Lélek 3-ba hogy érdemes bemenni?

Indította NewLewooo, 2012-03-07, 17:09:45

2012-03-07, 17:09:45 Utolsó szerkesztés: 2012-03-07, 17:16:54 Szerző: NewLewooo
Sziasztok!

Azt szeretném megtudni hogy lélek3-ba egy wari milyen optokkal menjen be?

Van 120% ördög ellenim,triton,king stb..De még igy is nagyon hamar meghalok..Az igaz hogy nagyok sokat sebzek rájuk,de ők többen vannak és ütnek mint az állat..

Tehát hogyan lehet kifacsarni egy kis erőt velük szemben,az ördög ellenin kivül?

Előre is köszönöm a választ!
Válasz után zárom.

Üdv:.NewLewooo

szerintem, kard és nyíl def- is kell. De javítsatok ki ha nem.

nyíl def, tp veszteség, testi támadás visszaverés

nyíl defense  + ha 6-7 optot is nézzük full 10 MOB 50t XD
de a nélkül ajánlok egy 80-99 közzöti buffer sámit

Milyen kaszt vagy?
Ha testi akkor mentával menj , de ha testi vagy akkor ne használj mámort.
Ha sura vagy akkor WP
Ha sámi akkor sárkány sámi
Ninja...Háááát..Nem tudom...

De amúgy kell sok nyíl és kard def
Meg az ördög elleni erő is kell sok.
TP eltünés visszaállítása (nem tudom mi a neve ennek az optnakxd)

És kell 6-7 optba 10mob 50támadó

Vigyel be magadnak Tuzijatekot is:) nagyon ajanlom :P elajulnak tole mobok is....
Ja es kard Deffel Kapcsolatban
"Kard:Egykezes karddal támadó játékosok ellen véd. Skillek és sima ütések ellen is véd. Szörnyek ellen nem véd!"

Szia(sztok).

Kedves témanyitó.Nem kell váltanod mentára... :)
Na kezdjük az elején.Főnix cipő +9 vagy bőr csizma+9 , esetleg ha úgy van akkor Quilin vagy Nimbusz cipő.Ezek a defek miatt fontosak ,vértbe def , kitérés , fortély kő.Full nyíl, full kitérés , full nyíl deff.Méreg def , ájulás immun , le lassulás , ájulás , mérgezés , TP reg.Kard def felesleges mert csak PvP-ben van szerepe.. :)
Magas kitérésed legyen , meg nyíl defed.A felsoroltakon kívűl szerezz be harmatokat , def , átható , krit.

Szia NewLewooo!  ;D Nekem az a módszerem lélek 3-ba hogy kezdesz egy sámánt, 5-ös szintűen el kéred neki a Sárkány Sámán képességeket, fel húzod 63-65-re ahogy tetszik, ki G-zed, ki P-zed a képességeid, fel viszed lélek 3-ba a harcosod mellé, felbuffolod, és P-s Áldással nagyon jól fogod bírni! Szép estét!

Ha segítettem kérlek egy + karmát!

~Omeegaa

Köszönöm mindenkinek,mostmár valamennyire birom :D

Témát zárom!