[GF] Torrent patcher ( m )

Indította ΛʟonÑ”, 2011-12-27, 23:28:29

2011-12-27, 23:28:29 Utolsó szerkesztés: 2011-12-28, 19:22:29 Szerző: [MOD]Niix
Hello, mivel metin2.hu fórumjáról kitettek ismét... ezért ide teszem fel a kérdésem, mi a gyászért áll le a torrent patcherük itt :

Még neki se estem, hogy alkossak akármit 1. patchelés most szedtem le frissen a torrentes letöltésükről, és mit tudok ellene tenni? (fél órája így áll)

Fogalmam nincs, hogy mi lehet a baja de, ha kell a teljes legújabb felpatchelt kliens akkor feldobhatom neked.

Nem játékhoz kell első sorban, megköszönném

2011-12-28, 00:30:12 #3 Utolsó szerkesztés: 2011-12-28, 00:40:27 Szerző: Disco
Akkor gyere Skype.

Már töltődik:

Mindjárt fel is megy. :D

Torrent pachert

Torrent oldal motor nélkül és egy torrent kliens nélkül halott :D

nekem megy rendesen a torrent patcher :)

Thanksz.... van torrent a gépemen, ha erre gondolsz, de most mit csináljak? már az iniciálásnál megszakadt

Nekem meg ha más is elvan indítva a gépemen, akkor ujraindul a gép (nem midnig de volt rá már példa)

De a norm pacthoknál mint ami más szervereken szokott leni nincs ilyen hibám
A gépem perfect

Az lehet nekem a gondom hogy xP SP2 van rajta

Elsönek kéne egy torrent fájlt csinálni ami ugye a weboldalnak az announce részlegére mutat pl

http://weboldalcimed:8899/announce

és ezt pl mikor utorrentel elkészited a fájlt akkor azt pl egy xbit motor ba feltöltöd és elkezded SEED-l ni

és hop mikor inditod torrent patchert elindul :D

Oké, köszi, ezt eddig is tudtam, mivel próbálkozunk torrent patcherrel, de a GF-fel volt a hiba, de probléma megoldva net hozzá férését letiltotta a vírusirtóm (újra indítóttam a gépem újra a patchert és már is láttam)

de Snacsi csinált nekünk 1 mentést a 2011-es kliensről

(amúgy tracker nélkül 0,1%-ig jut el teljes haladásban, de sebaj)