[Windows]Hiba kódok javítása ( m )

Indította ΛʟonÑ”, 2012-01-10, 14:49:43

2012-01-10, 14:49:43 Utolsó szerkesztés: 2012-07-23, 21:35:05 Szerző: [MOD]Niix
0xc000007b  ---> http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=5555   felrakod restart és már jó is...

UP:
Idézetet írta: Λʟonє Dátum 2012-03-24, 15:09:53
Töröld a mostani .net farmwork-jeidet, és microsoft honlapjáról szedd le az összeset és rakd fel (FONTOS A SORREND)

0xc000007c ---> ezt szedjük le www.votedemos.com/download-repair?0xc000007c nyomjuk rá arra a programra ami ezt írja és hagyjuk dolgozni

Ha más ilyen hiba kódot találtok írjátok be, ha tudtok megoldást rá azt is, ha nem akkor keresünk

szia
ezt nem tudod miért írja ki :
windows xpt akartam telepíteni dell gépre de állandóan ezt a hiba üzenetet kapom :

Egy probléma megakadályozza, hogy a Windows pontosan ellenőrizni tudja a számítógép licencének állapotát. Hibakód: 0x800

ezután vissza dob a bejelentkezésig

Mire akartál windows XP-t telepíteni?(op rendszer + gép típus) 

dell optiplex gx270

windows 7 enterprise van rajta bootolásnál fel telepítettem meg minden de aztán mindig ezt a hiba üzenetet kaptam   

Ha bootolod a windows xp-t akkor is?

2012-01-10, 15:29:29 #5 Utolsó szerkesztés: 2012-01-10, 15:40:44 Szerző: [DJ]Raper
igen egydűl csökkentet módba nem jelentkezik ez a hiba

ed : megpróbálom

És akkor nem lehetne, hogy csökkentett módban feldobod és probléma letudva?

És ha egy másik partícióra vagy leformázottra raknál fel egy másik CD-ről egy XP-t?

hali ha be akarom kapcsolni a tűzfalat ez a hibakód jön  0x80070422

A hibakód arra utal, hogy valamelyik Windows Update-hez tartozó szolgáltatás nem fut. Ez lehet regiszterkulcs sérülés, vagy szolgáltáshoz tartozó állomány hiánya miatt.

Az alábbi 3 szolgáltatást ellenőrizd, hogy mindenképp fusson:

Windows Update

Kriptográfiai szolgáltatások

Háttérben futó intelligens átviteli szolgáltatások

Továbbá fontos a következő szolgáltatás is. Többször találkoztunk a szolgáltatáshoz szükséges fálj hiányával (Trustedinstaller.exe), illetve a regiszter kulcs sérülésével 64 bites rendszer esetén (Ezt általában vírusfertőzés okozza, ezért ezt is ellenőrizd):

Windows modulok telepitője

http://answers.microsoft.com/hu-hu/windows/forum/windows_7-windows_update/0x80070422-hibak%C3%B3d-friss%C3%ADt%C3%A9skor/8d1b061a-aaaa-458a-ab06-ace79bffd5b2 ;)
(Ugyan ezt írta Alone)
Ha nem javul meg akkor próbáld cd-vel helyreállítani a rendszer-t, vagy kérj segítséget valami ezzel foglalkozó fórumon ;)

Más programnál is kiírja vagy csak egy adott programnál, esetleg, ha ven lehetőséged teszteld le másik gépen, hátha az adott program a hibás

Google Chrome ---> board.saveyourself.hu ---> "Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni (0xc0000135). Az alkalmazás bezárásához kattintson az OK gombra."

Ezmiez?
“Ha életedben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig az, hogy befogod a szád.” ~ Albert Einstein

nekem ugyan ez amikor google-t nyitom meg
0xc000022-vel :s xD

Sziasztok nekem az lenne a problémom Hogy Amikor rá megyek a C meg hajtora azt írja
"c:\nem Win32 alkalmazás"
és ha telepiteni szeretnék nem engedi..
Böngészöt szeretném meg nyitni nem engedi
Csak Az Iexplorert engedi meg nyitni
Ha tudtok segiteni kerlek segitsetek elöre is Köszi

Jobb klikk a C meghajtóra és mit ír ki fájlrendszernek?

Nem tudjátok mért dob ki run time erroral? win7 64 bitem van és netframwork.4.5 fent van de a 3.5 öt nem engedi feltenni mit csináljak?

Run time errort akkor kapsz, ha definiálatlan hibát kap 1 adott program, nem tudja megmondani mi a hiba ezért run time-t kapsz