Több ablakos npc egyik sf-ből a másikba(k)

Indította badboy24, 2012-05-27, 21:56:13

Sziasztok meg lehetne e oldani azt...----

átszeretném rakni a freemetin2 boltjait a franzi sb-be de nem tudom hogy honnan induljak el és hogy miket kéne ki vennem a freemetin-böl :(

Ha átraknám akkor mind 3 mapon megjelenne ( sárga,kék,piros )

Valaki írja már le legyen szíves :(

Szia!
Igen megjelennek mind 3 mapon... főleg, hogy az NPC-ket nem is MySQL-ben teszed le...
shop
shop_item -et tedd át!

C++ programmer at Gameloft

Adatbázisban a shop és shop_item táblákra lesz szükséged. Ha pedig raktál be NPC-t, vagy több ablakos shopokat, akkor az object mappa is kell.

az az igazság hogy még nem kezdem el szóval az alap franziba szeretném :)

akkor a filezillán keresztül mit mensek le hogy át tudjam rakni franziba az összes npc-t a benne lévö cuccokkal eggyüt?

Látom nem segit neked majd ma reggel 6-kor újult erövel írok :)
A kulcs a te kezedben van. Ismerd meg a képességeid, tudd meg hogyan javíthatsz ezeken!

Látom senki sem segit :(

Akkor csak legalább azt mondjátok már meg hogy honnan vehetném ki a freemetin-böl a boltokat? :(
És hogyan rakhatnám be a franziba hogy mind3 fö mapon jó legyen és mindegyik npc-be látszódjanak a tárgyak ? :(

csak ennyit kérek :(

Idézetet írta: silence Dátum 2012-05-27, 21:57:28
Adatbázisban a shop és shop_item táblákra lesz szükséged. Ha pedig raktál be NPC-t, vagy több ablakos shopokat, akkor az object mappa is kell.

Leírtam neked világosan mit kell tenned. Mi nem érthető?

az hogy honnan kell kivenni mivel én még nem nagyon értek ehez :(

filezillából honnan kell kivenni a boltokat?

FTP---->var---->db-->mysql--->plyer--->shop_item.MYD ---->shop_item.MYI--->shop_item.frm

ezeket szed le bellöle

ha több ablakos NPC van abba srv be akkor eszt is le kell!
shop.frm--->shop.MYD--->shop.MYD

utána meny be a Frazin Navicat és shop_item Részt töröld ki bellöle avagy shopt ha aszt is modositani akarod!

Utána FTP és ahogy ki szedted másikbol ugy ted fel az uj SRV be

Utána Adj nekik 777 es jogot Reboot és kész is !

Köszönöm szépen ez már egy értelmes leírás

Na neki is kezdek

köszike szépen még 1x

Témát Zárom