Root szerver készítés (K)

Indította Jonathan, 2012-05-16, 05:46:35

Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy amikor root szervert csinálok akkor a portmapba a fix ip-met kell beírni 100-al végzödöen ?

(FIX IP-M VAN ROUTER NÉLKÜL)

2012-05-16, 07:25:18 #1 Utolsó szerkesztés: 2012-05-16, 12:31:16 Szerző: kdpzero
Sziasztok, most leírom nektek, hogy tudtok ROOT szervert készíteni Router nélkül.
Szerintem mindenkinek ismerős ez a pár szó: Hamachi - Portmap. Ugyebár routeres szervernél ezekre nincs szükség. Most mind2re szükségünk lesz.
Töltsünk le egy számunkra szimpatikus szerver fájlt majd tegyük be vboxba. RAM és stb mind1 a szerver beállításhoz. Ezt leírtam az előző leírásban, hogyan kell. Ha elkészültünk megjelenik a szerverünk az indító listán. Mennyünk a beállítások gombra és azon belül a hálózati részbe. Itt válasszuk ki, hogy Bridge-elt kártya majd Hamachi network interface. (Hálót meg stb-t nem kell nyitni.) Mentsük el majd indítsuk el a szerverünket. Várjuk meg amíg ki jön a bejelentkezési rész és lépjünk be szerverfájlunk adataival.
Belépés után írjuk be, hogy sysinstall - új szerverfájloknál már nincs a betű ellentét.
Configure - Networking - Interfaces - Emo - Yes - No
Töltsük ki az adatokat Hamachi ipnkkel, azaz első Ip címhez normális hamachi ipnk a másodikhoz .100al végződően, majd Ok és cancel-cancel-exit install. Nyomunk egy resit a szerverünknek.
Amennyiben jól töltöttük ki az adatokat akkor innentől szerverünkre normális IP címünkkel tudunk csatlakozni Navicaton - Filezillán és a kliensben is.
Amennyiben nem tudod az ip címedet megtekintheted a www.azenipcimem.hu oldalon!
Sok sikert mindenkinek!
Figyelem - ez részben Alone érdeke.

Ezt innen másoltam ki: http://metin2hungary.net/index.php/topic,108704.msg643549.html#msg643549

amúgy igen port mapban 100-ra végződöen kell beírni

Post Merge: 2012-05-16, 12:31:16

szólj ha sikerült mert nekem nem megy :)
Szerver: Zero's Mt2
The Best <3

Köszönöm megprobálom majd :)