Ide ügyesek:D

Indította gartalf, 2012-02-17, 19:53:23

Sziasztok:D

Az a kérdésem ugyebár van ez a PvP2 szerver:D

Van 1 vért (Még játékosoknak asszem nem elérhető de bemutatta egy GM) hogy felveszi és PRÉMIUM jel van a feje fölöt :D

Ezt hogy kell megoldani? Mert GM szerót csinálok és így megoldható hogy GM jelük is legyen a playereknek.

És még meg lehet oldani hogy tudjanak a kliensben [GM]Valaki nevet létrehozni? (Ugyértem hogy engedje a kliens:D)

HELP

Juj, milyen nehéz megcsinálni berakod + csillogásnak a GM jel cuccot (a csillogások mellé) és a ymirred.tga-ba beleírod, hogy Premium

ehhez se ügyesnek se okosnak nem kell lenni, csak találékonynak

2012-02-17, 20:12:19 #2 Utolsó szerkesztés: 2012-02-17, 20:22:30 Szerző: [MOD]Ereon
Hát nem tudom:D

Alone, ha csillogás-t csinálom GM jelnek az ugy nem lesz jó.

2. hsz megy /MODERÁLVA/ azt akarom hogy amikor létrehoznak karit engedje enkik hogy [GM]valakinek írják be a nevüket

(Mitgondolsz hogy majd én navicat- player - player fogom percenként írni?:D)

2012-02-17, 20:18:29 #3 Utolsó szerkesztés: 2012-02-17, 20:23:02 Szerző: gartalf
nekem az tök mind1 mert kitudom cserélni a logót, de hogy felvegyen egy vértet és legyen rajta logó azt hogy kell megoldani?

LEÍROM MEGINT A KÉRDÉSEMET: Ha EGY PLAYER FELVESZ EGY FEKA+9 ET HOGY TUDOM MEGOLDANI HOGY GM JEL LEGYEN A FEJE FÖLÖT (NEM ÉRDEKEL MERT ÁTÍRHATOM PRÉMIUMNAK IS PL)

MINT A PVP2 BEN VAN EGY VÉT AZ IS ILYEN.

Idézetet írta: gartalf Dátum 2012-02-17, 20:12:19
Hát nem tudom:D

Alone, ha csillogás-t csinálom GM jelnek az ugy nem lesz jó.

2. hsz megy /MODERÁLVA/ azt akarom hogy amikor létrehoznak karit engedje enkik hogy [GM]valakinek írják be a nevüket

(Mitgondolsz hogy majd én navicat- player - player fogom percenként írni?:D)

De jó lesz... csak be kell tudni tallózni... többet nem is kell vele csinálni, a karakter és a vért ugyan úgy működik, amikor a GM fölött van a logó akkor a karakter fölé rakja a kliens szerver parancsra, így csak a klienssel megadod a vért felvételével ugyan azt a parancsot csillogás formájában... valamelyik uiscrip fájlban van letiltva a [ ] -jelek... nézd át és töröld és jó lesz...

Na végre 1 normális HSZ

témát zárom

(Alone kösz a válaszokat)