10%Tp Eltunes ( m )

Indította Str8Power, 2012-03-07, 10:25:15

2012-03-07, 10:25:15 Utolsó szerkesztés: 2012-03-15, 15:03:18 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok! Lenne egy kerdesem a Kov. Bonuszzal kapcsolatban : " Vesztesegek 10% a Tp=bol eltunnek"..
Nos Kivancsi lennek ,hogy ez pvp ben tenyleg azt jelenti hogy az ellenfel tp-jenek 10% a eltunik...vagy ez csak egy nem mukodo Bonusz..... Fontos lenne mivel ddmt -n van 2 db D.N karkotom egyik 2k tp15magia 10demi no erc, masik meg 2k tp 10demi 10magia 10% tp eltunes...full erc......Es ezen mulna ,hogy mejik karkotot hasznalom:).
  Segitsegeteket Elore is Koszonom :P  ;D

Szia

Igen, biztosan hat szóval működik a bónusz. Azt hiszem ütéssel az ellenfeled életének a 10%-a eltűnik, de nem állandóan.

( Nem vagyok benne biztos, de az biztos hogy működik.. )

További szép napot!

10% TP eltűnés az azt hiszem hogy ütéssel 10%-át az ellenfeled HP-jának elszívod.
(De ez nem biztos. Vagy csak ennyi az esélye, hogy ütésednek a 10%-a hozzáadódik az életedhez. (Mint WP sura elvarázsolt pengéje.)

(Bocsi, ha rosszul emlékszem. De surának nem nagyon optoltam ilyeneket anno. xD)

Koszonom a Segitseget! ;D....csak 1 gond van mar ::Xd  elcsereltem a tp eltuneses karost mar s masikat tartotam meg:(( :(

Nézd a jó oldalát, a ninják csulája 5%-al kevesebbet fog sebezni, mintha a 10 eltűnéses karossal lennél.  ;)

Szerintem pvp re tiszta hatástalan és nagyba hanyagolni való bónusz.
Saját szerveren kipróbáltam fullba optolt cuccal minden zsir volt...És feltünt,hogy fura valami...Feltettem a tp eltűnést 500% ra leütöttem 1 vadkutyát.Erre belém sebeztek 300k-t a dögök.....Próbáld csak ki...Big % -nál picit már asd:=)

Ezt nem teljesen ertem..meg1x hogyan mukodott eaz a bonusz...marmint mikor te utoted elenfelet mi tortent?

Olyan mind a WP suránál a szörnyek és playerek ellen!

az a bónusz annyit jelent hogy az ellenségre amennyit sebzel abból 10% a te életedhez csapódik
de nem 100%-os  és rád is többet sebeznek

marmint pl Sebzek ellenfelre utesenkent 1k-t akor 1k-bol 10% tp eltunessel   100tp-t kapok en ,,, vagy 100al tob vonodik le elenfeltol ...vagy csak esej van ra hogy ez megtortenjen?.....ah...xd mind1 lenyeg h ottvan es remeljuk csinal is valami hasznosat

Szerintem ez nem így működik. Azért ütésenként 100 tp... 10 et ütsz 1 pvp alatt és 1k-t tp-d felment? Nem hinném.Vagy kevesebb megy fel pvp alatt vagy nem ütésenként.Lehet, h annyival nagyobb esélyed van rá...
[color=lime]Lv98[/color] [color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]Szabika888[/color]

Idézetet írta: asbika Dátum 2012-03-08, 17:16:13
az a bónusz annyit jelent hogy az ellenségre amennyit sebzel abból 10% a te életedhez csapódik
ez így van!

Annyi Megjegyzes ,hogy Nem igazan mukodik pvp-ben...(kiprobaltam 20%tp eltunesel egy warin 2k -s uteseim voltak ra de Nem adodott hozza semennyi Tp a sajat tp-m hez)