy 7x buffja, meg vagy 3 farmja különböző szintekre, meg esetleg még egy másik 8x karija, az mégis mit csinál? :D Lehet kisebb értékekben is gondolkodni, ha még ott játszanék, én is nehezen választanám ki, melyik 4 karimat vigyük tovább, mert sokkal többen volt kemény munkám, mint 4. És az se tetszene, ha van mondjuk Dracon egy lecuccolt, használatlan karakterem ugyanazon a néven, amivel Pegasuson nagyban tolom, és a fő karim kapná a NévS1 nevet :)
A játékosokat ismerve ott fogja hagyni a nagyrészük GF-et. Ezt asszem elbukták.

ez csak is a privát szervereknek kedvez aki gf-en játszott valószínű 1 pvm szervere megy
ám nem fognak csődbe menni hamarosan 1 új mmo-val köszöntenek minket a metin2 pedig marad
persze én is felháborodtam de lenyugodtam és úgy határoztam maradok a blizzard mmo-knál :D

Oké,most jelenleg énis játszok Altairon...Engem érint,de nem parázok miatta mert ebböl sztem nem lesz 1-2 évig semmi :) vagy sose...Ilyen árak mellet amik a GF-en vannak,tárgypiacon...Mit csodálkoznak ? Csökkentség az árakat és akkor talán több vevő lesz.

Én két éve otthagytam mert ócska szenvedés volt akkor mentem mesterre, de sajnos az is elcseszett lett a kapzsi mindenit nekik :) A stílus pedig kimondottam egyedi, ahogy a játékosokkal bánnak! Probléma kezelésük ugyan egysíkú de nagyon nagyon korrekt!

Kár, hogy a közel egy éve beharangozottakból vajmi kevés valósult meg és totál más irányt vett a szerver.....most jött le a PVM2......

Ui.: emlékszem mennyire bosszantott, hogy egy ilyen jó játékot hogy el tudtak rontani a sok lehetőség és egy játékos ellenes játék jött ki. Ez volt számomra a METIN2. Ahelyett, hogy melóból haza lazulva egy jó élményem lett volna sokszor az ideg evett! És az is fájó, hogy most már hiába vannak P szerverek azt az első  neki indulást azt az izgalmat a felfedezés örömét (talán) már nem tudják megadni.....

Jah meg emlékszem a szervező foszer mit nyávogott, hogy játszanak a magyarok....kriminális :)

nemazért de pegán igyis anyian vanak ch1 map1 en (boltba) hogy mozdulni alig lehet mert egymás mellet anyi bolt van hogy csak ne én mondjuk vigan futkározok mert faca videokártyám meg sok ramom van de másnak ez rendesen kiba... lenne
"Soha ne add fel érd el az álmaid
a kudarcok ne törjék a szárnyaid
gyerünk állj fel próbáld meg még egyszer
nem létezik olyan mit nem érhetsz el"

Én már régóta Metin2_HU fórumtag vagyok közel 800 hozzászolással és halottam,hogy beszélték ezt teamspeakon és azt mondták,hogy ugylehet Draco-t Pegazussal a többit meg Oriont Aurigát Aquilát Altairt össze és így két szerver marad már összeolvasztottak a francia és spanyol szervereket de egyet mondok kékeknél annyi játékos van nem gyűzüm elkerülni őket és a boltok mondjuk eddig volt kék piac 30%-a bolt :D most körülbelül úgy 75%-a ezt saját tapasztalatból mondomm

A nemet metinen is megvolt az osszesvonas 26 szerverbol 3db lett.Na azt kepzeljetek el , hogy ott mivan. :D
A jatekosok nagyon pozitivan velekedtek a dologrol forumon , es nagyon orultek is neki.
Hasonlo keppen varom mar en is az egyesitest.Hiszen jon az Lv.105 , uj kard , vertek , kieg.-ek. :D
WÉWÉWÉPONTJUTYUB/user/S0NYxMETIN2

Vissza olvastam és láttam,hogy írják,hogy a gf-nek nincs pénze a szervergépre..Ezen elröhögtem magam mert mivel a magyar szerverek közt a gf hónapjára 30.000.000 ft-t keres.

Annyit azert nem :) De az talan az 5-10millio megvan.Magyarorszag sosem a gazdasagi szuper helyezetéröl volt hires... :)

Idézetet írta: SuperBear Dátum 2013-01-05, 06:56:39
5-10millio megvan
és az nem jópénz? xd

gyökér kérdés: 2013-ba van rá esély, hogy összevonás lesz?  (ne szóljatok be, hogy ide meg oda levan írva, mert nem olvasok GF fórumot)
"MielÅ'tt meghalok tuti szívok egy kis zöldet, behunyom a szememet és elhagyom a földet! "

Az biztos hogy nem 1 héten belül, de hónapok kérdése, biztos 2013 ban össze lesz vonva szerintem.

A pontos hirek szerint , 2013 elsö félévben lesz.

Hy all!
Ma kaptam egy levelet a postafiokomba hogy rendes metinen uj mobok  nagyobb szint uj fegyok vértek stb jön ezekröl kéne nekem pár kép mert találtam de a fegyokrol vértekröl még nem amugy bövebben itt olvashattok róla:
http://board.metin2.hu/board1-h%C3%ADrek/board2-h%C3%ADrek-felh%C3%ADv%C3%A1sok/32029-13-3-as-verzi%C3%B3-a-s%C3%B6t%C3%A9t-s%C3%A1rk%C3%A1nyok/

Persze véleményt is mondhatttok ezekröl!!
"Soha ne add fel érd el az álmaid
a kudarcok ne törjék a szárnyaid
gyerünk állj fel próbáld meg még egyszer
nem létezik olyan mit nem érhetsz el"

Mapok és mobok már ott vannak a topikban.

Vértek/fegyverek itt: http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2237301-release-metin2-neue-beta-monster-r-stungen-waffen-und-mehr.html

Első HSZ alján találod róla a képeket (Rüstungen/Waffen).