[HOW TO] Összeomlott szerver újra élesztése

Indította Arnold, 2011-12-22, 18:36:05

2011-12-22, 18:36:05 Utolsó szerkesztés: 2012-08-14, 23:23:26 Szerző: Arnold
Sziasztok!

Most leírom nektek, hogy hogyan mentsétek meg a szervereteket.. Ha ne adj isten összeomlik...

Virtual boxxal lehetséges CSAK!

Most tegyük fel összeomlott a szervered....

Nyitsd meg a VBOX-ot legyen előtted, az ahol ki lehet választani, hogy "Inditás " meg ilyenek és az összeomlott szerver legyen benne ha régebben omlott össze és kedvet kaptál újra megcsinálni akkor ez a leírás segít....LÁSD LENT

Na ami ott van, PL: Az, hogy Mt2 Katt rá jobb klikkel  azon belül "Eltávolítás"és kihoz egy ablakot ott katt arra hogy "Csak eltávolítás"

Na ezután:

Kattints az ÚJ gombra, angol VB-be "New" gomb, ott kiválasztod a BSD-t és a FreeBSD-t katt a tovább gombra.
Állíts neki ramot amennyi a meghibásodott szervernek volt....Tovább.... "Létező merev lemez használata" Tallózd be amit most fogok leírni figyelj ez nagyon fontos! Menj vissza teljesen a "Documentums and settings"-ig katt bele és behozza All users és a rendszergazda nevét, nem tudom a tied mi, kattints bele::: Én esetembe "Arnold" ||| Kattints bele és
ott keresd ki a "Virtual Box VMs"-t  és itt láthatod a legutóbbi mentéseket.... Katt az Mt2-re vagy ami volt a beomlott szerver neve és arra kattints rá most ez esetben már mappaként van:::: Menj bele ott belül látsz két mappát: "Logs" "Snapshots" ezek közül katt a "Snapshots"-ra és ott belül látsz egy lila dobozt és utána lévő össze vissza számokat katt rá és ezt a fájlt kell betallózni
Katt a tovább gombra és utána a "létrehoz" gombra most bekonfigolod ami volt a régi szerver
Konfigolás/hálózat/Brid-gelt kártya // Hamachi Network Interface hamachi esetében ROOT esetében pedig a háló kártyád...

Indisd el a szervert, Login: root Password: Ami volt  és Mcncc#-nél ./start és a szerver beüzemel

7DB Operation Time Out és a SZERVERED ONLINE!!

Remélem sokat segítettem ezzel a kisebb-nagyobb leírással...

SOK SIKERT A SZERVEREDHEZ!!! :))